Şimdi Ara

Media markt izmit büyük açılış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar 31.03,2016 saat :08:00 da izmit ncity avmde media markt acilisi var. Acilisa ozel kampanayalar olucakmis fakat hangi urunlerde bu bilgiye ulasamadim. Herhangi bir katalog vs de bulamadim.. bakalim persembe sabah sirada oluruz tv ye ihtiyacim vardi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tvye ihtiyacım var ve izmitteyim
    Ama sabah hastanede olucam hastalar var :)
    acaba tvlerde ındırım gorursen beni ararmısın hocam özelden numara versem 3 civarı birşeyler dusunuyorum
  • Takip 1 gün kalmış herhangi bir katalog yok sanırım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Takip 1 gün kalmış herhangi bir katalog yok sanırım :)

İndirim hakkinda bi bilgiye ulasursaniz paylasalim burdan. Kafamda bi tv, ps4 , ses sistemi almak var.bide kahve makinası bakalim kismet

• Beyler media markt ilk izmit magzasi olan kandira sapagi mevkinde 2 sene once acilisa gitmistim cokta oyle aman aman bi indirim olmamisti fazla beklenti icine girmemenizi oneririm bilgilerinize

• Eski gold mağazasını media markt yapmışlardır muhtemelen , indirim falan olacağını pek zannetmiyorum , koskoca yeni yapılan mağazalarının açılışında bile adam akıllı indirim yoktu.
  • Aynen oyle gold cogu magzasini kapatti ben gidicem insallah guzel indirimler olur fakat cokta umitli degilim acikcasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt
    Bende pek bise olacagini sanmiyorum ama onlerden bi yerimizi alirim.. zevkli oluyor acilislar bi bakmisin ihtiyacin olmayan urun almissin o hava yaratiyor insanda acilislar.. izmit metro acilisinda yasadim :)

• Iphone olsa keske ucuza alirmiyiz aliriz aliriz

• Yapacaklari indirim i3 islemcili pc 1100 den 999 yaptik 32" tv 1000den 899tl yaptik gibi seyler olmasinda .. genelde hep oyle oluyor bakalim gorucez

• burock41 kullanıcısına yanıt
    Evet bu cok klasik her acilis hemen hemen boyle neredeyse
    Cok indirim olurda stok az olursa bu sefer kavga dovus izdaham kacinilmaz oluyor

• Kendi mağazalarında hafta sonu bile sinek avlıyorlar, bir de şube mi açıyorlar İzmit'e .
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

S7 2199
    S7 edge 2399
    İphone 6s 2449
    Sony z5 premium 1599

iphone fiyati iyimiş ama kalmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

S7 2199
    S7 edge 2399
    İphone 6s 2449
    Sony z5 premium 1599

Bu fiyatların gerçek olduğuna inanmıyorum. eğer gerçekse bile stok çok komik bir sayıdır.
  • Bende bu açılışı bekliyordum ama aradığım tv Samsung 40ju6070 modeli net sitesinde bi akşam 1890 TL'ye inince hemen aldım geçen hafta. Yarın sabah gideceğim inşallah geçen hafta aldığıma pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dd2dl5 -- 30 Mart 2016; 12:55:28 >
  • Yarin sabah hazir olda bekleyin beni gencler

• bende katalogu var iphone 5s 16 gb 1400
    note 5 2200
    j7 900
  • csknayaz C kullanıcısına yanıt
    Begenmedim

• Neler var gidenler anlatsin ambiansi

• hiçbir şey yok arkadaşlar :) müşteriden çok güvenlik var her adım başı :) iphone 5s 16 gb 1400 tl, hepsiburada'da bile daha ucuz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.