arkadaşlar oyunu download ettim top 3,94gb ama kurarken hata veriyor code vs istiyor key falan girdim ama olmadı. bu oyunu oynayan varsa yardınmını ri ca ediyorum
yokmu bu işi çözecek beyler
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
yokmu bu işi çözecek beyler
hocam ben oyunun yüklerken uzun, zahmetli ve hata vererek yüklemeye çalıştığını duymuştum, ama nasıl giderildiği konusunda bir bilgim yok oyunuda almadım netteki incelemelerden sonra.. yardımcı olmak isterdim...
Dostum senin sorunu bende tam çözemedim,bende iso dosyasını çektim ve hiç sorun yok bende ki DirectorsCutEdition ve RAR dosyası gibi görünüyor ama o iso dosyası yani direk indiği gibi mout edip Oyunu kuruyorsun. bir de DeamonTools ile dene eğer onu kulanmıyorsan tabi. başka bir problem varsa
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: tertip47
Dostum senin sorunu bende tam çözemedim,bende iso dosyasını çektim ve hiç sorun yok bende ki DirectorsCutEdition ve RAR dosyası gibi görünüyor ama o iso dosyası yani direk indiği gibi mout edip Oyunu kuruyorsun. bir de DeamonTools ile dene eğer onu kulanmıyorsan tabi. başka bir problem varsa
/>
Saygılar
dostum bendeki rar formatı. açtım 35 adet 48mb lik tekrar rar dosyaları var ve setup.exe var burdan oyunu kurmak zorundayım. indirdiğim gibi oynama ihtimalim yok. oyunu kurmadan DeamonTools bi işe yaramicaktır. ne yapcaz sinir oldum çok istediğim bir oyundu yaaa
bak o indirdiğin RAR değil İSO Dosyası dır.Bende öğle idi yani onu Winrar ile açmıyorsun nasıl indi iseDosya aynen öğle bir Virtual Drive a Mout edip kuruyorsun. bir dene büyük ihtimal onda kaynaklanıyor