Şimdi Ara

Mc Laren 5570 GT TAnıtım videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Araba, yeniden tasarlanan parçaların yüzde otuz ile M838T E olarak belirlenen, McLaren 650S ve P1'de zaten kullanılan 3.8 litrelik ikiz turbo şarjlı V8 motorunun yeni bir yinelemesi ile güçlendirildi.
    0-124mph'yi inanılmaz derecede inandırıcı 9.5 saniyede alan bir otomobil. Arka orta motordaki konfigürasyon olarak arabada bulunan bu, 7 vitesli çift kavramalı vites kutusundan 562 fren beygir gücü (419 kW) sunuyor. Toplam 1,313 kilogram ağırlığa sahip olan 570S, ton başına 428 fren beygir gücüne (319 kW) ağırlık oranına sahip ve emperyal galon başına 25.5 mil yakıt ekonomisi sunuyor (11.1 L / 100 km; 21.2 mpg-ABD) ) Ve CO2 emisyonu 258 g / km.

• Bir tek ben mi sevmiyorum yeni Mclarenleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: savascoker

Bir tek ben mi sevmiyorum yeni Mclarenleri ?

Evet iyi geceler.

Şaka bir yana yine efsane bir araç yaptılar. Youtube'den ağzımız açık izleriz her zaman ki gibi.

Görüntü olurak bahsediyorum bu arada

İyi geceler hocam, süper spor kategorisinde en çirkin araç bence artık hareket halinde açılan spoilerde onu kurtarmıyor , bence en estetik yanı o hatta :) , hakkını yemeyeyim Zenvo ST1 ile yarışır çirkinlikte , hadi egzotic bir araç diyeceğim bir nebze ama yine yok , görüntü olarak bu sınıfta çıta çok yüksek

• Gran Turismo Sport çıksa da kullansak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.