Şimdi Ara

MEB Kazanım Fizik ve Kimya Çözenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MEB kazanım testlerinden fizik ve kimya testlerini çözen arkadaşlar varsa yorumlayabilirler mi ? Eğer matematik ve geometriyi merak eden varsa ben yorumlayayım.Matematikte çoğu soru çıkmış soruların aynısı, geometride sağlam ve kaliteli sorular var.

• kardeşim ygsde aklı olan çözmedi o testleri ve çözmeyenler haklı çıktı, soruların meb testleriyle uzaktan yakından alakası yoktu. lysdede aksi olacak değil, meb testlerindeki sorular bütün kitaplarda olan standart sorular.

Orijinalden alıntı: .koter.

kardeşim ygsde aklı olan çözmedi o testleri ve çözmeyenler haklı çıktı, soruların meb testleriyle uzaktan yakından alakası yoktu. lysdede aksi olacak değil, meb testlerindeki sorular bütün kitaplarda olan standart sorular.

Kardeşim ben zaten tekrar olsun diye çözecem, sınavda soru gelcek diye çözmeyecem. Sadece kaliteli mi fizik ve kimyası onu merak etmiştim. Geometrisi mesela bana kaliteli geldi, geometrimde iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stwarrior -- 17 Mart 2016; 16:32:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FİZİK Soru Bankası Öneri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.