Şimdi Ara

MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abicim AYT Fizikte koskocaman Elektrik ve Manyetizma, Optik, Dalga konuları var ve sen bu 3 konudan sadece 1 tane elektrik sorusu mu sorarsın akıl var mantık var ya şaka gibi!

Kimyada konu dağılımı çok güzel olmuş ama o organik kimya soruları biraz daha kapsamlı olabilirdi.

biyolojide de konu dağılımını beğendim sorularda güzel ama biraz daha zorlanabilirdi..

gel gelelim AYT mata NEREDEYSE BÜTÜN SORULAR GEÇEN SENE MEB KAZANIM SORULARININ AYNISI ADAMLAR SORU YAZMAYA BİLE ÜŞENİYOR GİTMİŞLER COPY PASTE YAPMIŞLAR AKLIM ALMIYOR... BİZ KÖPEK GİBİ ÇALIŞALIM ADAMLAR SORU YAZMAYA ÜŞENSİNLER

MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]MEB DENEME SAÇMALIĞI [SSLİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-white-sheep -- 3 Mayıs 2018; 1:15:37 >

• hayır yani ne bekliyordun ? neden bu kadar isyan ? kalitesiz iş görmeye bu kadar mı alışkın değilsin ?
  • seviniyordum zor olcak diye fizik sayısal olacak diye o zmn fizik yine sözel
  • Birebir aynılarinı koymuşlar hakikaten ilginç. Çok takmamak lazım bu denemeyi, konu dağılımı hiç iyi değil zaten kanaatimce. Gerçek sınav daha farklı olur bundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar önemsediniz anlamadım cidden, sınavla hiçbir zaman alakası olmadı ki meb sorularının

• Geçen sene 3.olması lazım dershanede çözmüştük, sorular çok zaman alıcı falan işte ygs denemesi böyle gelmez dedik. Sınavda daha zaman alıcı sorular çıktı ama soru tiplerinin alakası yoktu deneme ile o yüzden çok önemsemeyin. Fiziği hiçbir zaman benzer olmadı zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Sozel fizik kolay mi sanki hocam?

Karaagacin yeni tyt-ayt denemesini bir cozun derim.Sozel fizigi gayet de zorlamislar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözdüğüm ayt denemelerine pek benzemiyor her taraf yazıyla dolu 2017 lys mat. daha sade duruyordu yahu çözmeye gerek var mı

• hocam bence çözmeye gerek tabi ki de var sonuçta en zoruna da hazırlanmak lazım bence fizikte çıkan sözel sorular sınavı saçmalaştırıyor geçen sene hiçbir şey bilmeyen biri 15 fizik neti yaptığını gördüm
  • MEB sorularının YGS/LYS ile alakası olmadı. YENİ SİSTEM YGS/LYS SİSTEMİ DEĞİL. AYRIMI YAPIN. GEÇTİ O SİSTEM. İlk defa denenen sistem adamlar basbas bağırıyor MEB sorularına bakın, MEB sınavlarını çözün, MEB denemelerine bakın aynısı gelecek diye. Bu sene tıpkı böyle gelecek sorular. Sorular asla kolay değil. Özellikle matematik. Sözelden gireceğim sayısalciydim 5 üzeri soru yapamıyorum. Türkçe paragrafta gayet eleyici sorular var. AYT'de 10 Türkçe sorulmasi bizim için avantaj. Edebiyat açıkçası boktan bir ders. MEB ve YÖK, Edebiyat'a önem verse 24 değil 35 soru sorardi o kadar konu, yazar, eser. Adamlar temel bilgi sormuşlar sadece. TYT ve AYT tıpkı bu şekilde olacak. Sitede yok efendim sınavda çok farklı olur diyenlere bakmayın. Açın 3 hafta önce MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı açıklamalarını dinleyin. Adam resmen "MEB örnek soruları yayınlayacak. YÖK'te sınava az süre kala konuları açıklayacak." açıklaması yaptı. MEB denemelerinde konu ayrımı da yapin sorular sorulardaki konulardan çıkacaktır kesinlikle. Her şey MEB denemelerine bağlı. Sakin sakın ha amaan sıradan deneme diye bakmayın. Piyasada ki hiçbir deneme bu denli soru/konu tutturamaz. Yine diyorum açın MEB Talim Terbiye Kurulu başkanının geçen ay ki açıklamalarını dinleyin. Adam örnek deneme yayınlayacagiz benzerleri gelecek dedi. Kıçından sallamıyor herhalde? Şu YÖK'ü de abartmayin. Nitelikli soru şu bu. Her sene aynı soruları döndürüp döndürüp soruyorlar. En iyi örnek 2013 LYS'sinin Matematiği 2002 ÖSS Matematiğinden 10 soru kalıbı aynıydı sadece sayılar değiştirilmişti. Öyle farklı sorular beklemeyin. Eskiler dönüp dolaşıp sorulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamirpoyraz -- 3 Mayıs 2018; 4:49:13 >

• O değil de tyt leri güzel olmuş bence ben beğendim
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Sözel olacak tabi millet 2-3 yıldır sözel çıkacağını düşünüp ona göre çalışıyor ,genelde herkes sayısal zor der ama bence sözel daha zor .

• hocam çok zor sayısal sorular da sorulabilir onun dışında tabi ki de ösym nin sorudğu sayısal sorular çok daha kolay bence sözel sormasının nedeni hep aynı tip sayısal sorular sormak istememesi artık mesela manyetik alan hesaplama enerji hesaplama gibi şeyler çok soruldu önceki senelerde ösym de sözel kısıma yöneldi ama 14soruda soruları sayısal yapıp sağlam sorular bulabilirler soru sayısı az sonuçta
  • forumdaki çoğu kişi senin söylediğinin tam tersini diyor kime inanalım
  • Timey kullanıcısına yanıt
    sistem değişmeden önce yök başkanı meb kazanımlarının çok üzerinde durdu da ondan
  • kolay değil geçen sene enerji korunumu sorusunu gördük
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    maalesef çok haklısın yavaş yavaş alıştırıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.