Şimdi Ara

mecfite misafir getirdim aşağılayıp almadılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mecfitte çalışıyom 2aydır bi arkadaş daha var oda gelmeyi düşünüyomuş ama önden bakmam lzm dedi tamam dedim beraber gidelim gittik arkadaşı almadılar üye olacan veya günlük giriş 200tl onu verecen dediler dedim sadece 30dk bakıp çıkcak bi şey yapmaz alınmadı oradan geri dönmek zorunda kaldı ben tek başıma spor salonuna girdim büyük ayıp ettiler yemişim böyle kurumsalığı sanki ark gelip 2dk ant atsa nolcak anlamadım

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    reddetmesi sözsüz aşağılama sayılabilir. olmaması gereken bi tavır.

kız gelse kırmızı halıyla karşılayıp kabul ediyolar.

zamanında Point otel'in salonuna gitmiştim. gelişmiş bi salon idi, havuzu falan da olduğu için çok sayıda profesyonel futbol-basketbol-voleybol takımı deplasman için İstanbul'a geldiklerinde o otelde kalıp, salonu kulalnırlardı.

birçok salonda olduğu gibi orda da kadın-erkek ayrımı yapılıyodu. mesela bize 1 seneden aşağı abonelik almazken, bizim kız arkadaşlara 3 aylık abonelik kabul etmişlerdi.

ama orda bile ilk abonelilk öncesinde 2 gün gidip ücretsiz kullanmıştık. izin veriyolardı direk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipinizi begenmemislerdir. Yoksa potensiyel musteriyi neden geri gondersinler?

• Benide almamışlardı, parasıyla değili mi kardeşim ama değilmiş demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macfit harbiden öyle. PT'ler desen kıçında tayt üstünde crop varsa gelir ilgilenir 8 ay falan gitmişimdir totalde, bir tane PT ile sadece havlu getirmedim diye uyarmaya gelmişti. Bi de ptlerde şey havası var adama diyom beraber girek diye çalıştırdığı biri olduğu için yok diyor. Ulan ben de para veriyom oraya ne yok. Setleri bitene kadar zebanı gibi başlarında bekliyordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.