Şimdi Ara

Mcdonalds-Burger-Kfc'de çalışanlar! sorum sizE!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lan karnım acikti be sizin yüzünüzden hamburger yemeye gidiyom yada tavuk döner yada dürüm hangisine gitsem acaba.
  • kolanın toz olarak geldiğini biliyorum
  • dürüme git öbürleri kazanmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

kolanın toz olarak geldiğini biliyorum

valla toz fln da bana marketten aldığım şişe, kutu kolalardan daha lezzetli geliyor.
  • burger king ekmeklerini unoya yaptırıyor bu tepsilerin üzerinde kağıtlar oluyor ya altta sağda yazıyordu karınca duası kadar
  • Cok sıcak yagın ustune fresh patates atcaksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

kolanın toz olarak geldiğini biliyorum

ciddimisin dostum
  • burger da çalıştım yeminde ettim ama kim takar yemini dimi şimdi

falla patatesler ithaldi diye hatırlıyorum bizim tek yaptığımız poşetten çıkarıp direk sinbad ın(makinanın ismi böyle komik hoş bişidi) içine atmaktı sonra sepetle alınır direk yağa atılırdı programı vardı 2 dakka gibi bişeydi bitince sinir bozucu ötmeye başlardı koşup kapatırdı herseferinde biri öle işte.kimse oturupta dilimlemiyodu yani:) kolanın toz olarak gelme ihtimali var hiç o bölümde çalışmadım ama ice tea nin karıştırılmasından bahsediyolardı belliki toz ve su olayı coladada aynısı olabilir.daha fazlasını belirtmem hoş kaçmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 2 Temmuz 2007; 17:25:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juggernaut

burger da çalıştım yeminde ettim ama kim takar yemini dimi şimdi

falla patatesler ithaldi diye hatırlıyorum bizim tek yaptığımız poşetten çıkarıp direk sinbad ın(makinanın ismi böyle komik hoş bişidi) içine atmaktı sonra sepetle alınır direk yağa atılırdı programı vardı 2 dakka gibi bişeydi bitince sinir bozucu ötmeye başlardı koşup kapatırdı herseferinde biri öle işte.kimse oturupta dilimlemiyodu yani:) kolanın toz olarak gelme ihtimali var hiç o bölümde çalışmadım ama ice tea nin karıştırılmasından bahsediyolardı belliki toz ve su olayı coladada aynısı olabilir.daha fazlasını belirtmem hoş kaçmayabilir.

dostum hazine çıktın sen ya yemini de bozdun bak eheh ne diye yemin ettiriyorlardı? hamburgerler yapılırken önünüzde tarif kağıdı fln mı oluyordu nası oluodu

• prescott 3.0ghz işlemcinin üzerine metal kap koy içine yağ koy patatesleri ekle alsana öz mekdanıldıs
  • beyler sırrı falan yok mc donaldsta da burger king de de çalışmıyorum gidin marketten donmuş patatesi alın ben fritozün tenceresini ocağın üstüne koyuyom fritöz fazla ısıtmıyo elektrikli ondan normal kızartttım sonuç:

Mcdonalds-Burger-Kfc'de çalışanlar! sorum sizE!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

beyler sırrı falan yok mc donaldsta da burger king de de çalışmıyorum gidin marketten donmuş patatesi alın ben fritozün tenceresini ocağın üstüne koyuyom fritöz fazla ısıtmıyo elektrikli ondan normal kızartttım sonuç:

basta iyi helal olsun tamam denemek lazim bu bir ikincisi sende benim gibi cnet cisin

• quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

beyler sırrı falan yok mc donaldsta da burger king de de çalışmıyorum gidin marketten donmuş patatesi alın ben fritozün tenceresini ocağın üstüne koyuyom fritöz fazla ısıtmıyo elektrikli ondan normal kızartttım sonuç:

basta iyi helal olsun tamam denemek lazim bu bir ikincisi sende benim gibi cnet cisin

komşu satıyodu 2.el aldım

• quote:

quote:

quote:

zoom dan iyi be nerdeyse wallahi cok iyi modem cok sevdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

zoom dan iyi be nerdeyse wallahi cok iyi modem cok sevdim

ilk önce 2.el zoom aldım tekli bozuk çıktı onu verdim bunu aldım çok şükür iyi çalışıyo arada kesilse de
    bu arada konu nereye geldi

• quote:

Acıktım şimdi ya öff
    Ama Mc ve kfc gibi fastfood yapılan yerlerdeki patatesler yağdan tasarruf etmek için piyasadan en ucuz kullanılmış yağlar alınarak ve o patatesleri sürekli aynı yağda pişiriyolar kısaca sürekli aynı yağda piştiği için kansere neden oluyo
    bu yüzden oldukça zararlı

• arada kesiliyor ya agbaglantisi bitti diye olur olmaz yerde deli oluyorum tam kasmaya basliyom roda böyle yapiyo bazen uoda yapiyordu emektar modem katil etcek beni.
  • Nerden olduğu önemli değil, önemli olan damak zevki

• Ben de hamburger(yada başka tür et) patetes kola 3 lüsünü severim ama Can boğazdan gelir olmuyoda can boğazdan gider oluyo
  • CNet modem kullanan benden başkaları da varmış ilginç. :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.