Şimdi Ara

MEB GM E-Tab 4 (R*oo*T) Özgürlük ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konunun internetteki bolluğundan dolayı konunun açılmasından hoşnut olmayabilirsiniz ancak bazı şeyleri açığa kavuşturmak ve net bilgiler elde etmek için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Ben bilgilendirme değil soru amaçlı bir konuyu açtım ancak bu sayede bilgileneceğimize eminim.

Lafı uzatmadan sorunlara geçeyim ;

Bildiğiniz üzere yakın bir tarihte MEB tabletleri için yeni bir güncelleştirme yayınladı. Bu güncelleştirme tableti adeta bir kapalı kutu haline getirdi. Güncelleştirmeden dolayı itirazlarını dile getiren birçok öğretmen ve öğrenci kullanıcı var. Ben öneri ve çalışmaların öğrenci tabletleri üzerinden yapılmasını öneriyorum çünkü öğrenci tabletleri daha kısıtlı.

Konu başlığından da şifreli olarak anlaşılabileceği üzere en temel çözümlerden biri r**t atma ancak ''Son Güncelleme'' bu işi imkansız hale getirmiş. Son güncellemeden sonra da işe yarayacağı iddia edilen bazı yöntemler var ancak ben deneyimlerimden söylüyorum ki işe yaramıyorlar. İşe yarayan varsa PM yoluyla paylaşılabilir.

Not: Bulduğunuz işe yarayan yöntemleri ulu orta yazmayın PM şeklinde gönderin paylaşım böyle olsun yoksa yeni güncellemeler gelir.***

Velhasıl , profesyonel olan arkadaşlarımızdan yardımlar bekliyoruz.

Kişisel düşüncem r**t atmak yasal değil gibi ancak bu şekilde tabletler çok can sıkıcı durumda. Zorunda bırakıldık gibi. Emeği geçecek herkese şimdiden teşekkürler ...

• root atmak yasak falan değil atın gitsin de nasıl atıcaz keşke zamanında atsaydım diyorum zaten artık tableti okul için kullanmıycam bari bi işe yarasın root yöntemi bilen banada pm pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.