Şimdi Ara

Mazda türk tasarımcısına güveniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mazda, Mazda Avrupa’nın türk tasarımcısı Hasip Girgin'inde üzerinde çalıştığı MX-5 superlight versiyonu ile Frankfurt’ta gösteri yapacak.


    Mazda’nın Avrupa tasarım ekibi tarafından yaratılan gösteri aracı, hafiflik stratejisiyle keyifli sürüş ve yüksek yakıt tasarrufu sağlıyor.

    MX-5’in dünya çapında rekorlarla dolu geçen 20 Yılı şerefine yaratılan MX-5 Superlight versiyon gösteri aracı’nın Proje Baş Tasarımcısı Hasip Girgin tasarım ekibinin yaratım sürecinde yaşadıklarından bahsederken “Asıl zorluk, son 20 yıl boyunca mükemmel hale getirilen MX-5’i daha yüksek ve uç noktada bir seviyeye çıkarmaktı.” dedi.

    1989’daki klasik roadster’in yeniden doğuşunu temsil eden ilk MX-5 gibi, MX-5 Superlight versiyonu hem geçmişe hem de geleceğe yönelik bir tasarımla geçmişin üstü açık spor otomobillerini yeniden günümüze getiriyor. Sürücü ve araç arasında oluşan insan-otomobil bütünleşmesi (HMI) hissinin yanında daha iyi yol tutuşu ve yüksek yakıt tasarrufu sunuyor.

    Ön cam gerektirmeyen radikal dış tasarımla ve sportif şasi ayarlarıyla birlikte, güçlü 1,8 litre benzinli motoruyla gerçek bir spor otomobil deneyimi sağlıyor.

    MX-5 Superlight konseptte 1.8 litrelik motor 126hp güç çıkışı sağlıyor ve araç 0-100km/s hızlanmasına 8.9 saniyedee ulaşıyor.
    http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=287546&baslik=Mazda%20türk%20tasarımcısına%20güveniyor!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.