Şimdi Ara

McDonald's'tan bedava kahvaltı günü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırf tadını merak ettiğimden sabah işe giderken yol üstündeki meke uğradım girişte kuponunu veriyorlar zaten, paketletip çıktım. İlk defa yedim, tadı kötü değil ama içinde besinden fazla kimyasal katkı olan bir şeyi bir daha beleşte olsa yemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 6 Nisan 2013; 9:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Sırf tadını merak ettiğimden sabah işe giderken yol üstündeki meke uğradım girişte kuponunu veriyorlar zaten, paketletip çıktım. İlk defa yedim, tadı kötü değil ama içinde besinden fazla kimyasal katkı olan bir şeyi bir daha beleşte olsa yemem.

Yarısını kediye verdim etini ve yumurtasını hayvan ağzını sürmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Kedi yemiyorsa bir durup düşünmek lazım...Bende kedime veririm bazen, bozulmaya yakın yada böyle doğallıktan uzak birşeyse yemez..Bende yemem...Çeşnicibaşı olur evimizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Kedi yemiyorsa bir durup düşünmek lazım...Bende kedime veririm bazen, bozulmaya yakın yada böyle doğallıktan uzak birşeyse yemez..Bende yemem...Çeşnicibaşı olur evimizin

yanı zehırlenırse ılk o gitsin diyorsun

• orayı yıkarlar... :)

tüm dh orada olur :) hepimiz aynı renk giyelim orada dertleşiriz :)
  • saat 11e kadarmis kampanya.yiyen yedi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nebiçim kahvaltı beğenmedim kuru ekmeğin içine yumurta bu arada o yumurtaları başka yerde kırıp sonra dondurup öyle hazır getiriyorlar sanırım arkadaki çocuğun yumurta kırdığını görmedim ben

edit düzeltilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alesta1818 -- 6 Nisan 2013; 12:19:38 >
  • Ne olursa olsun bi nimetten bahsediliyor. Nitelendirmeniz size göre doğrudur belki ama direkt olarak yansıtılmasını gerektirmez. Hiç değilse alınıp ihtiyacı olan birine de verebilirsiniz ama eleştirinin de bi dozu olmalı.
  • ben lafı gelişi söyledim alıpta çöpe atın yere atın manasında demedim isteyen alıp istediğini yapar
  • Ulen nerde beleş oraya yerleş mantığı. AĞA bize ters böyle şeyler
  • üstüne para verseler yemem onu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.