Şimdi Ara

McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.623
Cevap
55
Favori
165.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alırken hiç sormadım da normal mi veriyorlar acaba sormayınca eğer öyleyse büyük boy isterim 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Alırken hiç sormadım da normal mi veriyorlar acaba sormayınca eğer öyleyse büyük boy isterim 😅
    Daha iki gün önce aldım en son boy soruyorlar çeşit soruyorlar işte çikolatalı mı çilekli mi olsun diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qyGdZxXk

Aklıma gelince girip bakıyorum, milkshake falan alacak puan benim için imkânsız, bi bedava bonus ödül dondurmadan yararlanabiliyoruum.

Paralı promosyon kampanyalı menüleri alayım diyorum, ama sonra zaten para vereceksem gidip bigmac alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava sundae kodu: pEJrJ6fP

• Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: y5dqpBFT
    www.mcdonalds.com.tr
    McDonald's IOS ve Android Uygulaması | McDonald's
    https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: 5e9Stsvy
    www.mcdonalds.com.tr

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: YuTHBGG5
    www.mcdonalds.com.tr

Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: tEtLQf5j
    www.mcdonalds.com.tr

Kod ihtiyacı olan varsa kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya4136 -- 24 Ağustos 2023; 21:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kod Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: 6m3SAzDyhttps://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

• ilk ekranda QR okut veya kod gir yerine basıp kodları yazmama rağmen bir türlü geçerli olmadı geçen pazar yaptıydım, bu seferde cumartesi denedim, bi okey gibi yeşil onay yanıyor sepette ürün felan yok .

• Artık sundae vermiyor soğuk kahve veriyor haberiniz olsun

• y0LN93Fo

• LBZ6ii2D

• uGhAVxT8

• bu soğuk kahve hedıyesını haftada 1 kez mı alabılıyoruz? hedıye yı aldıktan sonra farklı kod gıresek yenıden vermıyor mu?

• Menü yanına 6li nugget için menüde mağaza fiyatını mi ödememiz gerekiyor? Uygulamadaki fiyatlardan faydalanamiyoruz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt

aynen şubede görseli olan menülerden almak gerekiyormuş

• Oyunu arkadaşın mi paylasti yerine her hafta mi kod gireceğiz ben 2 3 hafta önce girmiştim hediye uçmuş sanırım 🙄
    Burger crush bittiğinden beri pek takip etmiyorum da bu soğuk kahveyi konudaki kodu yazınca size mi bana mi verecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 29 Ağustos 2023; 23:9:25 >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Hem kodu gönderene hemde kodu yazana 1 hafta içinde (Pzt-Pazar)sadece 1 kez veriyor

• fatih35.5 kullanıcısına yanıt
    Bu hafta gidip alamazsak gelecek pztesi tekrar kod girebiliriz demi?
    Surekli olarak 1 hafta içinde sadece 1 kez mi alıyoruz?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Her hafta 1 hediye (paylaş kazan için) . Fakat kazanılan hediyeler ay sonuna kadar geçerli oluyor. Bir ara aynı hafta kullanılmayan hediyeler siliniyordu. Umarım Eylülde de ay sonuna kadar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih35.5 -- 29 Ağustos 2023; 23:13:50 >
  • Oyun kolayda milkshakeden başka adam gibi ödül yok bence

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Oyunda kazanılan 2li köfte burger menü (100₺) gayet iyi bence. İçeriği 2 köfte burger, orta boy patates, 2 içecek, 5li çıtır soğan.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.