Şimdi Ara

Media Center Editions 2005 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar MCE kurdum... sorunum sadece media center programını calıstırdıgımda tv kartımı gormuyor...not found tuner diyor.. halbukı normal kendi yazılı ıle sorunsuz calısıyor

• kartın markası ne?ben avertv kullanıyorum,mce desteklemiyo.Çoğunu desteklemiyo
  • pixelview...
    nasıl desteklemez kı anlamadım cok sacma...
  • arkadshım ben de mce kullanıcısıyım. mce 2005 bütün kartları desteklemio google da mce tv tuner yazar aratırsan liste var orda hatta bende yasın eklediydim foruma da neyse. hasılı vel kelam 2005 her markayı -modeli desteklemio mpeg2 kayıt yapması lasım ama yazılımsal olmayacak. ama 2002 mce hepsini desteklio.
  • 2002 mce ıle 2005mce arasındakı fark ne abı o zaman 2002 kuralım bari
  • tabi ki 2005 daa idir tam olarak bilemiorum çünkü benim kullandıım 2005 die netten indirdim ve yükledim ama makine 2002 olarak yasıyo. tv kartım falan da olmadıı için deneyemedim. farkını tam olarak bilmiorum ama 2002 benim kullandıım ise gördüüm en baba işletim sistemi. kaldı ki 2005 i tahmin bile edemiorum o zaman. ama tv kartı hakkında verdiim bilginin tamamen arkasındayım zira kendim araştırmıştım fırsatını bulup da hayata geçiremedim. yani tam olarak soruna cevap veremiorum ama tv kartı olayına güvenebilirsin

ahada burda linkden öörenebilirsin 2005 destekleyen kartları

http://www.thegreenbutton.com/community/shwmessage.aspx?ForumID=50&MessageID=70205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekanikenginar -- 17 Ocak 2006 19:38:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.