Şimdi Ara

en kötü genler bana kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tahminin o yönde babamın ve annemin en kötü genler bana geçmiş 2 abim desem fiziksel ve hastalık bakımından konusundan benden daha iyi
    tip desen diğer 2 abime göre kötü annemin bir çok hastalığı bana geçmiş migren sinüzit baş ağrısı yapıcak herşe bende özgüven eksikliğim çok diğer ikisi ise babam gibi girdiği ortamın 10.saniyesinde sevilirler beni kekeme zanneden çıkar zihinsel engelli olduğumu sanarlar hadi bu genlerden değil tip olarak babamı andırsamda görenler hatta çok benzediğim için babamın adıyla seslenirler ama yakışıklılığı yok sadece yüz hatlarım aynı tip olarak at hırsızları gibiyim diğer 2 abim ise hadi çok yakışıklı diyemem ama orta düzey benim gibi vasat değil sonra cinsel yönden sorunlarım var filan benim ne günahım vardı en kötü özellikleri bana geçti
    tek iyi geçen genim sinir krizine girmem 2 abimde her sinirlendiğinde sonu hastanede biter sakinleştirici filan ben ise sinirlenince delirmem ağlarım sırf o yüzden kaç kere rezil oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 6 Eylül 2015; 12:06:21 >

• Karamsar olma kardeşim. İyi düşün. Pozitif ol ne olursa olsun. Hayattayiz ve herşey olabilir mesela şans eseri hayatının aşkını bulup depar atabilirsin bu konularda. Rahat ol yapman gerekeni yap ve hayatı akışına bırak :)

Özgüven için spor yap derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 6 Eylül 2015; 12:12:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM Size sırlar dünyası taksici bölümünü izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum sonlara doğru bir yemek sofrası var oradaki çocuğa dikkat edin ozEllikle

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

Karamsar olma kardeşim. İyi düşün. Pozitif ol ne olursa olsun. Hayattayiz ve herşey olabilir mesela şans eseri hayatının aşkını bulup depar atabilirsin bu konularda. Rahat ol yapman gerekeni yap ve hayatı akışına bırak :)

Özgüven için spor yap derim

tecrübe konuşuyor hocam sen bu adamı dinle

• Hacım ne takıntılı adamlarsınız ya bu elinizde olan bi şey değil gerçi ama takıntı için tedavi olmazsan bu hep beyninin içini kemirecek en azından bi prozac tedavisine falan başla

• Spor falan yapma birader ilaçta alma şu saatten sonra senin hayatta başarılı olman için çok çalışman lazım derslerine hayvan gibi asıl.
    Unutma çalışan ve yalayan insanlar ne olursa olsun bir gün yükselir.
  • MichaelSikkofield kullanıcısına yanıt
    işte hayatımın aşkını bulmak sorun hiç bir kıza duygu besleyemiyorum hani kızlar hoşuma gidiyor ama duygularım çalışmıyor zaten o olay psikolojimi bozuyor
    özgüvende çözülür onu sorun etmiyorum zaten sorun etsem bin kere bakırköye yatırılmıştım çok zor şeyler yaşadım özgüven yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.