Şimdi Ara

Medal Of Honor:Frontline

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Medal Of Honor Frontline'deki kahramanımız Medal Of Honor 1'in kahramanı Jimm Patterson.Oyun 2.Dünya savaşında geçiyor ve ünlü Normandiya çıkartmasıyla başlıyor.(ER RYAN'I KURTARMAK FİLMİNİN BAŞI GİBİ BAŞLIYOR OYUN BİR AN KENDİMİ AR RYAN'I KURTARMAK FİLMİNİ İZLİYOR GİBİ HİSSETTİM.)
    Oyunda Start tuşuna basarak görevlerinizi ,Select tuşuna basarak görevleriniz konusunda çesitli ip uçlarını elde ediyorsunuz.Oyunda PC deki Medal of Honor:Allied Asault'un aksine sizi görevlerinize yönlendiren bir ok yok.Bundan dolayı görevlerinizi iyi anlamalısınız.Bunun için biraz ingilizce bilmeniz gerekiyor.Ayrıca oyunda bölüm aralarında save yapamıyorsunuz.
    Medal Of Honor Frontline'nin en güzel yanlarından biri de bölüm tasarımları.Grafikler gayet güzel oyunun ses efektlerine gelince haytınızda ender duyabileceğiniz ses efektlerine sahip.Oyunu oynarken sanki gerçek bir savaşın içindeymiş hissi veriyor bu ses efektleri.
    Eski Medal Of Honorlarda bulunan multiplayer modu bu Medal Of Honor versiyonunda yok.(Bence olmaması da çok iyi olmuş.)
    Bence bu oyun da diğer Medal Of Honor versiyonları gibi mükemmel mutlaka oynanması gereken bir FPS oyunu.Bu oyun kaçmazzzz!

• Ben de Pc'de oyun oynayanlarda bir mantık arayamıyorum.
    <<<22" iiYAMA VM PRO 514(1600x1200-100hz)==DFI LANPARTY ULTRA-D==AMD ATHLON 64 VENICE 3200+==2X256TWINMOSS==MSI NX GEFORCE 6600GT PCI-E==120GB SEAGATE SATA HDD==AOPEN H600A==FSP BLUE STORM 500 WATT==SKYSTAR2 v2.6C==CREATIVE AUDIGY 2 ZS==CREATIVE MEGAWORKS 550 THX 5.1==NEC 3500AG 16X DVD WRITER ==TOSHIBA 16X DVDROM==GEEK PRO-MAX UE1 256K >>>
  • Size göre bana göre de OYUN konsollarda oynanır.Zaten bu konsollar da sırf oyun için yapılmış makinalardır bildiğiniz gibi.Bana göre PC de oyun oynanmaz PC'nin amacı farklıdır.

Orjinalden alıntı: YorumcuQ

Play station da Fps oynayan mantık anlamıyorum...

+1 PC nin yerini hiç bir konsol tutamaz...
  • Çado arkadaşım senin konsolun yok herhalde ondan böyle konuşuyorsun.ŞAKA ŞAKA ama arkadaşım hiç bir konsol Pc'nin yerini tutamaz demişsin aslında o tam tersi olacaktı.Hiçbir Pc, oyun konsollarının yerini tutamaz.Mesela bir Ps2 ya da bir Gamecube ya da X Box bunlardan herhangi birinin yerine dünyanın en iyi bilgisayarlarını getirin gene de bu makinaların kablosu kadar olamaz.Bu oyuncuların çoğu tarafından kabullenilmiş bir şey herkes bilir oyun konsolları oyun için Pc'yse daha farklı amaçlar için yapılmıştır.Ve üstün olan her zaman konsollardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mill -- 18 Şubat 2005, 15:53:43 >
  • dostlar cıkarma yaptıktan sonra ki gorev nedir, bi yardımcı olsanız...
  • Evet dediğin gibi Mill konsolarda anca oyun oynayıp video seyredersin ama pc de herşeyi yapabilirsin amacı farklı olsa bile konsolların yaptığı işin aynısını yapıyosa ve bundan daha fazlasına sahipse pc ye laf atamazsın

sap gibiyim, sap, sap...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.