MEB'in 3 Adım Kitapları: Nereden Alabilirsin?
MEB'in 3 Adım Kitapları, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik, ders müfredatlarına uygun olarak hazırlanmış yardımcı kaynaklardır. Bu kitaplar, öğrencilerin temel kavramları pekiştirmelerine ve akademik başarılarını artırmalarına yardımcı olur.
3 Adım Kitapları, Türkiye'nin dört bir yanındaki kırtasiyelerden, kitapçılardan ve online mağazalardan temin edilebilir. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) web sitesinden de ücretsiz olarak indirilebilir.
Öğrenciler, ihtiyaç duydukları 3 Adım Kitabı'na ulaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilir:
- Okul Kütüphaneleri: Birçok okul kütüphanesi, öğrencilerin kullanımına açık 3 Adım Kitapları bulundurmaktadır.
- Kırtasiyeler ve Kitapçılar: Yerel kırtasiyeler ve kitapçılar genellikle 3 Adım Kitapları stoklar.
- Online Mağazalar: Hepsiburada, Trendyol ve Amazon gibi online mağazalar, çeşitli 3 Adım Kitabı seçenekleri sunar.
- MEB Web Sitesi: MEB'in web sitesindeki (https://meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_09/03171906_3_Adim_Turkce.pdf) ilgili sayfadan 3 Adım Kitapları'nın ücretsiz PDF sürümlerine ulaşılabilir.
3 Adım Kitapları'nın yanı sıra, Öğretim Genel Müdürlüğü (ÖGM) tarafından hazırlanan materyal kitapları da aynı kaynaklardan temin edilebilir. Bu materyal kitapları, öğrencilerin belirli ders konularını daha iyi anlamalarına yardımcı olacak ek bilgiler ve etkinlikler içerir.
3 Adım Deneme Kitapları, öğrencilerin sınavlara hazırlık yapmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu kitaplar, farklı dersler için örnek sorular, çözümler ve deneme testleri içerir. 3 Adım Deneme Kitapları da yukarıda belirtilen kaynaklardan temin edilebilir.