Şimdi Ara

mazda lantismi rover 216si mi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1996 model mazda lantis fuul ile rover 216 si deri döşeme fuul arasında kararsız kaldım yardım lütfen 3 gün içinde bu iki arabadan birini alıcam fiaat ikisindede 10000 ytl

• ikiside elinde patlayacak araçlar

illede ikidinden birini alıcam dersen 8000 den fazlasını verme

yerinde olsam lantisi 8000 gibi almaya çalışırım.

rover lar öldü artık.
    piyasası yok.

arabaya bişey demiyorum.
  • bu paraya başka ne alabilirim yardım
  • fullse lantis.degilse game over
  • lantis özel bir araçtır.performanslı ve çekici.rover da iyi ama ölü bir marka maalesef
  • benim kuzenim 1 sene önce 10 mu 11 mi unutttum
    216 si aldı
    araç full (abs klima çift hava yastığı deri otomatik sunroof elektrikli ayna)
    1 yıldan beri biniyor.
    masraf açmadı daha

ama satmak isterse ne yapaak bilmiyorum
    arabasında boya yok.
    97 model ve 70000 civarı
    illaki satılma durumu vardır.

eğer senin beğendiğin araçta hasar varsa motoru kötü durumda ise o araç elinde kalmaya mahkum.
    daha doğrusu çok ucuza satarsın.

mazdada 1,8 motor.
    ucuza araba alacaksın.
    ama hiç benzin masrafını katmıyorsun işin içine.

yok ben temiz buldum dersen vede uzun bineceksen rover al

nedense rover denince aklıma kazalı vede yapılmış araba geliyor.
    hatasızsa rover ı al.
    fakat iyi durumdaki bir mazda roverdan dah kolay el değiştirir.
    rover mazdaya göre daha dolu bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 29 Ocak 2007; 0:06:39 >
  • 96-98 hyundai elentra veya nissan maximayada bakabilirsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya iki cevabım arasında çelişki var gibi anlaşılabilir.

özetle

rover dolu bir araç.fakat piyasası yok işte.
    eğer bulduğun rover hatasız ise zaten zor şartlarda satacaksın.
    fakat darbeli motoru fazla km yapmış ise uzun süre elinde kalır.
    çok komik fiyat istemediğin sürece.

mazda rover a göre biraz boş gibi.
    motor 1,8 mükemmel gider
    fakat benzin ve vergi dez avantajı var.
    mazdada çok tutulan bir araç değil.
    hak ettiği yerde değil.
    fakat rovera göre daha kolay satılır.

lantisin meraklıları daha fazladır.

temiz bir mazda her zaman temiz bir rover dan daha kısa sürede el değiştirir.

birazda teknik konulara gelelim.
    kuzenim 216 si otomatik aldı.
    kağıt üzerinde 113 bg.

fakat hiçde 113 gibi davranmıyor.
    mazdanın eline su dökemez
    mazda 115 bg fakat aradaki fark 2 bg den çok daha fazla.

gel sen iki aracı almaktan vazgeç

• rover hakkında fazla bilgim yok ama artık rover çinlilerede satıldı ki hiçbir geleceği yok türkiyede..ama mazda 2007 nin ortalarında koç a geçecek yani distribitörlüğünü koç alacak ve türkiye için önümüzdeki 5 sene içerisinde mazdanın yeni nesil dizayn harikası araçları ile büyük satış atağı yapacağına inanıyorum bu yüzden 1 kaç yıla mazda piyasası güçlenecek emin ol.dünya çapında da mazda geçen yıllarda satışlarını yüzde 40 arttrıdı yani rover tüm dünyada artık bitmiş bir marka iken mazda büyüme durumunda.bu da demektir ki eğer piyasa olarak düşünüorsan mazda almalısın.gelelim araca, mazda dünyanın en sorunsuz otomobil markalarının başında gelir yani roverda bir problemin olurmu bilmiyorum ama mazda da olmayacağından yüzde 99 emin olabilirsin.performans dersen mazda lantisin motor hacmine göre gerçekten akıllara durgunluk veren bir performansı var bu aracın sahibi olanlarda belirteceklerdir bunu zaten ayrıca roverı bilmiyorum ama lantisin görüntüsü bir hayli sportif çıtasız kapılar olaya başka bir boyut katıyor.yani kısaca benim tercihim kesilikle lantis olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Günler -- 29 Ocak 2007; 8:56:24 >

• mazda lantis hakkında bulduğum bir kaç bilgi

323F;in hikayesi……………James walshe

Hiç hata yapma!Mazda 323f\Lantis yada BA model olaral adlandırılan araç diğer Mazdalara hiç benzemiyor.Onun bir hikayesi ve sadece belli araçlar için oluşturulmuş araç tasarım merkezi ve soyu var.Konsept ilk 90 ların başında taslak haline getirildi ve Mazdanın çok hoşuna giderek derhal evlilik teklifi yapıldı.İsmide Latince Latens Curtis ten türetildi.Aracın sitili Almanyada mükemmel bir özgeçmişi olan bir adam tarafından merkezi yine Almanyada Orberammergau;da olan Mazda Dizayn Merkezinde geliştirildi.Şef tasarımcı(Ginger Arnold Ostle),aynı zamanda Porsche;nin 928,944,924 gibi zamanının en yakışıklı araçlarının tasarımından sorumlu olan şahıstı.Şuan bile bir 928 süperspor araçlar arasında caka satmaya devam ediyor.Son zamanlarda yapılan bir 944 e bakarsanız Lantisle olan benzerliğin cok açık olduğunu hemen farkedersiniz.Özellikle kaportanın tampona doğru batması ve tekerleklerin aldıği kavis bunu daha iyi özetler.
    Bir 323f kullanın, hatta baz modelini kullansanız dahi sürüşün ne kadar tatlı ve dengeli olduğunu şaşırarak göreceksiniz.Bu rastlantı olarak görülmüyordu çünkü lantisin şasesi Almanya,Nurburgring;te geliştirildi.
    Nissan,Skyline R32 i geliştirirken deneme pistini kulanan ilk Japon üreticiydi onu Honda NSX ile Subaru ise İmpreza ile takip etti.Lantisin yol testi ve şase gelişimi 1993 te yer aldı ve çabucak gerçekleştirildi.Lantis benzer ölçülerdeki modellerden testlerde daha sportif bir tat veriyordu.Lantis için önce Almanların yardımıyla modifiye edilen bir V6 makine seçildi.Porsche V6 modellerin geliştirilmesinde yardımcı oldu.Alman şirket hem 2litre V6 ünitelerin hemde daha önceler MX3 coupe de kullanılan 1.8 V6 ünitelerin geliştirilmesinden sorumluydu.1.5 ve 1.8 litre 4 silindir üniteler doğrudan Mazda tarafından üretildi.V6 motorun sadece bir araca sıkıştırılması için bir sebep yoktu ve daha geniş sedanlarda ve diğer coupe lerdede bu makine kullanıldı.Araç özellikle Japonyada hiçbir zaman çok popüler olmadı 1994 ve 1997 arasında 30.044 adet satıldı fakat bu dizayn dünya çapında büyük ilgi gördü ve 217.362 adet olarak başta Avrupa,güney Afrika,Avustralya,ve birkaç uzak doğu ülkesinde satıldı.Lantis hiçbir zaman diğer Mazda modelleri gibi büyük satış rakamlarına ulaşamadı ama sınıfında bir mücevher olarak kalmasını bildi.Japonyada kısa bir süre Japon touring araç sınıfında kaldı.98 model olarak son üretimi yapıldı.
    Avrupada birçok fan kulüp ve hayranı olan bu aracın japonyada daha sonra diğer markalar tarafından can sıkıcı benzerleri üretildi ama hiçbiri o mühendislik ve tasarım zaferi olarak adlandırılan bu aracın tadını veremedi.Mazda lantis 90 ların klasik olmuş üretimi devam etmeyen bir araçtır.2004 model 3 güzel görünüyor ama Lantis kadar özelmi acaba..

• lantisde 2.0 vergisi ödeyeceğini unutma.çünkü 1840 cc.güçleri yaklaşık aynı olmasına rağmen lantisin torku muhtemelen daha fazladır bu nedenle asfaltı daha iyi kazır.roveri 4 sene kullandım 500 ytl anca arıza verdi ki 6 yaşında alıp 10 yaşında sattım.roverin satılmasına gelince çok kolay nasılmı ucuza alıp satarkende acımadan ucuza satacaksınız.roverin tek kusuru var oda motorunu zorlamayacaksınız ve hararet yaptırmayacaksınız.ben o kadar sıkıya gelemem diyorsanızda kolayı var honda motorlu rover alacaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.