Şimdi Ara

MEB in Kitabından Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 ve 10.sınıf kimya ve biyolojisine MEB in kıtabından çalışmayı düşünuyorum konu anlatımı almadan direk soru bankalarıyla başlamak istiyorum.MEB in kıtabı iyi mi?

• biyolojide kesinlikle fakat kimya hakkında bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAttacK

9 ve 10.sınıf kimya ve biyolojisine MEB in kıtabından çalışmayı düşünuyorum konu anlatımı almadan direk soru bankalarıyla başlamak istiyorum.MEB in kıtabı iyi mi?

Aklım olsa sadece mebin kitabın dan çalışıp pc deki videolarla pekiştirirdim. 1 2 test çözdümmü tamamdı o konu.
  • sadece biyolojiyi meb'den çalış, diğerlerinde başka kaynaklar kullanman senin için daha faydalı olur
  • 11 12 kimyası iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece biyolojisi iyi.diğer dersler için konu anlatımı şart bence
  • ARTIK ORDA OLMAYANI DA SORUYORLAR AMA ORGANİK İÇİN DE İYİDİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDS Kelime için kaynak
    9 yıl önce açıldı
    Tammat'ın yeni tyt kitabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meb in kitabı deyince aklıma geldi.12. sınıf matematik kitabının sonlarına doğruda sınavda çıkan integral seri karışımı sorudaki şeklin aynısı var bence son 10-15 gün mutlaka göz atılmalı bu kitaplara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

meb in kitabı deyince aklıma geldi.12. sınıf matematik kitabının sonlarına doğruda sınavda çıkan integral seri karışımı sorudaki şeklin aynısı var bence son 10-15 gün mutlaka göz atılmalı bu kitaplara..

ss
  • Sadece biyolojide mebden çalış ki bence biyolojide ne olursa olsun meb kitaplarını bul çalış.Fdd biyoloji fem simetri , esen , eksen , uğurun k.anlatımlarının hepsiyle karşılaştırdım kesinlikle meb daha iyi.
  • quote:

9 ve 10.sınıf kimya ve biyolojisine MEB in kıtabından çalışmayı düşünuyorum konu anlatımı almadan direk soru bankalarıyla başlamak istiyorum.MEB in kıtabı iyi mi?

kardeşim zaten konu anlatımlı kitaba gerek yok o devir kapandı teknofem.com korfezvideo.com ve daha nice sitelerden çalışabilirsin. sene başında birsürü konu anlatımlı kitap aldım ama sene boyunca bu siteleri kullandım, anladım ki kitaplardan hiçbir şey öğrenemiyor muşuz.
  • Mebin biyoloji kitaplarının hiçbirini atma 12de çok işine yarar
  • Yorumlarınız için teşekkürler.Çoğunluk biyoloji demiş ama ben kimya kitaplarınıda başarılı buldum.MEB in kitaplarından notlar çıkarta çıkarta çalışıyorum hem aklımda kalıyo hem de yorum gücümü geliştiriyo ilk izlenimim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

kardeşim zaten konu anlatımlı kitaba gerek yok o devir kapandı teknofem.com korfezvideo.com ve daha nice sitelerden çalışabilirsin. sene başında birsürü konu anlatımlı kitap aldım ama sene boyunca bu siteleri kullandım, anladım ki kitaplardan hiçbir şey öğrenemiyor muşuz.

hocam ben kendim çalışmayı seven biriyim.Bilgisayar başına geçtiğim zaman kafam hemen başka şeylere gidiyor konsantre olamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.