Arkadaşlar bu ay sonu 17 yaşıma giriyorum ee haliyle çalışmanın vakti geldi hatta geçiyor.. Alırlar mı? daha önce çalışmış birisi var mı? şartları nasıldır? vb gibi soruları cevaplayan çıkarsa süper olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Valenicy
Arkadaşlar bu ay sonu 17 yaşıma giriyorum ee haliyle çalışmanın vakti geldi hatta geçiyor.. Alırlar mı? daha önce çalışmış birisi var mı? şartları nasıldır? vb gibi soruları cevaplayan çıkarsa süper olur.
herkesi alıyorlar diye biliyorum
Alınırsın çok görüyorum o yaşlarda kişileri ama Türkiyede insan muamelesi görmüyor genelde bu tarz yerde çalışanlar. Bir kere insanımızın size saygısı olmayacak siparişi biraz gecikirse söylenmeye tartışmaya başlayacak. Özel hamburger isteyenler mesela marul olmasın şu olmasın bu olsun gibi; istediği olmazsa galeyana getiriyor genelde. Şube müdürü mü artık ne deniyorsa ne zaman görsem pek iyi davranmıyor maaş da baya az diye biliyorum
18 yaşını doldurmadan maalesef almıyorlar. Çünkü 15 yaşından büyük çocuk işçi sınıfa giriyorsun ve tonlarca yükümlülüğü var. Migros, Mcdonalds vs. gibi şirketlerin hiçbirisi bu yükümlülükleri göze almak istemiyor.