Şimdi Ara

McGregor-Floyd Maç Yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • McGregor beni yanılttı sandığımdan da iyi çıktı . Floyd 5 raund göstermez diyordum ama 10 raund dayanması bile ilginçti .

Çok hızlı başladı Gregor . Floyd onu iyi tarttı .

Ayrıca Conor'un kondisyon problemi taaa Diaz maçlarından beri bilinen birşey .

Sonuç kazanan da kaybeden de paraları cukkaladı ...

• Hocam konuyu niye 2 dakika arayla sürekli açtın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla şunu söyleyeyim dışarıda bu 2 si dövüşse kural filan olmasa o irlandalı arkadaş zenciyi pert ederdi. Ama boks harbiden çok başka birşey 28 yaşındaymış o irlandalı eleman adam kesildi 40 yaşındaki adam kesilmedi.
  • Hocam açılmadı gözüktü error sayfası çıktı ondan tekrar açim dedim . Forumun azizliği .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

valla şunu söyleyeyim dışarıda bu 2 si dövüşse kural filan olmasa o irlandalı arkadaş zenciyi pert ederdi. Ama boks harbiden çok başka birşey 28 yaşındaymış o irlandalı eleman adam kesildi 40 yaşındaki adam kesilmedi.

Şu boksu salt kavga ile kıyaslama yapmassak

basketbol oynasalar floyd ezer geçer gibi bir argüman

• MMA maçı olsaydı Conor McGregor sakat bırakırdı elemanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottis

MMA maçı olsaydı Conor McGregor sakat bırakırdı elemanı.

FENA TESPİT WOW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu şuna benziyor ikimiz seninle futbol maçı yapacağız. sen futbol tarihinin en iyi takımlarından biri gibi lanse ediliyorsun. bende futbolda Türkiye Liginde başaltı takımlardan biriyim. sen barcelona, real madrid.. ben başakşehir, kasımpaşa. benim oyuncuların bir artı yönu daha var. diğer branşlarda da kötü değiller. voleybol da biliyorlar, basketbol da biliyorlar, hentbol da biliyorlar bunların hepsini başaltı, seviyesinde biliyorlar ama biz sadece futbol oynayacağız. kim kazanır gibi..

zaten amaç belliydi, sonuna kadar izlemedim. 6 da bırakmıştım, iyi ki de bırakmışım.

• seglopsi kullanıcısına yanıt
    Bırakmasaydın keşke . Conor'un içler acısı halini göreydin hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 27 Ağustos 2017; 14:17:22 >
  • ufc ci adam 12 rounda nasıl dayansın. sonuna kadar zaten düzgün guard almadı. başlarda epey vurdu ama sonunda bitap düştü adam. sadece son round da değil birkaç round öncesinden belliydi tükendiği.
  • bence maç 3. roundda biterdi normalde. boksta denk değiller, serbest olaydı bu sefer de mcgregor alacaktı, vakit kaybı oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.