Şimdi Ara

Medeniyet tek dişi kalmış canavar değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batı ülkeleri ile bizim aramızdaki saygı, sevgi ve ahlak farkı son 50 yılda iyice tepeye tirmandi.

Batidan basit bir örnek (fotoğraf Instagram'dan alindi)
    Medeniyet tek dişi kalmış canavar değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be hocam bu fotoğraf beni iyice bitirdi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstiklal Marşı'mızın yazıldığı zamanlarda o tabirin kullanılmasının sebebi medeni gösterilen batı ülkelerinin aslında kendine sömürge bulmak için her türlü insanlık dışı faaliyeti göstermesinden dolayıdır. Yani şu anki zamanla bir ilgisi yok.

• Neredeyse bütün Türkçüler ülkeden gitmek istiyor

• Batıdaki nadir ülkelerden biri diyebiliriz. Batı ile aramızda çok fark olduğunu kabul ediyorum ama böyle saçmalıklarla gelmeyin gençler kimse ülkesinin liderini yolda bulmuyor garip olan Kanada'nın bu kadar rahat olmasıdır. Çoğu ülke bu kadar rahat değil özellikle güçlü ülkeler normal olanıda budur zaten herkes iyi niyetli değil.
  • Inanır misin o kadar yildir istiklal marsini ezbere bilirim, birgun olsun sozlerinin anlamini sorgulamadigimi farkettim su an.

Gercekten tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en kötü genler bana kalmış
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olaya tek pencereden baktığınız zaman böyle oluyor. Zenginlik refah içinde yaşıyorlar neden çünkü başkaları fakirlik içinde yaşıyor. Canavar yani başkasının hakkına saldırıyor
  • oyuncuda olabilir o öğrenciler
    ama kanada başbakanı gerçekten ilerici birihttps://www.youtube.com/watch?v=6SiWW-uS6HM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

İstiklal Marşı'mızın yazıldığı zamanlarda o tabirin kullanılmasının sebebi medeni gösterilen batı ülkelerinin aslında kendine sömürge bulmak için her türlü insanlık dışı faaliyeti göstermesinden dolayıdır. Yani şu anki zamanla bir ilgisi yok.

Biliyorum bende farkli bir acidan soyledim bunu zaten. Cunku ulkede buyuk bir kesim batinin rezil bir durumda oldugunu savunuyor.

• Kanada dünyanın en yaşanılabilir yeri. İleride inşallah yurtdışına çıktığımda gideceğim ülkedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

olaya tek pencereden baktığınız zaman böyle oluyor. Zenginlik refah içinde yaşıyorlar neden çünkü başkaları fakirlik içinde yaşıyor. Canavar yani başkasının hakkına saldırıyor

what a ironic

• Barbarız var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada dolaşan bir resme bakarak...

Başbakan gerçekten koşu yaparken mi çekildi o resim? Hadi gerçekten koşu yaparken çekilmiş olsun yine farketmez cunku o zaten bakın ben halktan biriyim imajı vermek için yürüyüşe koşuya çıkan biri. Ancak tam tersini yapsaydı, örneğin bizdeki gibi 100 koruma ile dolaşsaydı yine birşey farketmezdi cunku tüm bu başkanlar, başbakanlar hepsi birer kukla. Kuklanın ne yaptığına bakarsan kuklacının oyununa geldin demektir.

Konuyu açıklığa kavuşturmak için sahilde koşan Kanada başbakanına değil 1870'lerin İngiltere Başbakanı Benjamin Disraeli'nin şu sözünü öneriyorum:

The world is governed by very different personages from what is imagined by those who are not behind the scenes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

olaya tek pencereden baktığınız zaman böyle oluyor. Zenginlik refah içinde yaşıyorlar neden çünkü başkaları fakirlik içinde yaşıyor. Canavar yani başkasının hakkına saldırıyor

what a ironic

How ironic diyecen sen bu ingilizceyle oralara gidip bizide rezil etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 27 Mayıs 2017; 2:56:24 >
  • Medeniyet için tek dişi kalmış canavar denmesi insanın medenileşerek vahşi doğasını bastırması ile ilgili bir deyimdir.

İnsan doğası gereği vahşi hayvani iç güdülere sahiptir. Medenileşerek yani eğitimle öğretimle etik değerlerle içinizdeki bu canavarı bastırıp zararsız hale getirirsiniz.

Deyim buradan gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tycoon.emperor

quote:

quote:

what a ironic

what a diye bir terim vardır aç bak internete sevgili arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

quote:

what a ironic

Var ama oyle kullanilmaz mesela bi araba hakkinda wow what a car dersin veya biri bi eziklik yapar what a loser dersin ama ironic,pathetic,miserable gibi seylerde how kullanirsin yanlis kullandin bende sana bisey ogretmek istedim dil ogrenmeye calisman guzel ama bilmedigini ogrenemye kapali olma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

what a ironic

Var ama oyle kullanilmaz mesela bi araba hakkinda wow what a car dersin veya biri bi eziklik yapar what a loser dersin ama ironic,pathetic,miserable gibi seylerde how kullanirsin yanlis kullandin bende sana bisey ogretmek istedim dil ogrenmeye calisman guzel ama bilmedigini ogrenemye kapali olma

tersce cevaplandırmandan kaynaklanan bir durumdu arkadaşım. aslında irony yazacaktım ama o an ironic yazdım karıştırmış olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.