Şimdi Ara

MEDİA MARKT 05-08 NİSAN ULUSAL İNSERT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun bende mi acaba? bir de indirim bülteni diye broşür çıkartıyorlar...ben ucuz, uygun fiyatlı hiç bir şey göremedim...
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

sorun bende mi acaba? bir de indirim bülteni diye broşür çıkartıyorlar...ben ucuz, uygun fiyatlı hiç bir şey göremedim...

Sorun sende değil arkadaşım bu firmaların kapı önlerinde sabahlayan ve tabiri caizse gtünü kaldıran bizlerde, artık ne giydirirsem politikası tamamen ayyuka çıktı resmen dalga geçiyorlar.. .

sorun bende mi acaba? bir de indirim bülteni diye broşür çıkartıyorlar...ben ucuz, uygun fiyatlı hiç bir şey göremedim...

Size katiliyorum. Ben de inceledim ve firsat adina hicbirsey goremedim. Her zaman bu fiyatlara bulabilecegimiz urunler mevcut. Bana katilirmisiniuz bilemiyorum ama su gecen seneki tayland daki seli firsat bildiler ve elektronige bir koydular bir daha da geri almadilar. Ben Amazonu da takip ediyorum ve Turkiye deki en iyi firsattan bile cok daha iyi fiyatlara rastliyorum. Sanki bizim firmalar biraz firsatcilik yapiyorlar gibi.

• biraz değil hayli fırsatçılık yapıyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    08/02/2005 Tatil
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yine de her zaman Vatan'ın %25 kampanyasını tercih ederim. Ezilme, sabahlama, stok sorunu yok...Fiyatlarda piyasanın bir miktar altına düşüyor...Uygun hiçbir fırsat yok gerçi olsa ne olur ki zaten, ya stok 30 tane olur ya da ölüm tehlikesi vardır..
  • Geçen hafta Saturn'den 1189'a aldığım dizüstü bilgisayarı 1289'dan çıkarmışlar
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

quote:

Size katiliyorum. Ben de inceledim ve firsat adina hicbirsey goremedim. Her zaman bu fiyatlara bulabilecegimiz urunler mevcut. Bana katilirmisiniuz bilemiyorum ama su gecen seneki tayland daki seli firsat bildiler ve elektronige bir koydular bir daha da geri almadilar. Ben Amazonu da takip ediyorum ve Turkiye deki en iyi firsattan bile cok daha iyi fiyatlara rastliyorum. Sanki bizim firmalar biraz firsatcilik yapiyorlar gibi.

sel geçeli kaç ay oldu ama adamlar ellerindeki stokları bitirmek için en ufak indirim yapmadan devam ediyorlar...daha da bir kaç ay devam ederler...valla ben harddisk alcam ama bekletiyorum...acelem yok...fiyatlar insani seviyeye inince alırım

• Çok pahalı mmarkt... politikasını değiştirmesi lazım
  • bugun mediamarkt dan seagate mediaplayer 279 1tb harddiskli broşurde vardı ama hic bi magazamızda yok stoga girtmemiş dediler. bu ürünü bilen var mı iomeganın 1tb lık oynatıcısını kacırdık bu iş görürmü?
    Daha dn akşam Marmara Forumdaki Satürn'de (MM'nin kankası ) 389 TL idi.Yılbaşından beri takipte idim.
    Ha şimdi ha sonra diye diye ancak piyasaya çıktı. Tabii hemen incelemeye aldım, biraz ağır geldi alet.
    Dokunmatiği cep telelrdeki gibi hızlı tepki vermiyor.Ve beklediğimden büyük boyutta idi.Sonuçta almadım.
    Şimdi MMnin broşüründe 419 TLye hemde "sadece MM'de" diye görünce içimden atma birader ,din kardeşiyiz diyesim geldi
    ama Alman MM ile dinkardeşi değiliz şükürki.

Aynı pillere iki bilindik siteden örnek fiyatlara bakın;

http://www.hizlial.com/elektronik/sarjli-piller-sarj-cihazlari/gp-1000-mah-aaa-ince-kalem-pil-2-li-blister_05.010.1703.0029.htm

http://www.vatanbilgisayar.com/Piller%20ve%20Sarj%20Aletleri/gp-gp100aaahc-bu2-1000-mah-ince-kalem-pil-2li-blister/productdetails.aspx?I_ID=47592

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 5 Nisan 2012; 23:49:30 >

• özellikle media markt doğru düzgün indirim yaptığını görmedim ben. sandisk 8gb flash bellek 19 tl daha gfeçen haftamı ne teknosa indirim yaptı toshiba flash bellekler 16 gb 16 tl idi. media markt genelde gördüğüm kadarıyla fiyatı 500 tl olan ürünü 899 yazıp üzerini çizip 499 yazıp satmaya çalışıyor. çok nadir belki gerçekten indirim oluyordur ama ben pek rastlamadım

Link tede teknik detaylar var. Tavsiye edermisiniz.
  • Ya arkadaşlar bu Media Markt ile Electro World'e ne oldu böyle? Önceden hep ciddi indirimler yaparlardı hatta ben Electro World'den alışveriş yapmıştm bayağı %25 falan indirmişlerdi... Son zamanlarda ise hiçbir fırsat denecek kampanya yok... Ne oldu satış politikasını mı değiştirdi bunlar?

Karanlığa bakarsan karanlık da sana bakar...

Since 2002 Viva La Resistance!
  • Asus netbooku kullanan veya test eden oldu mu nasıldır arkadaşlar?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.