Şimdi Ara

Media Markt Anatolium'da Yazıcı Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mürekkep püskürtmeli yazıcıya ihtiyacım vardı...
    Media Markt Anatolium mağazasına gittim ürünlere göz gezdirirken fırsat köşesi yapmışlar bu YAZICILARDAN hangisi daha mantıklı hangisi daha HESAPLI...

HP PHOTOSMART C410B

Eski Fiyat = 599 TL
    Kampanyalı Fiyatı = 397 TL

EPSON SX525WD

Eski Fiyat = 299 TL
    Kampanyalı Fiyatı = 197 TL

EPSON SX620FW

Eski Fiyatı = 359 TL
    Kampanyalı Fiyatı = 257 TL

Arkadaşlar bu ürünler hakkında bilgisi olan,anlayan bilen,piyasası hakkında yorum yapabilecek olan varsa özellikle yorum yaparsa gerçekten makbule geçer...
    Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodicix -- 2 Mart 2012; 20:55:35 >

• .

Yorum Yokmu ?
  • bitmiyen kartuslu bir yazıcı al
  • epson sx440wd aldım vatandan 187 tl ye sx525 bunun bi üst modeli.kablosuz direk yazdır ,tara ben çok memnunum.ayrıca 4 adet kartuşu var.orjinal kartuşları bitince dolan kartuş alacağım.fotoğraf çıktısı falan tatmin edici gayet güzel,kağıt sıkıştırmıyo .fiyatıda gayet uygun bence.saturnde görmüştüm sx525wd yi 249 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiaxxx

bitmiyen kartuslu bir yazıcı al

.
    Çok randımanlı çalıştığına dair duyumlar almadım...
    alanlar hep bin pişman
    garantisi diye de birşey yok diye duymuştum...

Yinede Teşekkürler
  • Ben bu yazıcıdan kablosuz taramayı anlamadım nasıl oluyor ?
    Söylediğine bakılırsa 525 modeli daha uygun fiyatlı ne yapayım alayımmı...?
    Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodicix

quote:

Orijinalden alıntı: nokiaxxx

bitmiyen kartuslu bir yazıcı al

.
    Çok randımanlı çalıştığına dair duyumlar almadım...
    alanlar hep bin pişman
    garantisi diye de birşey yok diye duymuştum...

Yinede Teşekkürler

Garantisi gayet var. Hatta mükemmel bir müşteri memnuniyeti anlayışları var. Tabi her firmanın değil. Bursa merkezli bir firma bitmeyenkartuş.com. Firmanın çalışanı vs değilim. Fakat gerçekten işlerini layıkıyla yapıyorlar. Her firmadan alınan bitmeyenkartuş sistemi düzgün montajı yapılmış olmuyor hal böyle olunca memnuniyetsizlikler ortaya çıkabiliyor. İşin ehlinden alırsanız kartuş almaktan bolca tasarruf edersiniz sanırım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende su an kullandigim canon mx410 mp282 var 410 u 150 282 50tl ye aldim birde bk dolum seti aldım bu fiyatlar saturun kampanya fiyatları daha once hp 3180 kullanıyodum evet gelelim bitmeyen kartuşlu yazıcılara bugun vesikalık fotograf çektirdim eminonunde epson sx125 le bitmeyen kartuslu fotograf basıyordu yani makine durmuyordu . kendin doldurabilirsen kartuşunu dolum seti olan bir makine al yok dolduramam dersen hp2060 çok basım yaparım dersen bitmeyen kartuştan başka bir seçenek şu an görünmüyor.
  • Uygun fiyatlı bir yazıcı arıyorum ayda,yılda belki bir kere işim düşüyor. Önerebileceğiniz model var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.