Şimdi Ara

Mc Donald's menülerinden en çok hangisini seversiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Mc Donald's menülerinden en çok hangisini seversiniz?

(En Son Oy Tarihi: 28.3.2009)
Giriş
  • Evet, Mc Donald's da en sevdiğiniz menüyü seçin .

Anket..

Sevdiğiniz menü yukarıda yoksa Belirtin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .YaVuZ. -- 20 Nisan 2008; 13:13:31 >

• big mac
  • DoubleCheeseburger ve McChicken ın da eklenmesi lazım
  • Mc Donalds Ürünlerinin Hiç Birini Sevmem 16% (1)
  • 9'lu nugget - Jumbo boy patates - İce tea şeftali + barbekü sos + tatlı ekşi sos

Ama tövbe ettim fast food'a 1 aydır yemedim kararlıyım
  • Big Mac..

Ama malesef ve malesef mc donalds ta hala sarımsaklı mayonez yok..Ayrıca barbekü sosu da çok iyi değil..Bu yüzden Burger King daha ideal..
  • Mc Donalds Ürünlerinin Hiç Birini Sevmem 25% (2)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben orada çalıştım size biraz mutfağından bahsedeyim verdiğiniz onlarca para cebinizde kalır bana da dua edersiniz.

Tabii isterseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Ben orada çalıştım size biraz mutfağından bahsedeyim verdiğiniz onlarca para cebinizde kalır bana da dua edersiniz.

Tabii isterseniz...

Tabikide mutfağından bahsetmeni isteriz.

Bekliyorum.
  • quote:

Ben orada çalıştım size biraz mutfağından bahsedeyim verdiğiniz onlarca para cebinizde kalır bana da dua edersiniz.

Tabii isterseniz...

Dostum anlatsana merak ettim
  • İskender veya Adana / urfa Tercihimdir.
  • hiç gitmedim bilmiyorum yaşadığım yerde adana kabap yapan yer bile yok bir tek döner yapıyolar oda rezalet
  • quote:

Tabii isterseniz...

Ortaya bi laf attın bari devamını getir.. Bilelim ne varmış mutfaklarında, bakarsın bikaç kişi festfuud yememeye karar verir de hayırlı bir işe vesile olmuş olursun..
  • ne mcdonaldsı ya bırakın böle markaları Türk markalarından alın yemeklerinizi halismulis paranız gitmesin dışarı ayrıca hem zararlı hem o verdiğiniz paralar bizi ezen ülkelere gidiyo ayrıca onları yerken hiç vicdanınız sızlamıyormu o paraların bir kısmı belki bütün kısmı americanın israilin ordularına gidiyor filistinli insanların hatta küçücük yeni doğmuş çocukların hayatına mal oluyor hiç bir suçları yokken tek suçları müslüman doğmak...(konuyu açan arkadaşım bana kızabilir ama maalesef böyle)
  • BigMac
  • Tamam ya ne kızıyonuz kantırdaydım

Müdüründen tutunda çalışanına kadar hepsi aynı b*k.Sabahları bir kez işe koyulmadan mutfaktakiler ellerini mikrop kırıcı sabunla yıkarlar ama ondan sonra bu adamlar sigarasıydı tuvaletiydi ara veriyorlar.Geri geldiklerinde ise tekrar mikrop kırıcı sabunla ellerini yıkamıyorlar kim bilir tuvallette nerelerine elliyordur
    Ekmekler etler vs. işte hamburger içine konan malzemeler yere düştüğü vakit normalde çöpe atılmalı ama bildiğiniz üzere ordakilerin çok seri olması lazım menüleri çabuk yapmak içinde yere düşse bile umurlarında olmuyor o kadar adamın bastığı yerden etini vs. yine alıp hamburger içine koyuyor (kesinlikle abartı yoktur gözlerimin önünde müdür yaptı ve dediği şey ''Bazen görmezden geliceksin'')
    Tepsileri mavi bezlerle siliyoruz kırmızılarla tuvalet taşlarını ama bazen kırmızılarla tepsi sildiğimizde oluyordu ve buna müdürler bile ''Bir seferden bi şey olmaz'' deyip geçiştiriyordu.Sonra ne mi oluyor o tuvaletleri sildiğimiz bezlerli tepsilerde kullanıp millete hamburger veriyorz.
    Hani diyorlar ya ''Orası Amerikalıların olduğu için sıkı denetim var çok temizler'' şimdi bi hareket çekerdimde neyse.Nah temizler ulan mutfağın taşında mutfağın zemininde ne ararsanız var bi ben eksiğim.
    Çalışanlar zaten mağara adamı gibi ben küt saçla işe girdim kimse bana ''saçlarını kestir'' bile demedi kim bilir kaç kişi benim saçımın tadına bakmıştır

Falan filan işte arkadaşlar oraya verdiğiniz onca paraya yazık günah kullandıkları her şey kimyasal ekmekleri kimyasal etleri kimyasal patatesleri kimyasal ben patateslerin ham halini gördüm pişmemiş hallerini yemin ediyorum patatesle uzaktan yakından alakası yok.

Kısacası diyeceğim oraya verdiğiniz para ile muhteşem bir kebap ziyafeti çekersiniz ve hiç değilse karnınız doyar...

• mc den cacık olmaz ne doyurur nede ucuzdur
  • hiçbirini sevmem, sevseydim de tüketmezdim. hem yabancı şirket, hem son derece sağlıksız. saçmalık yani mcdonald's dan yemek...
  • Buger King daha guzel.
  • UFF YAW DERDE BAK!
    BIRAKIN BU BURJUVA-İ ÖZENTİLİKLERİ ÖZÜNE DÖN:DÖNER, ADANA, URFA YE!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.