Bildirim
Meb'den Velilere Karne Uyarısı Filmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cidden yarım akıllı bunlar.Video hazırlamak yerine karnelere uyarı koysanıza.Kaç kişi izleyecek bu videoyu ? Hala 3 aldım diye babamdan dayak yediğimi hatırlıyorum sokak ortasında.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçarınız yok. Babanız öpecek sizi akşam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marslı Adam
quote:
Orijinalden alıntı: 24google
Cidden yarım akıllı bunlar.Video hazırlamak yerine karnelere uyarı koysanıza.Kaç kişi izleyecek bu videoyu ? Hala 3 aldım diye babamdan dayak yediğimi hatırlıyorum sokak ortasında.
Babam = AvatarımÇok cool dimi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
babana izlet videoyu ve gözyaşları içinde sarılın hacı
-
quote:
Orijinalden alıntı: zekaikcc
quote:
babana izlet videoyu ve gözyaşları içinde sarılın hacı
Yok ağlamaz o.Bu videoyu izletsem söyleyeceği şey "Geç otur yerine eşekoğlu eşek" olue.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yav he hee -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X