Şimdi Ara

Mecliste Dayak var! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
10.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya AKP sosyal medya uzmanı da yazmış. Kılıçdaroğlu yalan söylüyor, doğrusu şudur diyemiyor. Yada Kılıçdaroğlu doğru söylüyor ama biz bu sorunları çözeceğiz diyemiyor. İki mesaj atmış;

1-) Konu başlığı gibi kılıçdarın yaptığı el hareketi muhalefetin seviyesini gösteriyor.

2-) Özgür özel in yaptığı açıklama tam "çok güzel hareketler bunlar" da insanları yerlere yatıracak kıvamda.

"bir eliyle diğer elinin sırtına vurmak suretiyle anlamı kuvvetledirici bir..."

Bunu söylerken kıvranarak gülmediği için kendisini tebrik etmek lazım. Zaten o anda meclisde kahkaha tufanı koptu.

İnanın bu cümleyi kılıçdar kendisi gülmeden söyleyemezdi.

Büyüklerinin konuya yaklaşımı da bu şekilde. Görülüyor ki AKP'nin bu ülkeye verebileceği hiçbir şey kalmamış. Zaten bu tip partilerin ömrü maksimum 20 senedir. Bknz. Dp, DYP, ANAP

• Bir ülkenin meclisinde el kaldırılıyorsa...halk ellerine bıçağı,silahı , satırı ellerine almak üzeredir.Meclisi neyse halkı da o dur.

• Rteyi eleştiren terörist, kılıçdari eleştiren aktrol oluyor memleketin haline bak 2 tarafta birbirinden beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun kapanma riskinide kaldırmak istedim açıkcası.Bu kadarıda yeter onlara diye düşünüyorum. Ama böyle giderse sansürsüz yayınlayacağım onlar kapatsın ben yenisini açaŕım.

• The Cebelebettin kullanıcısına yanıt

Sen hangi taraftasın?

• virtiöz V kullanıcısına yanıt

Hiçbir tarafta değilim doğruya doğru yanlışa yanlış derim kimse babamın oğlu değil

• NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

Senelerce Tayvan Meclisindeki Kung-Fu Showlarını izledik...

• The Cebelebettin kullanıcısına yanıt

Hakkını savunuyo ya senin.Dogruya doğru de o zaman.Haksızlıkkarşısında tarafsız durma.

• virtiöz V kullanıcısına yanıt

Muhalefet yapanların çoğu doğruyu konuşuyor ztn yalan oldu mu anında ortaya çıkıyor o ayrı bir konu ama kilicdaroglunun ifade tarzı yanlış milyonlarca insan seni dinliyor belli bir seçmenin savunduğu partiye de başkanlık yapıyorsun yaptığın her yanlış iktidara oy olarak dönüyor ama hala da pot kırmaya devam ediyor çok zekice hareketler değil bunlar; şahsi olarak severim ama liderlik vasfının olduğunu pek düşünmüyorum onun yerine Mansur yavas yada Ekrem bey daha iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cebelebettin -- 8 Aralık 2021; 20:55:15 >
  • AYnı yaşta sayılırız.

Sanırım onu siz ve ben göremiyoruz. Sadece bir gruba özel o düşmanları görmek

• Oooo forumdaki akarkadaşlar deliklerinden çıkmışlar..

Zamlar falan derken uzun zamandır hiçbir konuda yoktular .

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

AKP'lilerin meclis için de anaya küfürleri bile var bunu mu taktın ?

• Virtiöz gene coşmuş yeliz konuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.