Şimdi Ara

media markt sınırlı stok bülten (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • r81 için izlenmeycek kadar da kötü değildir diye yorum arkadasa sasırdım bole bı yorum yapmasına.full hd ile bu tarz tv ler arasında tv yayınında farkın hissedilir düzeyde olmadııgnı soleyebılırım.gönül rahatlyla alın bakın keyfınıze...

Orjinalden alıntı: iliadin

Mediamarkt mağazalarının içindeki genel tanıtımlar açıldıklarından beri 40r81 ve 32r81'lerle yapılmaktadır. Satılan bu ürünler muhtemelen bu TV'lerdr.

yok artık teşhir ürünlerini paketleyip müşteriye mi satacaklar. zannetmiyorum öyle birşey yapacaklarını ama tahminimce piyasadan çöpçü gibi elde kalan modelleri topladıklarını düşünüyorum.
    @medxr13
    bende S62 kullanıyorum abimde M87 var. ama renklerin canlılığı contrastı bariz farklı. R81 ikisi arasında bir model. eski model olduğunu yazdık çizdik ama insanlar teknosa vs yerlerde LCD ler ilk çıktığındaki anten yayınlarını görüp eski modeller çok kötü görüntü veriyordu izlenimine kapılabilir. o kablolamadan bi haber satıcıların ayıbıdır. gerçekten zamanında iddalı bir modeldi şuanki A330 modelin ortalama karşılığı olduğunu söyleyebilirim. ama fiyatı biraz daha makul olabilirdi bence.

• r serisi bırakın diğer markaların lcd lerini samsungun bile şu anki lcd lerinin bir çoğundan iyi..efsane paneller bunlar..teşhir değilse kapın
  • Broşürün altında tam da Samsung yazısının altı oluyor "Teşhir ürünüdür" yazıyor. Mediamarkt bayağıdır bu ürünleri teşhirde kullanıyor. Estetik tasarımını en çok beğendiğim Samsung ürünü bu, her ne kadar üzerine birsürü yeni seri çıksa da. Keşke 200-300 TL daha pahalı olsaydı da teşhir olmasaydı. panelin ömrünü bitirmişlerdir teşhirde

quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

quote:

Orjinalden alıntı: iliadin

Mediamarkt mağazalarının içindeki genel tanıtımlar açıldıklarından beri 40r81 ve 32r81'lerle yapılmaktadır. Satılan bu ürünler muhtemelen bu TV'lerdr.

yok artık teşhir ürünlerini paketleyip müşteriye mi satacaklar. zannetmiyorum öyle birşey yapacaklarını ama tahminimce piyasadan çöpçü gibi elde kalan modelleri topladıklarını düşünüyorum.
    @medxr13
    bende S62 kullanıyorum abimde M87 var. ama renklerin canlılığı contrastı bariz farklı. R81 ikisi arasında bir model. eski model olduğunu yazdık çizdik ama insanlar teknosa vs yerlerde LCD ler ilk çıktığındaki anten yayınlarını görüp eski modeller çok kötü görüntü veriyordu izlenimine kapılabilir. o kablolamadan bi haber satıcıların ayıbıdır. gerçekten zamanında iddalı bir modeldi şuanki A330 modelin ortalama karşılığı olduğunu söyleyebilirim. ama fiyatı biraz daha makul olabilirdi bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: senmuhammet

Broşürün altında tam da Samsung yazısının altı oluyor "Teşhir ürünüdür" yazıyor. Mediamarkt bayağıdır bu ürünleri teşhirde kullanıyor. Estetik tasarımını en çok beğendiğim Samsung ürünü bu, her ne kadar üzerine birsürü yeni seri çıksa da. Keşke 200-300 TL daha pahalı olsaydı da teşhir olmasaydı. panelin ömrünü bitirmişlerdir teşhirde

harbiden ben de şimdi baktım. teşhir ürünüymüş.. Ohanda diyorum o zaman o fiyata. üstelik teşhir bir ürün için 1111tl.. ben de diyorum bunca yıllık model nerden hortladı birden.. insan şunu 750tl yapar insaf yaa..
    +1111 kere MMarkt

• 66 tane teşhir ürünü 40R81B Tv nasıl oluyor ??

diğer mağazalardakileri teşhirleri de toplamışlar galiba ?

yoksa beylikdüzü açılalı ne kadar oldu ki ?

Orjinalden alıntı: recep1903

66 tane teşhir ürünü 40R81B Tv nasıl oluyor ??

diğer mağazalardakileri teşhirleri de toplamışlar galiba ?

yoksa beylikdüzü açılalı ne kadar oldu ki ?

Bundan 2 hafta kadar önce Beylıkdüzü Mediamarkt'a gittiğimde dikkatimi çekmişti bu 40R81'ler. Yer gök, her yer saçma bir şekilde 40R81 kaynıyordu. Hatta bu kadar gösterişe ne gerek var diye düşündüm. Muhtemelen bu 66 adedin tamamı Beylikdüzündedir.

Not: Bunlar düne kadar satışta olan ürünler değildi. Sadece demonstrasyon amacıyla kullanıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliadin -- 18 Şubat 2009; 1:07:57 >
    60000-4380 = 55,620 TV NIN GERI KALAN OMRU

1 yılda 4380 saat ömrü giden tv
    60000/4380=13.698 TV NIN YIL OLARAK OMRU (13 yıl)

Hesabını ben yaptım karar sizin ama fiyat 999 falan olsaydı ben şahsen kaçırmazdım
  • 60.000 saat lamba için biçilen ömür. Bundan aşağı da olabilir fazla da. Fakat bu 60.000 saati panel hep full performans çalışacak diye birşey denmiyor. Tüp bile zamanla performansını kaybediyor. Giderek transistörler performansını kaybedecektir. Yapılan hesabı tersten düşünürsek ortalama günde 3 saat seyredeceğimizi varsayarsak almış olacağımız TV bizim kullandığımız gibi 4 sene kullanılmış olacaktır. 2.el 4 yıl kullanılmış bir ürün satın almak. Hatta sıklığı bizden fazla olduğu için(günde 12 saat) muhtemelen bizim 4 yıl sonraki halinden daha kötü olacaktır. Ayrıca bu ürünlerin plastiği Heat&Cool denilen parlak kabin olduklarından çizilmeye karşı da hassastırlar. Silerken bile çizilen bu ürünlerin(satın alınca yanında özel microfiber bez veriyorlar) 1 yıl teşhirde ne hale geleceği muamma tabi

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim37

Arkadaşlar lcd lerin ortalama ömürleri 60.000 saattir.Beylikdüzü mağazası açılalı aşağı yukarı 1 sene oldu heralde. Günde TV leri 12 saat çalıştırdıklarını sayarsak;
    Hesaplayalım:)
    12 X 365 = 4380 TV'NIN GIDEN OMRU
    60000-4380 = 55,620 TV NIN GERI KALAN OMRU

1 yılda 4380 saat ömrü giden tv
    60000/4380=13.698 TV NIN YIL OLARAK OMRU (13 yıl)

Hesabını ben yaptım karar sizin ama fiyat 999 falan olsaydı ben şahsen kaçırmazdım

• 18.02.2009 - 20.02.2009 Tarihli bültenden;

PANASONIC VIERA TH-42PX80E Plazma Tv 1699 TL Carfinans 5 taksit.. Stok Adeti 20
  • Manager79 42px80 hangi mağazasında?

Orjinalden alıntı: tyanik

Manager79 42px80 hangi mağazasında?

Mağaza belirtmemişler, size en yakın olana telefonla sorunuz..
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.