Şimdi Ara

Media Markt Açılış Rezaleti (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
0
Favori
44.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pamirrr

günün bombasını açıklıyorum.... bir mağaza adını vermeyeceğim. nakit 1.5 - 2milyon$ lık malzeme aldı 150 kişi ile gelerek başarmışlar... kişi başı bir adet... yığdıklarında alacaklarını sırada görevliler bunları alamazsınız demelerine rağmen. 150 kişi olduklarını belirtince. ne vare ne yok topladılar. saat 4te çııkmışlardır heralde...

bısey dıosan magza adıda ver ya olurmu bogle . bılelım hangı yermıs gorelım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 25 Eylül 2007; 22:02:18 >
  • baştan beri hatta gazete reklamların başından beri takip ediyorum.herkesin yaptığı gibi media markı internette araştırdım vs vs..
    olay şundan ibarettir aslında bir firma türkiyedeki açılışında piyasada satılması gereken fiyattan bizlere sunuyor halkımız oraya gidiyor"diğerleri neden bu fiyattan satıyor o ayrı konu". (stok durumu belirtilmiş veya belirtilmemiş farketmez ) izdihamın diğer ülkelerdeki gibi olmayacağı daha beter olacağı görülüyor (yani kimsenin 1 kişiye 1 ürün verilecektir muhabbetini takmayacağını) ve durumlar gelişiyor.
    durumların gelişmesinde media markın suçu var mıdır.bence bu oran çok düşüktür"tek kusuru eğer açıklamış olduğu kadar indirimli ürünü satmamışsa ve bunu gerekçeli bir karara dayandıramıyorsa suçludur ve suçu bundan ibarettir yoksa adama kimse niye satmıyosun diyemez.nedeni ise insanların baştan beri yazan,söyleyen insanların dediği gibi sanki "bedava" dağıtılıyormuş gibi (şunu anlarım yakın gelecekte satılan ucuz ürünlerin almayı düşünüyor gibi bir düşüncesi vardır) hucüm edilmiş.tahtakale veya ıvır zıvır o adamında sen kimsen oraya gidip almaya hakkı var tabiki saygı ve kurallar cercevesinde (firmanın belirlemiş olduğu).benim anlamadığım yağmanın bizim gibi bir toplumda nasil hoş görülür ve iyi olmuş denebilir diyecek kadar hoş görülmesidir.media mark seni oraya gel kardeşim bekle dememiş.gelirsen beklersin galayan olur dememiş. ben insanları sıraya sokarım dememiş bu medeniyeti senden beklemiş ama nafile.anladığım kadarıyla bir kaç kendini bilmez araya karışmış diğerleride haklı olarak dayanamamış ve durumlar gelişmiş.
    orda burda televizyonda gidip alabilen insanları gördüm güle güle kullansınlar ama yağma yapan ve bunları hoş gören insanları tasvip etmiyorum hatta türk milletini küçük düşürdükleri için hepsini kınıyorum.
    klasik ama eğitim şart!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: pamirrr

bugün bi yazı gördüm... 450ytl + 50ytl yemek ücreti karşılığı şoför aranıyor.....

utandım... yuh dedim....
    para bukadar zor mu kazanılıyor....
    ben sahurda gittim, 1 gün önceden sabah 10da orada beklemeye başlayan bir arkadaş kasada benim bi önümdeydi.

açıkçası 200ytllik bi kar için 15 gün çalışacağına 1 gün sırada bekle...
    nolur ki...
    niye ayıplıyorsunuz ki...
    niya aklına şaşıyorsunuz ki...

iyide pamirr kardeş
    keşke o zaman hergün böyle milleti hayvan yerine koyan açılışlar olsada 450ytl çalışmasak

• Belki ucuz belki mallar iyi farketmez ama girerken yaşananlara bunların hiçbiri değmez bence.

Yurdumun insanı işte
  • Ürün alan arkadaşlar, ürünler hakkında yorumlarını yazarlarsa özellikle plazma,LCD TV alanlar bilgilenmiş oluruz.Samsunglarda vınlama var mı?
  • valla sadece kamerayla yazıcı alıcaktım alamadan avucumu yalayıp döndüm eve ama allahtan arabam yoktu yoksa piyasadaki fiyatla mediamark fiyatları arasındaki fark benzine gidecekti

durup mantıklı mantıklı düsündüm yahu ben napıyorum aklım basımdamı plazmamı alıcam sanki iftarda yemek için
    alla alla insan hata yapabiliyormuş megersem
    neyse keşke youtubede bunların yurd dısındaki acılıslarıda izleseydimde milleti uyarsaydım kendimde hiç oralara ugramasaydım diyorum

• eksisozlukte 120 mesaj görünce amerikada bombalanan bi market sandıydım
    bi baktım burda da 700 mesaj
    beleşe mi dağıtıyolar napıyolar bu kadar ilgi görüyo
  • İnsanlar kar etmek için onurlarından gururlarından vazgeçiyorsa ben onlara insan demem.
  • valla ben aldığıma, yaşadığıma bakarım dostum :) he çok istenirse bi ara faturayı scanleyip koyarım merakı olanların merakını gideririm :)
    ama bugün yaşadığımı bi ben bilirim...

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

vogue,
    Eminim biraz sonra foto çek göster diyecekler....

• pamir ne oldu len bu gün çok hevesliydin gprsten felan canlı bağlantı yapıyodun
    girebildin mi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

valla ben aldığıma, yaşadığıma bakarım dostum :) he çok istenirse bi ara faturayı scanleyip koyarım merakı olanların merakını gideririm :)
    ama bugün yaşadığımı bi ben bilirim...

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

vogue,
    Eminim biraz sonra foto çek göster diyecekler....

iyi toplamışsın sende ne var en yok almışsınız
  • sabahın köründe 3 arkadaş bizde oradaydık, ama ne oldu her zaman ki gibi asıl kullanıcı olan yurdum insanına değilde, bu işten rant sağlayan kişilere gitti ürünler. Ha biz ne aldık, güzel bi kol saati , baktım insanlıktan çıkılmak üzere, paşa paşa geri döndük ki bayada bi erken gitmiştik...

Suçlu bizler yada media markt, ama neden bu işleri insanca beceremiyoruz onu sorgulamak lazım, adam gibi sıra yapmak medenice alışverişini tamamlamak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emurac

Suçlu bizler yada media markt, ama neden bu işleri insanca beceremiyoruz onu sorgulamak lazım, adam gibi sıra yapmak medenice alışverişini tamamlamak...

Ben böyle bir ülke de yaşadığıma utanıyorum. Her şey insandan değerli bu ülkede.
  • Ya sev, Ya terket !
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ya sev, Ya terket !

yakındır ama böyle bi dayatma yok tabi

sen burayı oku:
    .....

.
    .
    .

http://forum.donanimhaber.com/m_16999324/mpage_1/key_//tm.htm#17910977

...
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 26 Eylül 2007; 0:12:28 >
  • bende bu firmanın açılışı ve gelen sayısına bakıldıgında şöyle bi sonuç çıkardım:
    DEMEKKİ birçogumuzun evine sokmak istedigi onlarca elektronik ürün var ve bunlar bi şekilde ihtiyaç ve uygun fiyatla satılırsa sürüm şeklinde dahi çok ciddi bi kar marjı var satacak firmaya.peki bizdeki diger eski firmalar bunu görmüyorlarmı da magazaları sinek avlıyor.gidip bakalım bimeks e teknosa ya vatan a gold a mis gibi ferah boş bi magaza durumu.ya bu satıcı konumunda ki insanlar neden körü körüne yanlış fiyat politikası uygulamakta ısrar ederki?
    tamam bu firma gibi şaibeli marka ve modelleri sattıkları fiyata satmasınlarda herkesce bildik marka ve modelleri alınabilir ve sürümden dahi kar edilebilir bi rakama çekip kar etme yolunu denemekten kaçarlar bence asıl tartışılması gereken olay bu olmalı bence.
  • Habertürk mağzanın cumaya kadar açılmicanı söyledi.....
  • bu ne ya millet kafayı yemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: sedoman34

bende bu firmanın açılışı ve gelen sayısına bakıldıgında şöyle bi sonuç çıkardım:
    DEMEKKİ birçogumuzun evine sokmak istedigi onlarca elektronik ürün var ve bunlar bi şekilde ihtiyaç ve uygun fiyatla satılırsa sürüm şeklinde dahi çok ciddi bi kar marjı var satacak firmaya.peki bizdeki diger eski firmalar bunu görmüyorlarmı da magazaları sinek avlıyor.gidip bakalım bimeks e teknosa ya vatan a gold a mis gibi ferah boş bi magaza durumu.ya bu satıcı konumunda ki insanlar neden körü körüne yanlış fiyat politikası uygulamakta ısrar ederki?
    tamam bu firma gibi şaibeli marka ve modelleri sattıkları fiyata satmasınlarda herkesce bildik marka ve modelleri alınabilir ve sürümden dahi kar edilebilir bi rakama çekip kar etme yolunu denemekten kaçarlar bence asıl tartışılması gereken olay bu olmalı bence.

Evet ya doğru diyorsun fiyatları en azından 20 ila 50 lira veya yapabildikleri kadar aşağı çeksinler sürümden kar etsinler mantıklı yani.

• enteresan oldu benim mevzu
    4te ordaydık girdik sıraya :) insan gibi
    baktık saat 7-730 olunca sıra mıra kalmadı içeri girmeye çalıştı herkes...
    biz başaramayınca pes ettik beklemekten 11 gibi gitmeye dönmeye karar verdik
    arabayı aldık döncez... millet heryere dolmuş arabayı çıkışlara parketmişçç yapamadık çıkamadık...
    dedik ikeaya gidek bakak bari... zaman geçsin...

orda real markete ugradıgımız sırada bide ne görelim..
    bitişikte mediamarketin kapısında mahşeri bi kalabalık... dedik oha...
    realin içindeki mediamarketin 2. kapısından alışverişten sonra çıkış kapısında kimse yok...
    bunu gören millet bi yüklendi o kapıya...
    biz markete girmeyi düşünmememize ragmen, kalabalık bizi marketin içine çekti hurraaa.. :D
    bi baktık içerdeyiz...

12bin m2 alanda... heryeri sıkışık iett otobüsleri kıvamında düşünün....
    o durumda yönetim alışverişi içerdeki herkese kapayınca yarısı çıktı milletin

geri kalanlar kalan malzemeler içinde seçtik bişeyler işte...

kasaya gelince bi 3 saat sıra bekledikten sonra

telefon, mp3çalar,yazıcı, digital foto mak, çanta ve 2hafıza kartı aldım geldim... ama nası geliş...
    akşam 5 olmuş hala dışarda sıra var....
    cara yollardan cambaz gibi zar zor eve gelebildim... ve şimdi uyuyorum

bi kere gitmiş olduk... geri de dönemedik... ama bidaha mı....

ASLAAAAAA......
    NAYIRRRRR...
    NOLAMAZZZZZZ

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.