Şimdi Ara

Media Markt, Arçelik Telve Kahve Yapma Makinesi, Tek cezveli 119 TL, Çift cezveli 249 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arceliksiparis

Media Markt, Arçelik Telve Kahve Yapma Makinesi, Tek cezveli 119 TL, Çift cezveli 249 TL

HAZNEDAR,GÜNGÖREN,BAHÇELİEVLER,BAKIRKÖY, MERTER, BAKIRKÖY KAPIDA ÖDEME VE AYNI GÜN TESLİMAT İMKANI OLAN SEMTLERDİR.

Bu kampanya olmamış bence. Çiftlisi 199 tl tekrardan bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan alınabilecek en uygun yer nere acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer n11 de hediye çekiniz varsa çok uyguna geliyor satış fiyatı 240 tl 100 tl hediye çekiniz varsa 140 tl en uygun fiyat bu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

http://www.n11.com/arcelik-telve-k3190-p-cift-hazneli-turk-kahvesi-makinesi-P12969198
    Bu ürünü çek ile 160TL ye isteyene satın alabilirim.Ayrıntılar PM den görüşülür. Forumdan bir arkadaş ile anlaştım, bu gün alıcam.

O arkadas benim
    Parayi sabah verdim, su an kargom yolda yarin da gelicek.

Eger bu urunden alicaksaniz kesinlikle bu yolla almanizi tavsiye ederim, kargo ucretsiz ve en ucuz fiyat; isteyene arkadasin gonderdigi siparis (ekran) goruntulerini yollayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugh -- 8 Mayıs 2013; 20:18:13 >

• arkadaşlar kahve makinasında 133 tl lık kampanyamızda nakıt odemede 8 tl ındırımle ucretsız kargolu 125 TL ye ek indirim tanımlanmıştr Dılersenız 119 TL ödeyıp 6 tl kargoyada verebılırsınız tercıh sızın.. nakıt kargo odemelı 119 ucretsız kargolu 125 kredı kartı ucretsız kargolu 133 tl 3 tane farklı odeme ımkanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugh

quote:

Orijinalden alıntı: viperc

http://www.n11.com/arcelik-telve-k3190-p-cift-hazneli-turk-kahvesi-makinesi-P12969198
    Bu ürünü çek ile 160TL ye isteyene satın alabilirim.Ayrıntılar PM den görüşülür. Forumdan bir arkadaş ile anlaştım, bu gün alıcam.

O arkadas benim
    Parayi sabah verdim, su an kargom yolda yarin da gelicek.

Eger bu urunden alicaksaniz kesinlikle bu yolla almanizi tavsiye ederim, kargo ucretsiz ve en ucuz fiyat; isteyene arkadasin gonderdigi siparis (ekran) goruntulerini yollayabilirim.

Bu yolla hediye cekini degerlendirmek isteyen varsa lutfen benimle iletisime gecsin.

• quote:

arkadaşlar kahve makinasında 133 tl lık kampanyamızda nakıt odemede 8 tl ındırımle ucretsız kargolu 125 TL ye ek indirim tanımlanmıştr Dılersenız 119 TL ödeyıp 6 tl kargoyada verebılırsınız tercıh sızın.. nakıt kargo odemelı 119 ucretsız kargolu 125 kredı kartı ucretsız kargolu 133 tl 3 tane farklı odeme ımkanı var

Web sitenizdeki şu linkleride kaldırın yada düzenleyin lütfen

http://www.arceliksiparis.com/index.php/elektronik.html

http://www.arceliksiparis.com/index.php/electronics.html

http://www.arceliksiparis.com/index.php/furniture/bedroom.html

http://www.arceliksiparis.com/index.php/blog

• Dün arçelikte 129 tl yazıyordu.8 ay önce teklisini migrostan 110 tl'ye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Teklisi 2 senedir sorunsuz kullanılıyor evde

World'un 5*100 TL harca kampanyasının ödülü olarak almıştım

Teklisi ile kaç fincan ve ne kadar sürede kahve yapılıyor acaba? Bir de su miktarını nasıl ayarlıyorsunuz

Max 3 fincan, 2 dakika sürüyor sürmüyor, suyu fincanla ölçüp ayarlıyoruz.

• site suanda yapım asamasında gordugunuz uzere... urunler eklenıyor lınkler ve sanal pos da yakın bır zamanda kurulacak.. sıtemız acıldı gırın alısverıs yapın desek su lınklerı kaldırın duzeltın demenız haklı olabılır de suan boyle bır durum yok.. zaten öyle olsa burdan satıs yapmak yerıne gırın sıteden alın derdım degıl mı?
  • Ben uyarı yapmadım siz devam edin.
  • Bugun Cift Cezveli olani almak istiyorum?

En uygun nerden tedarik ederiz annel gunune

249 TL'ye Media Markt'a var suan baska?
  • arkadaşlar forum n11 çekleri ile kaynıyor.ben dün çift cezvelisini aşağıdaki fiyata indirim çekim ile aldım.ödememide axess ile yaptığım için %5 chip para kampanyasından(6.5 TL) faydalandım.
     Media Markt, Arçelik Telve Kahve Yapma Makinesi, Tek cezveli 119 TL, Çift cezveli 249 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuyo

arkadaşlar forum n11 çekleri ile kaynıyor.ben dün çift cezvelisini aşağıdaki fiyata indirim çekim ile aldım.ödememide axess ile yaptığım için %5 chip para kampanyasından(6.5 TL) faydalandım.

N11 cekini kullandirtmak isteyen varsa ulasabilir banada lazim

Baska bir urunden cek almak icin gecikti mi?

• Test sürüşüm sonrasında yorumların gayet olumlu arkadaşlar.Kahvem telveli,köpüklü ve gayet pişmişti.Fakat bu ürünün mutlaka inox haricinde farklı renkleri tchibo kapsül makinesinde olduğu gibi üretilmeli.N11 üzerinden almak isteyenler olursa kuponum mevcut yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de "viperc" nickli arkadaşın vasıtasıyla çiftli telveyi 160 tl e aldım. Ürün siparişin ertesi günü kargoya verildi bugün teslim aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür ederim. Bu şekilde bir alışverişi de tavsiye ederim

@viperc
  • quote:

Tekli Telve 115 TL ÜCRETSIZ KARGO
    Çiftli Telve 215 TL ÜCRETSİZ KARGO

Çiftli istiyorum 1 tane nasıl alıyoruz?
  • Arkadaşlar Konuyu Hortlatmak Gibi Olacak Ama Kusura Bakmayın.

Bu Zımbırtının İkili Olanından Almak İstiyorum Valideye, HB' de 300 TL Fiyat Var. Şu An En Uygun Nereden Alınabilir ???
  • Evet ciftli alacagim son durumlar nedir, nereden alabiliriz

• bu nisanda ben de anneme Arçelik telve tekli aldım.
    ama annem görünce çıldırdı :) iki dakikada pişen kahveden hayır gelmezmiş de cezvenin yerini tutamazmış da bla blaa blaa.
    garantisi de dolmadı.
    ilgilenen olursa belgesi ve kutusu ile 120 tl ye ulaştırabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.