Bildirim
MEB Kazanım Fizik ve Kimya Çözenler ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kardeşim ygsde aklı olan çözmedi o testleri ve çözmeyenler haklı çıktı, soruların meb testleriyle uzaktan yakından alakası yoktu. lysdede aksi olacak değil, meb testlerindeki sorular bütün kitaplarda olan standart sorular. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: .koter.
kardeşim ygsde aklı olan çözmedi o testleri ve çözmeyenler haklı çıktı, soruların meb testleriyle uzaktan yakından alakası yoktu. lysdede aksi olacak değil, meb testlerindeki sorular bütün kitaplarda olan standart sorular.
Kardeşim ben zaten tekrar olsun diye çözecem, sınavda soru gelcek diye çözmeyecem. Sadece kaliteli mi fizik ve kimyası onu merak etmiştim. Geometrisi mesela bana kaliteli geldi, geometrimde iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stwarrior -- 17 Mart 2016; 16:32:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı