Şimdi Ara

Mazda Lantis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lantislerde ne zaman abs oldu ben bu araclarda hic abs olayina denk gelmedim.panaromik cam tavan nerden geldi bu araca valla ilk defa boyle lantis goruom ama kendisi yapmistir sonradan bence.14 bin uygun gibime gelior ama bana alirmisin desen almam 300 bin de arac.her ne kadar japon arabasi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

Lantislerde ne zaman abs oldu ben bu araclarda hic abs olayina denk gelmedim.panaromik cam tavan nerden geldi bu araca valla ilk defa boyle lantis goruom ama kendisi yapmistir sonradan bence.14 bin uygun gibime gelior ama bana alirmisin desen almam 300 bin de arac.her ne kadar japon arabasi olsun.

hocam ilanı dikkatli incele, panoramik cam tavan seçeneği yok. kafadan atıp tutmayın.
    Artı, 300 binde olsa ne olacak, araba Tofaş-fiat mı? 500 bin km yi aşıyor mazdalar. tofaş fiat bile 400-500 bin yapıyor. bilip bilmeden atıp tutmayın.
    japonu almaz mış. Japonun ne kadar kaliteli olduğunu sağır sultan bile biliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 26 Ağustos 2013; 0:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

Lantislerde ne zaman abs oldu ben bu araclarda hic abs olayina denk gelmedim.panaromik cam tavan nerden geldi bu araca valla ilk defa boyle lantis goruom ama kendisi yapmistir sonradan bence.14 bin uygun gibime gelior ama bana alirmisin desen almam 300 bin de arac.her ne kadar japon arabasi olsun.

hocam ilanı dikkatli incele, panoramik cam tavan seçeneği yok. kafadan atıp tutmayın.
    Artı, 300 binde olsa ne olacak, araba Tofaş-fiat mı? 500 bin km yi aşıyor mazdalar. tofaş fiat bile 400-500 bin yapıyor. bilip bilmeden atıp tutmayın.
    japonu almaz mış. Japonun ne kadar kaliteli olduğunu sağır sultan bile biliyor...

Ozurdilerim panaromik on cammis ben yanlis gormusum ama lantislerde abs yok diye biliyorum.birde ben japon arabasi almam demedim sadece 300 binde kendi sahsi fikrim hicbi arac almam dedim.yine soluorum kendi fikrim alanada saygi duyarim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

Ozurdilerim panaromik on cammis ben yanlis gormusum ama lantislerde abs yok diye biliyorum.birde ben japon arabasi almam demedim sadece 300 binde kendi sahsi fikrim hicbi arac almam dedim.yine soluorum kendi fikrim alanada saygi duyarim

tamam hocam o zaman sorun yok. ben aldığımda ilanda abs yazıyordu. bende işaretledim. bende araçların ıvırını zıvırını ayrıntısı ile bilmiyorum.

300 binde mazda motoru bitmez. arkadaşımın biri benzinlikte 1 milyon km'li mazda görmüş. 300 bin bir mazda için tofaş-fiyatın 100 bini gibi birşey.

ama kullanımıda iyi olursa. ben yağını suyunu eksik etmiyorum. performansdan bir kaybı yok. zaten Lpg de yeni takıldı.

• lantislerin absli olanlari vardir bilmeden yorum yapmayalim hayirli satislar

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

lantislerin absli olanlari vardir bilmeden yorum yapmayalim hayirli satislar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    renault scenic
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla arac alirken o kadar lantislere baktim abs yok diodu sahipleri,abs olsaydi zaten clio almazdim varsada demek bana hic denk gelmedi

• quote:

quote:

Valla arac alirken o kadar lantislere baktim abs yok diodu sahipleri,abs olsaydi zaten clio almazdim varsada demek bana hic denk gelmedi

bunların paketleri farklı farklı mesela klima olanda abs yok,abs olanda klima yok veya her ikisi de yok bir de full olanı var ki onda abs,klima,sunroof üçü de var.Ben de çok aradım ama bütçeme uygun temiz bulamadım çok hor kullanmıslar ben de seat ibiza aldım.

• quote:

quote:

quote:

bunların paketleri farklı farklı mesela klima olanda abs yok,abs olanda klima yok veya her ikisi de yok bir de full olanı var ki onda abs,klima,sunroof üçü de var.Ben de çok aradım ama bütçeme uygun temiz bulamadım çok hor kullanmıslar ben de seat ibiza aldım.

Aslinda bende seat alicaktim piyasasi canli olan clio aldim.sen ne kadara aldin?kac model?donanim olarak ne var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.