Şimdi Ara

Mazhar alanson'dan tasavvufla alakalı yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "En büyük cihad nefisle yapılan cihad" şeklinde bir hadis var, bu külliyen uydurma bir hadistir. Hiçbir şey Allah yolunda canını vermekten daha büyük değildir.

Kaldı ki tasavvuf budizm ve zerdüştlüktür. Mevlana da zaten Zerdüşttür. Saçma sapan şeyler kısacası. Peygamber bu tür saçmalıkları öğretmemiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramadhan -- 5 Ekim 2011; 17:07:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramadhan

"En büyük cihad nefisle yapılan cihad" şeklinde bir hadis var, bu külliyen uydurma bir hadistir. Hiçbir şey Allah yolunda canını vermekten daha büyük değildir.

Kaldı ki tasavvuf budizm ve zerdüştlüktür. Mevlana da zaten Zerdüşttür. Saçma sapan şeyler kısacası. Peygamber bu tür saçmalıkları öğretmemiştir...

nefisle cihattenen kasıt Allah yoluna kendini yöneltme olmasın yahu?
  • ramadhan sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
  • sunucu murat menteş mi?
  • evet murat menteş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tasavvuf nedir bilmek isteyenler için

http://www.youtube.com/watch?v=ZG9rfU7M94s
  • quote:

"En büyük cihad nefisle yapılan cihad" şeklinde bir hadis var, bu külliyen uydurma bir hadistir. Hiçbir şey Allah yolunda canını vermekten daha büyük değildir.

Boş boş konuşma güzel kardeşim.Tasavvufu merak edenlere Necip fazıl'ın Batı tefekkürü ve İslam tasavvufu isimli kitabı öneririm...
  • Ben de Üstadın O ve Ben adlı muhteşem eserini öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

Boş boş konuşma güzel kardeşim.Tasavvufu merak edenlere Necip fazıl'ın Batı tefekkürü ve İslam tasavvufu isimli kitabı öneririm...

Ben de size İbrahim Sarmışın İslam ve Tasavvuf kitabını öneririm.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=5210

• Bende size iyi geceler dilerim.
    Kitap da onereyim bari biraz sacma kacar konuylada alakasi yok icimden geldi.
    Tolstoy-dirilis
  • teşekkürler ryan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.