slm arkadaşlar ben yeniyim aranızda araba almadan önce yorumlarınız bana çok yardımcı oldu veee artık benim arabamın markası hakkında konuşuyoruz :) sonuç muhteşem aralık sonunda aldım gri rengini 1 ay sonrada ilk kazamı yaptım yağmurlu bir havada resmen ters düzz oldum ama arabamdaki tek hasar tamponda biraz çizik ve radyatörde yerinde oynama ben ise çizik bile almadım kontrolü muhteşem çok kötü bir yoldu delik deşik yağmurun da etkisiyle hızım 90 bunu yazıyorum çünkü ne doğru bir seçim yaptığımı anlayın istedim ben 22.000'e almıştım şimdi baya yükselmiş fiyatı eğer bir tercih yapmanız gerekiyorsa hiç düşünmeyin siz bana yardım ettiniz doğru bir karar vermemde arabam bana hiç bişey olmamış gibi geri döndü sınıfının en iyisi bundan hiç şüphem yok darısı başınıza (bu arada yanlış anlamayın takla atmadım yoldan çıktım su kanalında asılı kaldım ) sevgilerr
siyahan, geçmiş olsun bundan sonra kazasız belasız kullanman dileğiyle. arabalarımızn sağlam olmasına sevindim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme