Şimdi Ara

### Media Player mı yoksa Mini PC mi? ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. LED TV ye bağlamak için hangisi daha mantıklı? İki cihazında işlemci gücü yüksek bitrate li videoları oynatmak için yeterlimi? Mkv, TS, M2TS vs formatlar için.

Mini PC olursa internete falan girerim diye de düşünüyorum. Değermi arkadaşlar yoksa media player mı daha mantıklı?

• Eğer arşivin HDD içinde ise Media oynatıcısı daha mantıklı. Sonuçta TV'nin yanına koyacağınız cihazdan bahsediyoruz bu mini pc veya laptop da olabilir, yani farklı bir amaç için yapılmış cihazların TV'de kullanılması biraz garip.

Şu an için en iyi çözüm ki benim önerim WDLive gerek internet girebilir gerek ise bütün, resim, film, müzik formatlarını destekleyerek ve çok büyük HDD'lere destek veriyor (2 adet 2TB toplamda 4 TB'lık bir arşive bana mısın demiyor) küçük, ufak ve bayağı hızlı bu cihazlar ile üstelik sadece 200 küsur gibi bir fiyata bütün sorunu çözersiniz. İster LED ister LSD tv olsun. Ayrıca bu cihazlar en yüksek çözünürlük videoları gayet rahat oynatıyor, ses çıkışları da optik olduğundan mükemmel sese sahip olabiliyorsunuz ve güncellemeleri de bir hayli fazla ve kolay...

Belli ki hala WDLive gibi bir cihazın neler yapabildiğinden haberiniz henüz olmamış:))

• Eyvallah hocam sağolasın. Neler yapabilir/yapamaz değil hocam sorun. Sadece kullanılabilirlik. Teşekkür ederim değerli yorumun için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.