Şimdi Ara

Medal of Honor - Pacific Assault kurulum hatası ( RESİMLİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu download ettim top 3,94gb ama kurarken hata veriyor code vs istiyor key falan girdim ama olmadı. bu oyunu oynayan varsa yardınmını ri ca ediyorum

• yokmu bu işi çözecek beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

yokmu bu işi çözecek beyler

hocam ben oyunun yüklerken uzun, zahmetli ve hata vererek yüklemeye çalıştığını duymuştum, ama nasıl giderildiği konusunda bir bilgim yok oyunuda almadım netteki incelemelerden sonra.. yardımcı olmak isterdim...
  • 1hafta gece gündüz demeden download et sonra oyunu kurama nette yabancı formları incelemem lazım heralde . @sca®fa©e sağol dostum
  • Dostum senin sorunu bende tam çözemedim,bende iso dosyasını çektim ve hiç sorun yok bende ki DirectorsCutEdition ve RAR dosyası gibi görünüyor ama o iso dosyası yani direk indiği gibi mout edip Oyunu kuruyorsun.
    bir de DeamonTools ile dene eğer onu kulanmıyorsan tabi.
    başka bir problem varsa

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tertip47

Dostum senin sorunu bende tam çözemedim,bende iso dosyasını çektim ve hiç sorun yok bende ki DirectorsCutEdition ve RAR dosyası gibi görünüyor ama o iso dosyası yani direk indiği gibi mout edip Oyunu kuruyorsun.
    bir de DeamonTools ile dene eğer onu kulanmıyorsan tabi.
    başka bir problem varsa
    />

Saygılar

dostum bendeki rar formatı. açtım 35 adet 48mb lik tekrar rar dosyaları var ve setup.exe var burdan oyunu kurmak zorundayım. indirdiğim gibi oynama ihtimalim yok. oyunu kurmadan DeamonTools bi işe yaramicaktır. ne yapcaz sinir oldum çok istediğim bir oyundu yaaa

• bak o indirdiğin RAR değil İSO Dosyası dır.Bende öğle idi yani onu Winrar ile açmıyorsun nasıl indi iseDosya aynen öğle bir Virtual Drive a Mout edip kuruyorsun. bir dene büyük ihtimal onda kaynaklanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir deneyim ama sanmıyorum
  • Bunu moh:pa'yı nerden indirdiğini pm olarak atarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet Ali

Bunu moh:pa'yı nerden indirdiğini pm olarak atarmısın?

Şu Linke Bir Göz At

http://forum.donanimhaber.com/m_1454576/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.