Şimdi Ara

Mcdonald's Fifa 2014 Fantezi Futbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğimiz fantezi futbolun Dünya Kupası için hazırlanmış hali.Bütçemiz 100 milyon euro ve 23 kişilik kadro kurmamızı istiyorlar.Kadro kurarken gerçekten zorlanıyorsunuz.Yine de zevkli oluyor.

Donanım Haber adıyla ligde kurdum.Katılmak isteyenler şifre için pm ile bana ulaşabilir.

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/

Edit:Şifre dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf34 -- 12 Haziran 2014; 21:13:56 >

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!
  •  Mcdonald's Fifa 2014 Fantezi Futbol

Sizin de kadroları görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf34 -- 9 Haziran 2014; 23:26:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Sizin de kadroları görelim

Bilgisayarda koyarım dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PM alabilir miyim? Bir de kadroyu kurduktan sonra neye göre kapışacağız? Oyuncuların reeldeki performanslarına göre mi? Yoksa maç motoru kafasına göre skor mu belirleyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Grup maçlarından sonra transfer yapabilecek miyiz yeniden?Sadece grup maçları için mi bu kadrolar.
    Daha Fazla Göster
  • Grup maçlarından sonra ve ondan sonraki her aşamada benim anladığım kadarıyla transfer yapılabilecek.Ayriyetten puan dağılımları da şöyle olacak ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf34 -- 11 Haziran 2014; 14:57:14 >

• Ben de kurdum takımımı lig falan açsak ya?
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
  • Lig var zaten hocam donanım haber adıyla ben kurdum.Şifreyi pm ile atarım birazdan.

• ilk 11 'im harika oldu banko 90 dakika oynayacak oyuncular ve asist ve gol atacak oyuncular oldu da yedekler hep İran ve Cezayir'in 1 m lik oyuncuları doldu ilk 11 e güvenim tam.

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering &amp; Economics
  • Oyuncuları paylaşmanda bir sakınca var mı?Bu arada lige katıldınız mı acaba ?

• Katıldım lige, yalnız turnuva bugün başlıyor ve ligde çok az kişi var. Euro 2012'de ben açmıştım konuyu ama Konu Dışı'nda olduğundan gerek baya kalabalıktık ve zevkli geçmişti. Bu konuya uygun yer neresi bilmiyorum ama burada açmışsınız, en azından konu dışına yeni konu açıp buranın linkini verebilirsiniz.

not: Euro 2012 Konu linki >http://forum.donanimhaber.com/m_61733974/f_//tm.htm#61733974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 12 Haziran 2014; 19:58:13 >
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
  • Konu Dışına da açmıştım.Kimse ilgi göstemedi,ben de buraya açtım.Yapacak bir şey yok

• quote:

Oyuncuları paylaşmanda bir sakınca var mı?Bu arada lige katıldınız mı acaba ?

Lige nasıl katılacaz?

• Katıldım bende adım DH-Payne. Kadrom;
    https://store.donanimhaber.com/28/99/52/2899523030a2fce1ac85dd3a616fc380.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 12 Haziran 2014; 20:40:10 >

My League ==>Join League kısmından donanım haber diye aratın.Şifreyi birazdan atarım size.

şifre ne

edit: oldu herşey de şifre nedir?

edit2: futbol konusunda çok cahilim futbolla çok az ilgilenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 12 Haziran 2014; 21:15:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.