Şimdi Ara

MEB KAZANIM TESTLERİ VE TEKRAR TESTLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün gittik adama mezun kazanımları çıkart abi dedim mezun diyince mezun sandı beni doğal olarak bunlar yeni yayınlanmadı ama dedi tamam dedim ben de şimdi tekrar testleri değil onları biliyorum mebin kazanım kavrama mezun testleri yıllardır orada duran bir şey mi yoksa sadece bu yıl mı yayınlanmadı lütfen aydınlatın beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• odsgm.meb.gov.tr
    Ortaöğretime Yönelik 9, 10, 11 ve 12. Sınıf Düzeylerinde 3. Tekrar Testleri Yayımlandı
    http://odsgm.meb.gov.tr/www/ortaogretime-yonelik-9-10-11-ve-12-sinif-duzeylerinde-3-tekrar-testleri-yayimlandi/icerik/543

yenileri bunlar

• Hocam meb kazanım testleri var eskiden beri yayınlanan sınıf sınıf ve mezunlar için kısmı var ancak mebin son yayınladığı da meb tekrar testleri yeni olan mutlaka feni çözülmesi gerekiyor çok kaliteli sorular var sosyal kısmı için tarihi çok beğendim ona da bakabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliKaptann

http://odsgm.meb.gov.tr/www/ortaogretime-yonelik-9-10-11-ve-12-sinif-duzeylerinde-3-tekrar-testleri-yayimlandi/icerik/543

yenileri bunlar
    Hocam güzel sorular ancak bazılarında mantık hatası var ve seviyeyi iyi ayarlamamışlar sanki değil mi ama mutlaka çözülmesi lazım
  • hanınbirası kullanıcısına yanıt
    12si mi çözülmeli bütün sınıflar mı çözülmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelkelebekbek

12si mi çözülmeli bütün sınıflar mı çözülmeli
    Kardeşim elinden geldiğince fen kısmında tüm şeyleri çöz sonuçta 20 soru son saatte kadar da çöz zararı yok yararı olacaktır elbet soru tarzları hoş beğendiğin soruları ayır ya da yapamadığın izle hocalar çözüyor zaten youtubedan
  • ben yenileri de eskileri de çıkardım tekrarları onlarla yapacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d deki birebir ösym testleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.