Şimdi Ara

McAfee virusscan enterprise kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
19.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim ne zaman kurduğumu bile hatırlamadığım ancak program ekle kaldırda görünen başka yerde göremediğim McAfee virusscan enterprise ı kaldıramıyorum Kaspersky kuracağım kurdurtmuyor delirmek üzereyim ne olur yardım edin windows vista home premium kullanıcısıyım...

• Tekrar kurma veya repair seçeneğini denedin mi?
  • denedim ama olmuyor yapıştı makineye kendi resmi sitesinde kaldırma programı var ancak o da kaldırmadı format attırtacak bana...
  • Your uninstaller pro dene
  • revo uninstaller dene
  • Akinci arkadaşım çok teşekkür ederim beni büyük bir beladan kurtardı tavsiye ettiğin program... Artık formata gerek kalmadı...
  • kurmadığım halde, sistemde görünüyor

ben daha önce, kaldıramadığım için regeditten bütün ilişkili bölümleri silmiştim....şu an ne program ekle/kaldırda, ne regeditte, ne de her hangi bir yerde görünmüyor ancak yine de, Kaspersky'i kurmaya kalktığımda, Mcafee'yi kaldırmamı istiyor...Mcafee'nin kendi sitesindeki unintaller da işe yaramadı...Your uninstaller Pro da bulamıyor....mecburen Eset Smart Security ile idare ediyorum (onun kurulumunda sorun çıkmadı...aslında daha önce KIS 7'yi de kurmuştum ama kaldırıp, sonrasında tekrar kurmaya kalkınca karşılaştım bu uyarıyla)

Formatta başka yol yok mu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avast vpn
    11 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • windowsu güvenli kipte açıp kjaldırmayı dene
  • Administrator olarak kaldırmayı dene
    muhtemelen kullanıcı haklarıyla alakalı bir problem yaşıyorsun
  • güvenli kipte yönetici hesabı da işe yaramıyor, çünkü görünürde Mcafee falan yok (kayıt defteri dahil)...ama antivirüs yazılımları kurmaya kalktığımda, uyarı çıkıyor
  • % 100 aynı dertten muzdaripim.aslında ben mc afee yi kurmayı bile denemedim ama denetim masasında adı var sadece..nasıl silinir bu ve kaspersky nasıl kurulur?/Teşekkürler
  • revo uninstaller yükle bilgisayarına programı tamamen kaldırırsın ..inndir.me..sitelerinden bulursun
  • mcafee programına hiç bulaşmamıştım buyuk ihtimal virustotal sitesinden tarama yaptırırken pcye geldi eminim
  • aynen benimde hala sağ aşada açık duruyor.kaldırdım ekle kaldırdan c den sildim bütün dosyalarını yoookk tık yok
  • Mcafee Enterprise ekle-kaldır dan kaldırmayla silinmiyor. Mcafee enterprise kurulum(setup) dosyasına çift tıklayıp oradan uninstall etmek gerekiyor.
  • arkadaşlar aynı sorun bende var şu anda.. kaspersky 7 yüklüydü kaldırıp 2009 yüklemek istedim mcafee enterprise yüzünden yüklenmiyor.. kesinlikle kurmadım pc ye nerden geldi anlamadım.. hiç bir şekilde kaldırılmıyor..
  • arkadşalar yokmu bu konuda bilgisi olan?? nasıl kaldırıcaz...

Your uninstaller pro.. ile hallettim basic seçeneği ile kaldırılmıyor.. aynı sorunu yaşayanlar varsa bu şekilde kaldırabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 14 Ekim 2008; 17:33:10 >
  • Lütfen arkadaşlar yokmu bir yolunu bilen...
  • arkadaşım aynı sorun bende de vardı.. hiç yüklediğimi bile hatırlamadım mcafee enterprise yüzünden kaspersky09 u yükleyemiyordum ve mcafee enterprise'ı sadece your_uninstaller pro ile kaldırabildim.sorundan bu şekilde kurtulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdu_mmf -- 8 Ocak 2009; 14:57:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.