Şimdi Ara

MC DONALDS'da Çalışmak | Tüm Detayları ve Bilinmeyenleriyle | DESTEK KONUSU | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
299
Cevap
89
Favori
149.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mobilim.Eve gectigimde tum mesajlari yanitlayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün öğlen BK'e başvuruya gidicem 3 aydır kapıda eleman aranıyor yazısı asılı diyelim kabul edildim ertesi gün başlama şansım varmı aşırı sabırsızlanıyorum

Birde bende tip var öyle diyorlar yani temiz bi yüzüm var diksiyonumda fena sayılmaz direk kasaya alırlar mı ?
  • Bende yarın iş başvurusu yapıcam, ne götürmem lazım ? kabul ederlerse ne zaman başlarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanovic44

Iyi gunler arkadaslar kasiyer olarak baslicam bugun evrak listesi verdiler part time caliscam ama aylik 500 tl 3 gun caliscam haftada

Hayırlı olsun dostum , tecrübelerini bizimle paylaşabilirsin zamanla..

quote:

Orijinalden alıntı: Allgemeine

Maol bilisim okuyorum yasim 18
    hafta ici 5 gun part time calisicam oglen 11den - 5 e kadar carsamba gunu gerekli belgeleri verip egitime basliycam. bu tip yerledr hic calismadim ilk olucak benm icin..okudugum okulun ile mc in arasinda 50mt bi mesafesi var hafta ici 4 gun okulum var dersler 5.30 da basladigi icin hemen oraya gidebilicem mudur hafta sonu 2 gun tatilimin ve istedigim zaman gelip mesai yapabilecegimi soyledi gecen hafta ayni siniftan arkadasm girdi ve bana elaman aradiklarini soyledi bende bu vesile ile giricem iste.. bakalim ne olucak

Verdiğim prosedür bilgilerini bir kaç kere okursan Oraya tecrübeli gitmiş olursun , buda senin açığını kapatır.Fazla sıkıntı yapma , haftada 5 gün iyi bir süre.Bol şans

quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

Aklı olan kesinlikle bu işe girmesin özelliklede Burger King'e ! Ben 2 ay çalıstım çalışmaz olaydımm işe girdigim gün 2 arkadas daha aldılar yani 2 erkek bir kız olmustuk tabi ilk önce egitim aldıkk egitimde 1 saat sürdü yaklasık.Sonra hamburgerleri hazırlamayı ögrettiler en hızlı ben kaptım aradan 1 hafta geçti ben 3 whooper hamburgerini aynı anda hazırlarken diger ikisi 1 tanesini bile zor yapıyorlardı pakatlerken domatesler düşüyodu hatta :) neyse beceriksiz kızı direkt kasaya aldılar kız bir mok bilmiyo müsteriye aval aval bakıyo neyse ben arkada hamburger hazırlıyorken orda çocugun biri bana laf attı çabuk yap lan diye bnde kolaysa kendin hazırla dedim pazar günüydü hatta yogunda baya çocuk sanki torpilli gibi elinde kola büyük boy oda arkada içiyodu millete emir veriyodu halbuki çocuk benim gibi eleman sadece ordaki Supervisor kıza şikayet ettim çocugu uyarmıs yanıma geldi sen kimsin lan dedi o lafı der demez çocuga kafayı gömdüm orda müdürde izinlisin çık dedi ertesi gün baktım çocugu işten atmıslar falan sonra konuyu açan arkadasın dedigi gibi bana bütün pis işleri kakaladılar orda onu temizle bunu yap gibisinden dısardaki masaları bile sildirmişlerdi 3 gün boyunca böyle anlattıgıma bakmayınn çok agır iştir herseyi yaptırırlar aksama kadar ayaktasın 5 dk oturmak yok çok zor iştir verdikleri parada 800 tl siz siz olun sakın gıda işine girmeyinn mc donalds burger king gibi mümkünse markete girin yada giyim magazalarına 2 gün sonra küçük bir markette reyoncu olarak giricem daha önceden deneyimim var çünkü aylık 1.200 maas alıcam üstelik aksama kadar yatıyosun orda

Bildiğin işi yapman en iyisi ancak Meslek elde etmedikten sonra Hayatının güzel yıllarından yemiş olursun.Zaman cebinden değil canından götürüyor maalesef :) , İş kitleme olayına karşıda dayanmak gerek.Çünki prosedüre aykırı bir durum yok , Üstün yönlendirme yaptıysa uymak zorundasın.Sen ses çıkarmadığın sürece Vardiya müdürü durumu fark eder ve olaya müdahale eder zaten.Restoranda asla Sivrilmemek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

pantolona cep diktirmek neden yasak

Güvenlik , Hijyen ve arkadaşın dediği gibi telefon saklama olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanovic44

Ben girmekden vaz gecdim sozlesme imzaliyorlar o sureyi doldurmazsan tazminat odiceksin vardiya amiri ters birde havali artist artist konusuyor maasida full 850 part time 500 degmez

Sözleşmede söylediğin gibi bir madde var ancak Hükmü yok.Geçerli bir sebep verdiğin sürece , Tazminat ödemeden çıkış yapma hakkın var.1-2 Aylık süreler için bu tarz yerlerde çalışmayın , CV'niz kirlenir , Sigorta geçmişinizde gözükür.(1-2 Ay çalışıp çıktığınız)

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

hocam nasıl yazmışsınız bu yazıyı

okudugum halde tekrar okudum
    daha da kötüsü zevk aldım okurken

sizden yazar olur valla

Teşekkür ederim dostum , beğenmene sevindim.

quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Bugün öğlen BK'e başvuruya gidicem 3 aydır kapıda eleman aranıyor yazısı asılı diyelim kabul edildim ertesi gün başlama şansım varmı aşırı sabırsızlanıyorum

Birde bende tip var öyle diyorlar yani temiz bi yüzüm var diksiyonumda fena sayılmaz direk kasaya alırlar mı ?

Burger King'de durum farklıdır.Eğer kabul edilirsen önce Evraklarını hazırlaman gerekecek.Ardından TAB gıdanın Merkez binasında Eğitim alacaksın.Bu eğitim 1-2 saat sürer ve eğitimin ardından Yazılı şekilde sınav olursun.Bu sınavın Soru ve cevaplarını vereceklerdir.

Ve yine BK'da Direk kasada başlama şansın yok diye biliyorum.Üretimde Hamburger süsleme eğitimi almadan kasaya göndermeyebilirler.Bk'da Diksiyondan çok , Hız önemlidir.Zira çoğu Bk Restoranının Hacmi daha büyüktür , müşterisi fazladır.

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

konuyla alakam olmasa da meraktan okudum. güzel konu olmuş. yalnız imzana takıldım. mc de bi yerlere gelmek o kadar da matah bi şey değil kardeşim. imzana bile yazınca sanki olayı çok kafana takmışsın gibi hissettim. hayatın gerçekleri bunlar. mazlumda yeri gelir zalim olur seni satar. bunlar iş hayatının doğasında var. 10 senelik iş hayatımda her seferinde ihanete uğradım. bi süre sonra takmamaya başlıyor insan. sende fazla takma bence. biraz acımasız yazmış gibi görünebilirim ama gerçekler bunlar. sende farkına varmışsın zaten az buz. hakkında hayırlısı olur. daha iyi yerlere gelirsin inşallah.

Teşekkür ederim , İnşallah hepimiz iyi yerlere geliriz.Şuan Üniv ile meşgulum.MC'de aklını kullandığın sürece Yükselmek zor değil tabiki.Laylaylom kafasında gezen arkadaşlar 1 senede Ekip Liderliğini göremezler , Bazılarıysa 8 - 9 ay'da Bölüm Müdürlüğüne yükselir.Herşey ciddiyet ve o işi yapabilecek gücü içinizde hissetmenize bağlı.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: -O-N-U-R-

Bende yarın iş başvurusu yapıcam, ne götürmem lazım ? kabul ederlerse ne zaman başlarım ?

Başvuru yaparken herhangi birşey götürmene gerek yok , güzel bir şekilde hazırlanıp , temiz gitmen Kâfidir.İlk görüşme olumlu geçerse Evrak toplamanı isterler , ardından Sigorta girişin için Merkez ofise evrakların gider.Başlaman fazla uzun sürmez.
  • Resmen köle arıyorlar . Aylık 500-900 maaş nedir arkadaş yazık

• Bugün başvurdum hatta ne başvurması arkadaşında dediği gibi adamlar bana muhtaçmış gibi sanki aylardır beni bekliyolarmış gibi karşıladılar.Bi liste verdi evrakları tamamlayıp verdim yarın saat 4 de iş başı.Şimdi 4 de gidiyorum kaçta cıkıcam hiçbi fikrim yokBu arada Burger King benim başvurdugum.İstedikleri evraklar şöyle;

-Nüfus cüzdan sureti
    -İkametkah sureti
    -Sabıka kaydı(e-devletten 1 dakikada aldım)
    -Sağlık raporu(sağlık ocağı vermiyor)
    -Akbank hesap(maaş hesabı )
    -2 resim
    -kimlik fotokopisi

bana arkadaşların varsa çağır güçlenelim dedi müdür iyi birine benziyordu bakalım hayırlısı.
  • Güzel ve açıklayıcı yazmışsın merak ettiklerimide sana sorayım, restoran müdürü olmak zor mudur ve ortalama kaç yılda olunur?

çalılan personel lise mezunumu hep yada okuyormu malum çok gençler hep?

Personelin mola olayları nasıl oluyor?

18 puanın var yemek için bunu magaza içinde mi harcamak zorundasın ve hergün aynı şeyleri yemek bıktırmıyor mu?

gece herkes servislemi bırakılır evine?

ayda ya da haftada kaö gün izin var?

son olarak o gğn toplanan para kapanışta ne yapılıyor?

• Tebrikler güzel yazmissin istifani anlatır misin

• quote:

Bugün başvurdum hatta ne başvurması arkadaşında dediği gibi adamlar bana muhtaçmış gibi sanki aylardır beni bekliyolarmış gibi karşıladılar.Bi liste verdi evrakları tamamlayıp verdim yarın saat 4 de iş başı.Şimdi 4 de gidiyorum kaçta cıkıcam hiçbi fikrim yokBu arada Burger King benim başvurdugum.İstedikleri evraklar şöyle;

-Nüfus cüzdan sureti
    -İkametkah sureti
    -2 resim
    -kimlik fotokopisi

bana arkadaşların varsa çağır güçlenelim dedi müdür iyi birine benziyordu bakalım hayırlısı.

Normalde vardiya süresi 8 saattir ancak , İlk günler 3-4 saat çalıştırıp yollarlar büyük bir ihtimalle.Hakkında hayırlısı olsun , başarılar

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Güzel ve açıklayıcı yazmışsın merak ettiklerimide sana sorayım, restoran müdürü olmak zor mudur ve ortalama kaç yılda olunur?

çalılan personel lise mezunumu hep yada okuyormu malum çok gençler hep?

Personelin mola olayları nasıl oluyor?

18 puanın var yemek için bunu magaza içinde mi harcamak zorundasın ve hergün aynı şeyleri yemek bıktırmıyor mu?

gece herkes servislemi bırakılır evine?

ayda ya da haftada kaö gün izin var?

son olarak o gğn toplanan para kapanışta ne yapılıyor?

Restoran Müdürü olmak kolay değil , 3-4 senedir 1 ve 2. Müdür olarak çalışan tanıdıklarım var.Gerçekten İstikrar ve tecrübe isteyen bir pozisyon.

- Lise mezunuda var , Okuyanıda , Üniversite okuyup Part çalışanıda , Orta okul mezunuda ve hatta ilk okul mezunu insanlarda var.Yükselmek için en az Lise mezunu olmak şart.

- Mola 30 DK , molaya çıktığında istediğin gibi kullanabilirsin.

- 18 Puanını restoran içerisinde harcayacaksın.Tabi heryerde olmasada , bazı restoranlar , diğer restoranlarla yemek takası yapabilirler.O Anki ortama bağlı.Her gün aynı şeyleri yemek belli bir zamandan sonra sıkıyor , iştahın ciddi derecede azalmaya başlıyor , 18 puan başlarda yetmezken , puanının tamamını kullanmayacak duruma gelebiliyorsun (Tabii bu bünyeden bünyeye göre değişir).Siparişini hazırlatırken farklı şeyler denemek senin elinde.

- Gece , eğer Kapanış vardiyasında kaldıysan Servisle kapı önüne kadar bırakırlar.Ancak 2'de gidip , 10 'da çıktıysan evine kendin gidersin.

- Her hafta 1 gün iznin var , bu haftaiçi olur büyük bir ihtimalle.

- Senin para ile bir ilgin olmayacak (ilk zamanlarda) Gün sonunda , kasadaki tüm Fişler , ve nakit toplanıp Hesap yapılır.Artı eksi tespit edilir.Posların raporları alınır vs vs.

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Tebrikler güzel yazmissin istifani anlatır misin

Teşekkür ederim hocam , istifa olayını boşverin , Kader diyip geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemRQ -- 16 Ekim 2014; 22:20:21 >

• quote:

Bugün başvurdum hatta ne başvurması arkadaşında dediği gibi adamlar bana muhtaçmış gibi sanki aylardır beni bekliyolarmış gibi karşıladılar.Bi liste verdi evrakları tamamlayıp verdim yarın saat 4 de iş başı.Şimdi 4 de gidiyorum kaçta cıkıcam hiçbi fikrim yokBu arada Burger King benim başvurdugum.İstedikleri evraklar şöyle;

-Nüfus cüzdan sureti
    -İkametkah sureti
    -2 resim
    -kimlik fotokopisi

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

quote:

Orijinalden alıntı: -O-N-U-R-

Bende yarın iş başvurusu yapıcam, ne götürmem lazım ? kabul ederlerse ne zaman başlarım ?

Başvuru yaparken herhangi birşey götürmene gerek yok , güzel bir şekilde hazırlanıp , temiz gitmen Kâfidir.İlk görüşme olumlu geçerse Evrak toplamanı isterler , ardından Sigorta girişin için Merkez ofise evrakların gider.Başlaman fazla uzun sürmez.

Tesekkur ederim hocam.

• quote:

-Nüfus cüzdan sureti
    -İkametkah sureti
    -2 resim
    -kimlik fotokopisi

Benim basvurumu kabul ettiler. (Mc donalts)
    Istedikleri evrak listesi:

• Ben dun ise basladim ilk gunden kapanis elemaniydim Allahtan ilk gunum diye erken saldilar.

• İşşizseniz Burger king de çalışmaya başlayın bir de hocam. Kaaybeden mc donalds olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

İşşizseniz Burger king de çalışmaya başlayın bir de hocam. Kaaybeden mc donalds olsun.

Allah Korusun hocam Üniv hazırlıktayım şuan.Daha iyisi için çalışıyoruz bakalım

quote:

Ben dun ise basladim ilk gunden kapanis elemaniydim Allahtan ilk gunum diye erken saldilar.

Maşallah Maşallah , adamlar nasıl bir yokluktaysa ilk günden Asıl film'e dahil etmişler.Umarım Arka Oda kitlemeyede erkenden başlamazlar.

Yeteneklerini tek bir bölgeye yöneltmeni tavsiye ederim.İlk günlerden Tüm istasyonlarda harikayım izlenimi verirsen , tükenirsin.

• 1) Ekmeği alıp iç kısmını çevirdikten sonra döktükleri şeffaf sıvı nedir ? Su mu, yağ mı vs...

2) Ekmeğin iç kısmına tek basışta sos döken makineden kaç çeşit sos çıkıyor ve bu soslar neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 26 Ekim 2014; 6:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

1) Ekmeği alıp iç kısmını çevirdikten sonra döktükleri şeffaf sıvı nedir ? Su mu, yağ mı vs...

2) Ekmeğin iç kısmına tek basışta sos döken makineden kaç çeşit sos çıkıyor ve bu soslar neler ?

Selamlar ,

1- ) Şeffaf olduğunu nereden gördünüz ? Acı sos olabilir , Süsleme masasında , Suya yada Yağ'a benzeyen herhangi bir sıvı olmaz.

2-) Biz O'na Sos Tabancası diyoruz.Tabancanın amacı , İçerisine taktığın Sos Tüpünü sıkmak.Yani Slikon Tabancasıyla %100 Aynı işlevi görür.Sos Tüpleri , Soğuk oda dediğimiz , -4 derecelik odada saklanıyor.Her birinin kendine özel Kutuları var , Her açılışta , her sos'dan 2-3 tüp alınıp , Süsleme masasının altındaki Soğuk Dolap'a konur.Bittikçe , oradan yenisi alınıp değiştirilir.

Big Mac sos , Soğanlı Yoğurt Sos , Mayonez ve Baharatlı Mayonez Sos olarak 4 Farklı Tüp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemRQ -- 26 Ekim 2014; 10:27:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

1) Ekmeği alıp iç kısmını çevirdikten sonra döktükleri şeffaf sıvı nedir ? Su mu, yağ mı vs...

Selamlar ,

1- ) Şeffaf olduğunu nereden gördünüz ? Acı sos olabilir , Süsleme masasında , Suya yada Yağ'a benzeyen herhangi bir sıvı olmaz.

2-) Biz O'na Sos Tabancası diyoruz.Tabancanın amacı , İçerisine taktığın Sos Tüpünü sıkmak.Yani Slikon Tabancasıyla %100 Aynı işlevi görür.Sos Tüpleri , Soğuk oda dediğimiz , -4 derecelik odada saklanıyor.Her birinin kendine özel Kutuları var , Her açılışta , her sos'dan 2-3 tüp alınıp , Süsleme masasının altındaki Soğuk Dolap'a konur.Bittikçe , oradan yenisi alınıp değiştirilir.

Big Mac sos , Soğanlı Yoğurt Sos , Mayonez ve Baharatlı Mayonez Sos olarak 4 Farklı Tüp var.

Big Mac alırken "kliksss" diye ses çıkardı 3-4 çeşit sos eşit miktarda döküldü merak etmiştim, teşekkürler

Çalışan ekmeği aldıktan sonra iç kısmına sostan önce makine ile birşey döktü, tam göremedim.

Ekmeğe yumuşaklığı veren o madde diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 26 Ekim 2014; 10:43:35 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.