Şimdi Ara

Mazda RX8 LPG montajı Renesis Rotary - Walker (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: asimor

Faruk Bey, burası yeri değil ama sizi bulmuşken bi soru sormak isterim , skyactiv mazdalarla ilgili bir lpg çalışmanız var mı?birde rx8 lerde (2006 model ve yukarısı) 1 ltre lpg ile maximum kaç km gidilebilir?

Skysctive leri incelemedim,
    Port injeksiyonlu ise normal sıralı sistem takılıyor.
    Direct injection lu ise CX-7 2.3 ve CX-7 2.3 İ olanlarına brc sdi kiti takılabiliyor şuan

RX-8 LER İSE 100 KM DE 17 İLA 20 LT ARASI TÜKETİYOR.

merhabalar faruk bey. son durum rx8 lpg uyumu ne durumdadır. onca zamanın getirdiği tecrübeler hangi safhada fayda veya eksikleri neler oldu. önerirmisiniz. resimli bir şekilde desteklerseniz konuyu daha iyi olacağını düşünüyorum sahibindene sürekli bakmama rağmen rx8 lpg bir araç daha görmedim. e46 m3 e hiç lpg uygulaması yaptınız mı?

• Faruk Bey son durum nedir acaba hala bir açıklama yapmadınız ? Sizden net bir fotoğraf istiyoruz. 2012den beridir konuyu takip ediyorum ama aracın 500.000 km yol yaptığına dair en ufak bir fotoğraf atmadınız .

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaijin33

Faruk Bey son durum nedir acaba hala bir açıklama yapmadınız ? Sizden net bir fotoğraf istiyoruz. 2012den beridir konuyu takip ediyorum ama aracın 500.000 km yol yaptığına dair en ufak bir fotoğraf atmadınız .

Saygılar

1 hazirandan buyana forumlara pek girmiyorum uzun bir tatile girdim, Araç uzun zamandır bakıma gelmiyor, İl değiştirmiş olabilir gelirse resim atarım :)
  • faruksevgili kullanıcısına yanıt
    Faruk usta var mi bi gelisme son durum nedir.
    Bu uygulamaya cesaret edip gelen baska rx8 ler oldu mu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: Gaijin33

Faruk Bey son durum nedir acaba hala bir açıklama yapmadınız ? Sizden net bir fotoğraf istiyoruz. 2012den beridir konuyu takip ediyorum ama aracın 500.000 km yol yaptığına dair en ufak bir fotoğraf atmadınız .

Saygılar

1 hazirandan buyana forumlara pek girmiyorum uzun bir tatile girdim, Araç uzun zamandır bakıma gelmiyor, İl değiştirmiş olabilir gelirse resim atarım :)

Faruk usta, iyi çalışmalar öncelikle tebrik ederim....

Sizin araca lpg takıldıktan sonra satılığa çıkmış ancak 500bin km dediğinize göre satmaktan vazgeçti aracı arkadaş.

Gelelim meseleye elimizde bir rx8 var 130binde ufak tefek bakıma girmesi lazım, bulunduğumuz yerde bakıma sokma imkanımız yok bursaya orhan ustaya gideceğiz o ara sizi ziyaret edip aracı bırakmak istiyoruz...

işimiz gereği belki 100 farklı model kullanmışızdır, arabaya da pek kıymet vermeyiz 'eşek niyetine binmek' tabiri tam bize göre ama inanın rx8'i 1 ayda 80 km kullandık o da yatmasın diye...

sizin rx8'in son durumu nedir? bu işin şu an ki maliyeti nedir? bir bilgi verirseniz sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.