Şimdi Ara

MAZDA CX-7 TÜRKİYEYE NE ZAMAN GELECEK ? GELMICEKSE MAZDA CX5 NE ZAMAN GELICEK??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba... şuan kendi aracım olarak 2010 mazda 3 kullanıyorum. birkaç sene sonra yine mazda düşüüyorum ama bu sefer suv düşünüyorum. türkiyede mazda cx-7 bulunmuyor. onun yerine cx-9 var ama malum vergiler sebebi ile alamıyorum.... şirket aracım ford ama önceki ford şirket araçlarımdan çok çektiğim için yani 2 kere yolun ortasında kalmam 4 ay aracın tamirni beklemem ve bir aracı ortaama 50000 kere farkılı arızalar sebebi ile tamire gitmesi vb. sebeblerden dolayı ford'un suv temsilcisi kuga'yı düşünmem. üstelik ford'un iç malzemesi kalitesi çok düştü.... 70 000 den sonra bütün ford araçlarım arıza çıkardı. vw tiguan deseniz diğerlerine göre çok pahalı. skoda yeti deseniz 1.2 biir suv için (offroad yapıcak bir suv için) ne kadar yeterlidir bilmiyorum. yurtdışında cx7 fiyatı mazda 6 kadar. burdada benzer olucaktır muhtemelen.. ayrı bir dedikoduya göre mazda cx-5 2012de tanıtılcakmış. mazda cx-5türkiyeye gelir mi ? eğer gelmezse cx-7 gelir mi ? şu soru da aklıma geldi cx-9'un küçük motoru gelir mi diye ama düşündüm cx-9 avrupada aslında satılmıyor sadece abd de. sırf türkiye için başka bir motor koymicaklarına göre son sorum saçma :D bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... çünkü kendimi bildim bileli sw veya sedan araç kullanıyorum ve çok sıkıldım sedandan :D







  • Bunları Mazda Türkiye'ye mail olarak atsana, kardeş :) Cevap verirlerse bizi de bilgilendirirsin. Yahut telefon da açabilirsin.
  • Bilindiği gibi CX-7 Avrupada 2.3 Turbo benzinli ve 2.2 Dizel motorlar ile sunuluyor. Bu haliyle getirilmeye kalkılsa fiyatlar çok yüksek olacağından ( 100.000 ler seviyesi ) sanırım getirtilmiyor.

    Yeni SKY motorlar ve şanzımanlar ( bugün lansmanları yapılacak tam bilgiyi akşama doğru alabiliriz ) eğer düşük hacim yüksek güç, yanında da 6 ileri vites seçenekleri sunarsa eminim kısa sürede Türkiye de görebiliriz CX-7 leri ama bu motor ve şanzımanlar 2011 in orta veya sonlarına doğru gelecek diye biliyorum.

    Yarın Beka da test sürüşüne gideceğiz site olarak (sizleri de bekleriz). Mazda satış ve pazarlama müdürleri de orada olacak. Bunu da soracaklarımız arasına eklerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazdaClubTR -- 15 Ekim 2010; 11:30:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.