Şimdi Ara

MEDIA GO nasil kullanilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu media go nasil kullanilir bilen birisi var mi? ben video çevirmek icin kurdum programi ama illallah dedirtti bi türlü ceviremedim videoyu ya kullanan birisi varsa yardimci olabilirmi bana? videoyu cevirmek icin atiyorum media go ya ama sadece oynatiyor videoyu bu media go nerden ceviriyor nasil ceviriyor bulamadim bi türlü acil bi yardim lütfen

• yok mu yardim edecek
  • amac video cevirmekse baska program kullanin tot. video con. gibi
  • ya amac video cevirmek tabiki bisuru video converter kullaniyorum ama sony'nin kendi video ceviricisi media go dururken niye baska convertere gerek duyalimki daha kalitelidir media go diye umuyorum acaba hic kullanan yok mu media go 'yu?
  • sanirim benim gibi kimse ceviremedi media go'da video yanit yok hic :-)
  • ya arkadaslar media go yu yok mu kullanan
  • ben kullanıorum fakat müzikleri sens-me olarak tanıtmak icin onun dışında kullanmıyorum
  • Sürükleyin, bırakın, keyfini
    çıkarın - Media Go™
    Mükemmel eğlence organizatörü
    - Media Go™, medyayı gittiğiniz
    her yere yanınızda götürmeyi hiç
    olmadığı kadar kolaylaştırıyor.
    Medya dosyalarınızı sürükleyip
    bırakma yöntemiyle
    telefonunuzla bilgisayarınız
    arasında aktarın. Dosya
    dönüştürme de zahmetsizdir:
    Media Go™ film ve müzik
    dosyalarını otomatik olarak
    dönüştürerek size olası en iyi
    kaliteyi sunar

ARKADASLAR YOK MU BUNU YAPAN ARKADAS NASIL YAPILDIGINI BILEN BU VIDEO CEVIRME ISINI BASKA KONVERTER VAR AMA BU DAHA KALITELIDIR
  • yukari
  • media go yu ben kullandım 2 tane klip yolladım telefona bu programı kullanarak. Yani telefona aktarırken bir yandanda videoyu çeviriyor anladığım kadarıyla.
  • peki attigin klipler calisti mi tlfnda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cochari

media go yu ben kullandım 2 tane klip yolladım telefona bu programı kullanarak. Yani telefona aktarırken bir yandanda videoyu çeviriyor anladığım kadarıyla.

arkadaş nasıl yaptın anlatsana bende uğraşıyorum yok hala birşey. acıkla bir nası video atıyorsun telefona.
  • Ben bu programı kullanıyorum arkadaşım. Önceden videoları başka bir programla encode ediyordum sonra bu programı keşfettim. Çok kaliteli program artık bütün media işlemlerimi bununla yapıyorum. Programın detaylı encode ayarları yok ama mükemmel şekilde kaliteli sonuçlar ortaya çıkıyor. Media Go ile W595 'im için encode ettiğim bi dosyanın ayrıntıları:

Video
    ID : 2
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : Baseline@L1.2
    Format settings, CABAC : No
    Format settings, ReFrames : 2 frames
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 3mn 18s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 376 Kbps
    Width : 320 pixels
    Height : 176 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 15.000 fps
    Original frame rate : 30.000 fps
    Resolution : 8 bits
    Colorimetry : 4:2:0
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.444
    Stream size : 8.90 MiB (79%)

Audio
    ID : 1
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format version : Version 4
    Format profile : LC
    Format settings, SBR : No
    Codec ID : 40
    Duration : 3mn 18s
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 96.0 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : L R
    Sampling rate : 44.1 KHz
    Stream size : 2.27 MiB (20%)
    Language : English

Kullanımına gelecek olursak gayet basit. Programı kurun, belgelerin içindeki videolarım klasörünün içine 'Media Go' diye bi klasör atıyor. Telefona atmak istediğiniz videoları önce bu klasöürün içine atın. Telefonu bilgisayara bağlayın, media aktarma veya yığın depolamayı seçebilirsiniz, yığın depolama daha hızlı oluyor. Programı açın Library menüsünün içindeki Video Clips'in içindeki videolara sağ tıklayıp 'Transfer' i ve kendi telefonumuzu seçiyoruz. Bundan sonra hem encode ediyor hem telefona atıyor.

• dediğiniz yöntemle .DAT dosyalarını media go görmüyor.film dosyaları genelde dat uzantılı oluyor galiba bu bu uzantıyı çeviriyor mu prgram??yapabilen var mı
  • dostum .dat dosyası gendelde sistem dosyası ve neronun cevirdiği vcd formadıdır bunu işlemek her program tarafından zordur ve ayrıca bu videoyu işlersen cok kötü bir sonuc elde edersin çünkü dat dosyaları videoyu cok bozuyr ayrıca cok büyük yer kaplıyor bu nedenle normalde bir avi film ceviri kalitesine göre ortalama 600 - 700 mb arasınır ama vcd iki cd olur bir cd 700 mb düşünürsek diğeride yarıya kadar yazar yani sonuc olarak dat dosyasını cevirmen zaten cok sacma, hem iyi kalite arıyorsun hemde en kötü kaliteden bir formadı tekrar işleyerek bozacaksın sonuc dahada kötü olacak
    dat dosyaları yaklaşık 320 mp. boyutlarında .. yani sonuc olarak iyi bir kalite istiyorsan kaliteli bir mp4 bu zaten telefon desdeğinde olur cevirmeye gerek yok yada avi filmi cevirmelisin ama ben HD mkv filmler yada HD avi filmleri cevirmeyi dercih ediyorum ;)
  • bu arada medi go son sürüm güncellemesini yapın bir cok şey değişdiğini göreceksiniz .. ben şimdi onu inceliyorum sonucları yazmaya calışırım ..
  • video bölümünden video seyiyoruz programın alt sağ tarafda telefon modelinin yanında add to butonunda tıklayınca tranfer başlıuyor , ben arakadaşın dediğin gibi üzerine sağ tıklayınca bu seceneği göremedim önce ki sürümde ve şimdikinde bu yok.. dediğim gibi en altabulunun secenekler cubuğunda bulunuyor sonra işlem başlıyor bunu göreceksiniz böylese aktarım başlıyor..
    evet sonuc şu ; wmv bir videoyu gönderdim cevri yapılan format mp4 ve 50 bm dan 58 bm ya yükseldi sonuclar ..

ses 160 dan 128 bit döndü bu sanırım icinde seslen ilgili yaptığım bir ayardan kaynaklanıyor olabilir ben zaten 128 bit kullanırım hep hem iyi kalite hem de kücük boyur en uygun bu..

ve video özellikleri wmv ye göre biraz daha yüksek cok az bir fark var
    veri hızı : 1868kb/sn cevirdikden sonra 2001 kb sn oldu.
    toplam bit hızı 2028 kb sn --- 2129 kb sn
    kare sayısı 25 --- 25 bu ceviride böylemi yoksa aynısınımı aldı emin değilim tek bir örnek üzerine bilgi veriyorum..
    ve
    cerceve kenişlikler 640*480 -- 640*480 bu da aynı şekilde sonuş ceviriye göremi yoksa giriş aynısınımı kullanıyor emin değilim ama bu format en düşük HD kalitesidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj-61 -- 16 Ekim 2011; 14:49:12 >

• merhaba.

ben bu programı yeni kullanmaya başladım ama sürekli bilgisayarı tarayıp her medyayı kütüphaneye eklemesinden çok rahatsızım.

kapamasını bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.