Bildirim
md760tu mac book air için donanim tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Magic mouse almamanızı tavsiye edebilir. -
magic mouse benched almayın gerçi size kalmış ama günlük kullanım için kullanacaksanız belki rahat gelebilir üzerindeki özelliklerde dolayı ama onun haricinde ben 2 senedir magic mouse a sahibim ve toplasan 10 kere kullanmadım almadan önce muhakkak dene ve kullan -
@tekcaredrogba
@carman
Kiymetli hocalarim cok tesrkkur ederim tavsiyeleriniz icin ben facebooktaki oyunlari oynarim muhtemelen ve dizi izlerim bol bol bunlar icin cok lazim olur mu veya baska mause tavsiyesi de olabilir mesela microsoftun wifi mouse u var bluetooth degil bt aygitsiz onu tavsiye eder misiniz yoksa almisken orjinal al mi diyorsunuz muhtemelen magic mouse daha uygun olur diger ms mouse fiyati 124 lira
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hacker_127
@tekcaredrogba
@carman
Kiymetli hocalarim cok tesrkkur ederim tavsiyeleriniz icin ben facebooktaki oyunlari oynarim muhtemelen ve dizi izlerim bol bol bunlar icin cok lazim olur mu veya baska mause tavsiyesi de olabilir mesela microsoftun wifi mouse u var bluetooth degil bt aygitsiz onu tavsiye eder misiniz yoksa almisken orjinal al mi diyorsunuz muhtemelen magic mouse daha uygun olur diger ms mouse fiyati 124 lira
Magic mouse almanız usb çıkışını işgal etmemenizi sağlar. Kullanımı rahat, onun yerine logitech m555b olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ondan alabilirsiniz.
Magic mouse 160 lira bu arada dediğiniz gibi ms mouse fiyatından uygun değil. Fakat verdiğiniz paraya kesinlikle değiyor. Harici için gidip 2.5'' lik herhangi bir HDD yada SSD alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: carman
magic mouse benched almayın gerçi size kalmış ama günlük kullanım için kullanacaksanız belki rahat gelebilir üzerindeki özelliklerde dolayı ama onun haricinde ben 2 senedir magic mouse a sahibim ve toplasan 10 kere kullanmadım almadan önce muhakkak dene ve kullan
Siz neler kullaniyorsunuz hocam extra olarak mouse olsun hoparlor seti olsun. saygilar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende imac var samsung 8000 serisi 40" tc bağlı mouse olarak logitech g700 s kullanıyorum klavye olarak magic keyboard ses sistem olarak pioneerın amfili ev sinema sistemini kullanıyorum 3.0 usb 1 tb toshiba yanında 500 gb wd usb2.0 hdd kullanıyorum wacoom intuos 5 çizim tableti var birde -
Arkadaslar hepinize tesekkurler bir de dvd rw ve usb cogaltici hakkinda bilgisi olan var mi acaba benim dvd arsivi biraz kalabalik gozden cikaramam malesef. Asus un vardi bir tane uyumluluk konusunda bir bilgi bulamadim. saygilar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X