Şimdi Ara

MEDENİYET ÜNİVERSİTESİNDE GENEL ÖĞRENCİ PROFİLİ NASILDIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    size demedim konuyu açana dedim.Bu arkadaş tercihten önce medeniyet kötü gitmeyin kadavra yok imkan sıfır dedi, medeniyete gitti.
  • emrecan_sm89 kullanıcısına yanıt
    :d Tİyatro kulubü aktif galiba okulun resimlerinde görmüştüm belki tıpta daha çok sol kulüp isteyenler olabilir bi 3 yıla kadar kurulur belkiide gelen öğrenci profili de değişebilir
    ilim ve medeniyet kulübü :D tiyatronun geneli erkek öğrenci ağırlıklı galiba
    öğrenci sayısı artıyor ama süleyman şahtan gelenler+ yeni açılan bölümler hukuk hemşirelik gibi git gide okul içe kapanıklığını bırakır gelişir bence
  • evladıhomosaphiensss E kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar katıldığım kulüp olmadı ve tiyatro kulübünü duymadım.Tıptan arkadaşlarım oldu ve muhafazakar değillerdi,öğrenci kalitesi iyiydi gördüğüm kadarıyla.okulun pek imkanı yok yani kulüplere maddi destek felan sağlamıyor bu yüzden beklentiyi düşük tutmak lazım,tıp öğrencileri yakınıyorlardı mesela bu yıl akvitesizlikten
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
    Tiyatro var galiba hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda en guldugum yorum oldu bu heralde adamin sayfalarca kotuleyip bolume girmesine de ayri guldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygs166

Forumda en guldugum yorum oldu bu heralde adamin sayfalarca kotuleyip bolume girmesine de ayri guldum

• quote:

Orijinalden alıntı: evladıhomosaphiensss

hocam siz orda tarih mi okuyordunuz bi cevapta daha da yzmıştınız medeniyet ilgili yanlış hatırlıyor da olabilirim
    kulüplerinde de sola yakın kulüpler vs yok tıplar belki daha solcu olabilir

yok böte kaldim ben iü de medeniyet ile alakali birsey yazdigimi hatirlamiyorum.
    up up up
    up up
    gençler bi konuşalım medeniyetliler nerdesinizz
    iyi geceler hepinize
    yazmayacaksınız forumdaşlar
    Kardeşim tercih boyunca medeniyet tıpı kötülemiştin çok iyi hatırlıyorum yok kadavrası yok yok şu yok bu.bide iyi hatırlıyorum puanım yetmiyo yazmıştın.Tahminimce sıralaman tam o aralıklardaydı.insanlara kötülerken kendin girmişsin Allah izin verirse bende doktor olucam umarım Allah senin gibi karakter yoksunu meslektaşlarla karşılaştırmaz.

• karamsargenç K kullanıcısına yanıt
    puanım yetmiyor diye asla yazmadım çok daha yüksek yazmıştım kötü eleştirilerim vardı ama bunu yanlış hatırlıyorsun kaç puanla girdiğiimi zaten burda soranlar oldu medeniyet girişliler 2016 diye açıklandığı gün açtığım başlıkta vardı ss alamadım diye yazdım istersen başlığa bak okulun zaten üstündeydim
    iyi hatırlamıorsun yani :)
    Ya beni uğraştırma tüm forum gördü yaptığın şeyleri gelmiş burda ötünüyosun puanın sınırdaydı her gün 4 5 konu açıyodun kötülemek için ha bu arada o zamanda söylemiştik ama yemediği için atamamıştın artık muradına erdin bi ss atta görelim !!!! bide gelmiş üste çıkmaya çalışıyo şeref yoksunu insanlarsınız,sen doktor olsan bile vatana millete bi hayrın olmaz

• Ygs166 Y kullanıcısına yanıt
    muhafazakar bir arkadasım buraya yatay gecis yaptı genel ogrenci profili nasıl bilmem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.