< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 2 Mayıs 2025; 17:52:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mc Donald uygulaması Burger Crush oyunu geldi(Güncel 01.08.2025) (14. sayfa)

-
-
buygün tekrar denedik yine olmadı. mağazada nugget var aslında siparişlerde veriyolar. anlamadım gitti
-
Patates kızartması ve 2li crispy tenders
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şartlarda 7 gün yazıyor evet de alan var mı son günde sıkıntı oluyor mu? 2-3 günde bir alıyordum ben se riske atmayayım 😅
Merhaba, kullanmadığınız kodlar ücretiyle alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldığınız saat önemli nugget geçen cumartesinin hediyesiydi. bugünübir silnmiş diğerleri duruyordu. oynadığınız saatin üzerine 7 gün sayıyor. yani ne kadar geç saatte alınırsa biten günün o saatine kadar geçerli kalır
-
bu arada başka mağazadan alabildim. mağayla ilgili bier sorun demek ki. menülerinde 4 lü nugget yok diye düşünüyorum yoksa mağazada nugget veriyorlardı 6 lı faqlan
-
4 lü 6 lı ve 9 lu nuggetler var Mc donalds daquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizbu arada başka mağazadan alabildim. mağayla ilgili bier sorun demek ki. menülerinde 4 lü nugget yok diye düşünüyorum yoksa mağazada nugget veriyorlardı 6 lı faqlan
onu biliyorum da işte benim gittiğim mağazada ısrarla 4 lü de hata veriyordu. başka mağazadan alabildim
-
Bunun da oyun için başlama saati var galiba az önce yaptım hata verdi son ekranda. Sundae ve soğan halkası var.
-
Son ekranda bende hata aldım az önce. Gitti soğan halkası. 12 den sonra denemekte yarar var sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildirim gönderdi diye girdik yaptık, yine sonunda hata verdi.
-
-
Ödüller nelerdi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişmiş nugget gelmiş
Evt aynen ödüller bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum hocam. Ben de bugün sabah 6'da yaptım, hata verdi yine. Mümkün olduğunca geç açmak lazım sanki 😁
Pazartesi günü ödülü
Kola yada patates
Ödüllerin sktsini görebiliyor muyduk. Suresi dolmak üzere diyor bir ödül icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X