Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 25.06 2024) (7. sayfa)

-
-
O öyle oynanabilen bir şey değil galiba. Ben tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Sadece şimdi sipariş ver 28 Mayısı bekle diyor o kadar.
Bu arada hatırlayanlarınız vardır 2004 yılında çekilen Super Size Me diye bir belgesel vardı. Morgan Spurlock McDonald's ve fast food kültürünün zararlarına dikkat çekmek için kendini kobay olarak kullanıp 1 ay boyunca sadece o tarz beslenmişti. Dün 53 yaşında kanserden hayatını kaybetmiş.
-
Hocam bu uygulama gerçekten çok zekice yapılmış normalde bu fastfood ürünlerini asla yemem en son kolayı 10 yıl önce içtim aynı şekilde cips gibi paketli yiyecekler de bu oyunu gördüm ücretsiz hamburgerler yiyordum sadece patates ve ice teaları da almıyorum daha sonra istediğin menü 120 130 gibi kampanya göndermeye başladılar bu sefer sürekli gitmeye başladım bu kısır döndüğünden uygulayı silerek çıktık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Menü indirimi veriyor
Quarter 170
Triple çiz 175
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal big mac menü için qr okuttum diyelim sonra bir qr daha okutup hediyemi ekleyebiliyor muyum ? Yoksa önce big maci alıp ödemeyi tamamlayıp sonra tekrardan mı hediye tanımlamam gerekiyor ?
ona göre bu kampanya mantık kazanmış olcuak benim için
-
Genelde şu tabir kullanılır. Her bir fişte 1 promosyonlu ürün kullanılır. 2 tane indirimli menü alacaksan tek tek geçmen lazım. Eğer biri indirimsiz menü ise ikisini de tek fişte kullanabilirsin.
Biraz zahmetliymiş o zaman hocam.. bazen mesai sonrası mc donaldsa uğrayıp uygulamadan bi big mac alıp geçerim o yüzden sormuştummm..
Teşekkürler yanıt için bu arada
-
Rica ederim. Kasada beklerken önündeki kişi ödeme yaparken sizde İndirimli menü QR'ını hazırlayın. Okutunca diğer menünüzü sipariş verirsiniz. Kasadaki arkadaşta yeni değilse hızlı giriş yapar zaten.
Evet
Bir fışte 2 qr okutulabiliyor 2den fazla okutursanız hata verir
-
Tek fişte 2 tane bedava ürün alınabiliyor. Kiosk üzerinden sipariş verirken sorunsuz yapılıyor bu işlem fakat kasiyer olan bir yerden sipariş verileceği zaman kasiyerler yapmıyor bedava ürünlerin fişlerini tek tek kesiyorlar. Onun sebebi de sistemlerine güvenmemeleri olur da bir aksilik çıkar indirim düşmez ondan sonra millet başlarına ekşir diye tırsıyorlar.
-
Teşekkürler hocam
-
-
Doğrudur öyle iki indirimi bir arada kullanmayı hiç denemediğim için bilmiyorum. Arkadaşın sorduğu soruya istinaden cevap vermiştim. Yani iki adet bedava ürün veya bir adet QR okutarak kampanyalı menü alırken aynı fişte yanına bir adet bedava ürün eklenebiliyor.
-
Hocam ben geçen gün kiosktan ilk ürünün kodunu girdim sepete ekledim ancak ikinci ürünün kodunu ekletmedi “bu fırsat kullanıldı” diyerek. Sonra ilk ürünü alıp ikinci kodu girince verdi. Neden olabilir farklı şekilde mi ekliyoruz iki ürün tek fişte olunca?
Valla arada benim de öyle oluyor. Yanımdakilerde öyle bir problem yaşanmazken benimki sapıtıyor. Bir QR kodu okuttuktan sonra ikinciyi okutmak için uygulamayı kapatıp yeniden açıyorum garanti olsun diye. Yoksa bir QR kodu okutup uygulama içinden geri gidip diğer QR koda geçiş yapınca çeşit çeşit hata veriyor. Bu dediğiniz hata da onlardan biri.
-
-
Bende bu tabloyu görünce şaşırdım iyice inceledim aynı olduğunu farkettim 😂
son güne özel bir sürpriz yapmışlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X