Şimdi Ara

MEB Ders Kitapları PDF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat-Fizik-Kimya-Biyoloji 9-10 kitaplarının elinde PDF'i olan varsa yardımcı olabilir mi? EBA'nin sitesinde 2017 basımları konulmuş diğer sitelerde de linkler doğal olarak çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• REZervatuar
  • https://drive.google.com/drive/folders/0B2CTOgYdapPcVXZHZ1Yxa3c1Rkk

hocam bu linki yine forumda paylasmıslardı. linki kopyalarken hiç bakmadım basım tarihe. sanırım 2016-2017 yılı eğitim öğretim yılı bunlar da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D650631E4 -- 2 Nisan 2018; 8:44:34 >
  • link yenilendi arkadaslar. bu linkte 2015-2016 eğitim öğretim yılının, yani bu sene gireceğimiz sınavdan sorumlu oldugumuz ders kitapları var. gecen sene indirmiştim. biraz geç oldu kusura bakmayın. drive'a yüklenmesi uzun surdu.

durun. yanlıs oldu :D
    ins bu sefer doğru linktir asdfghjkl :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D650631E4 -- 2 Nisan 2018; 15:20:22 >

• Linki ben atmistim. Gayet dogru Agustos ayinda indirmistim ben de.

• Whovian1644 kullanıcısına yanıt
    hocam üst üste iki mesaj attım. biri sizin linkiniz, biri de kendi linkim. sizin paylastığınız linkteki kitapların basım tarihi 2016-2017 benim bir altta paylastığım linkte de 2014-2015 ve 2015-2016 yılının kitapları var. hepsi aynı mı bilmiyorum. müfredat surekli değiştiği için 2015-2016 daha doğru sanki. gecen sene bu kitaplardan çalısmiştım ben. neyse zaten içerikler hemen hemen aynı galiba. fark etmez :D
  • +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEB DERS KİTAPLARI
    5 yıl önce açıldı
    Matematik meb kitapları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sene sinava girecekler 2017 2018 senesinde cikan 9 10 11 12 meb kitaplarindan sorumlu degil mi hocam. yani biz 9dayken cikan kitapla su anki kitaplar farkli hangisinden sorumluyuz acaa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.