Şimdi Ara

MEDIA MARKT'A HEDİYE ÇEKİYLE IPHONE 4S 16GB 1600 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
12.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evo9

quote:

Orijinalden alıntı: xvet

quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

suç apple da değil onu ülkede "statü göstergesi" haline getirip asgari ücretinin 3 katını veren zihniyette.

her sene yenisi çıkan bi telefona bu kadar para verenin aklına şaşarım. para havadan geliyorsa eyvallah ona lafımız yok.

iphone amerikan amelelerinin 99 dolara kullandığı telefon. türkiye'de olunca 2000 lira ve "statü" oluyor

Her sene yenisi çıkıyor diye araçta almayalım nasıl olsa seneye yeni modeli çıkacak varmı böyle bi şey hoşuna gider bakarsın paranda varsa alırısın yoksa almazsın hepsi bu,

birde statü göstergesi nedir? neyle statü gösterilir?

araçla bu aynı şey mi? birkaç mesaj yukarda statü'yü neyin gösterdiklerini yazdım; sayfayı yukarı al ve bak

araçtada motor konsol özellikler değişiyor telefondada değişiyor her yıl yenisi çıkacak diye niye bekliyeyimki seneye daha iyisini uygun bir fiyata bulursam onu alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

quote:

neyın fıayatı yuksek 1 aydır ıphone 4s arıyorum 1699 altını gormedı hıc bı yerde

Bursa da daha pahalı 1800 gibi dediler 4S için nasıl oluyor şehirlere göre değişiyor mu bu.

arakdaslar magazayı bosverın yıne dıyorum musterı hızmetlerını arayın 08502221500 arayın ve hangı urunu ıstıyorsanız ordan bakıyor su markette var urunu ındırımlı verır yada veremez dıyorlar.

ewt aradaım sğlasın xvet 4S 16GB beyaz Bursa da 2169 tl kampanya ilede ortalama 1750 tl dediler. İndirim değil bu maksat eğlence olsun :D

aynen vallaha gazla para alıp geri veiryolar bugun beylikdüzü mediaya baktım etiket fiyatı 2149 tl indirimli fiyatı 1739 yada 1729 du tam hatırlayamadım .d

• İnternetten satışı yok mu?
  • şu anda da aynı fiyat geçerli mi acaba
  • Hala bu fiyata İphone var mı ?
  • Bugün gittim baktım 4s 16gb olan 2100 tl idi hediye çekiyle 1700 e denk geliyordu.

Merterde olan şubede
  • Bende biraz önce müş. hiz. arayıp sordum indirim çekiyle 1729 liraya geliyormuş ve bugün kanpanyanın son günüymüş
  • note 2 ya da s3 varken gidip iphone almak
  • Biz, Agiz Bakim Haftasi indirimi münasebetiyle bir kaç ürünü uygun aldık diye sevinirken; 1600 TL'ye iphone aldım diye sevinenler de var.

"Bilmem ağlasam mı, ağlamasam mı

*sesli düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Biz, Agiz Bakim Haftasi indirimi münasebetiyle bir kaç ürünü uygun aldık diye sevinirken; 1600 TL'ye iphone aldım diye sevinenler de var.

*sesli düşündüm.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

note 2 ya da s3 varken gidip iphone almak

Neden öyle düşünüyorsunuz? iphone 4s almayı düşünüyorum ama S3 de alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Biz, Agiz Bakim Haftasi indirimi münasebetiyle bir kaç ürünü uygun aldık diye sevinirken; 1600 TL'ye iphone aldım diye sevinenler de var.

*sesli düşündüm.

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

note 2 ya da s3 varken gidip iphone almak

Neden öyle düşünüyorsunuz? iphone 4s almayı düşünüyorum ama S3 de alabilirim

eğer imkanınız varsa iki ürünüde 1 er gün süreyle kullanın anlarsınız
  • ilk mesajdan sonraki yorumları okumadım.

ya arkadaş bu ne mediamerkt çılgınlığıdır. sanırsın bedava veriyorlar. 1600 tl para veriyorsun, 400 tl daha vereceğini garanti ediyorsun. üstüne bir de mutlu oluyorsun. adam zaten ciddi bindirim yapıp 2000 tl ile satmaya kalkıyor. sen sanıyor musun ki o 400 lirayla 400 liralık bir mal alacaksın? yapmayın arkadaşlar. bindirim+bindirim 1800 civarına gelir. hiçbir karınız olmadığı gibi bir de misal 200 liralık daha boşa (boş ürün aldığınızı değil, boşu boşuna mediamarktten aldığını/zorla) ürün alıyorsunuz.

bu kampanyanın hiçbir karı yoktur. mediamarkt, indirim üzerine yaptığı bindirimle sattığı ürünlerin piyasa fiyatını yakalamış, üstüne bir de başka ürün satarak 2. ürün üzerinden kar etmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.