Şimdi Ara

.:::Mazda Almayı Düşünenler:::. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Motor Hacmi 1600cc'ye kadar olan araçlarda ÖTV %37'den %18'e
    Motor Hacmi 1600cc'den 2000cc'ye kadar olan araçlarda ÖTV %60'dan %54'e
    Motor Hacmi 2000cc ve üzeri olan araçlarda ÖTV %84'den %80'e
    Ticari araçlarda %10'dan %1'e
    Otobüslerde %4'den %1'e
    Motorsikletlerde %22'den %11'e

düştü.Kararın resmi gazetede yayınlanmasının ardından uygulamaya geçilecek. Bu durumun satışları arttıracağına inanıyoruz . Sıfır fiyatlarının düşmesine istinaden 2.El fiyatları da geri gelecek. Tam araç alınacak bir döneme giriyoruz..Paraları hazırlayın
  • sayın Sympatique

henüz kararsızım ama kısmet olursa mazda 3 touring AT almak istiyorum.

size göre ÖTV indiriminden sonra bu aracı kaça alabiliriz

yardımcı olursanız sevinirim
  • Evet haklısın kardeş,
    Mazda6'nın 1999 motor olduğunu gözden kaçırmışım..1.6 motor olsaydı dediğim fiyatlarda olacaktı...

quote:

Orjinalden alıntı: keskin98

mazda 6 lar 1999 cc dir ve %6 civarında bir OTV indirimi olacak. buda 55000 tl de 1500 -2000 tl civarında bir indirim yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 16 Mart 2009; 11:18:35 >
  • Ben hala tezimi sonuna kadar savunuyorum kardeş, sorun yok..Bu ÖTV indirimiyle beraber Mayıs ayında bir de Mazda3'lerin yeni kasası gelirse eski kasaların vay haline..Bırakın 28-29 milyarları belki de 24-25 milyara satılacak...Mayıs ayına az kaldı..Bekleyip göreceğiz..Ben hep buralardayım..

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: expli

Sayın Sempatik bey,

55.000 TL.ya arabayı almasını önerdiğiniz arkadaş inşallah almamıştır arabasını..Yeni ÖTV indirimi ile 55.000 TL.lık arabayı şu anda 47.500 TL.alabilecek..

Daha önce konuştuğumuz Mazda3'lerin fiyatı ise Mayıs ayını beklemeye kalmadan benim tahmin ettiğim 28-29 milyarın altında bile satılmaya başlayacak.. Ne oldu? Kİm haklıymış?? (Önceki mesajlarımı okuyunuz lütfen)

Haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz belki ama siz yeni kasa geldiği zaman eski kasaların fiyatlarının düşeceğini öngördünüz bende aksini savundum. ÖTV indirimi ile ilgili bir düşünceniz ya da varsayımız olmadı diye hatırlıyorum. ÖTV indirimi sebebi ile araç fiyatlarının düşmüş olası sizi haklı çıkartmaz ..

• Model Tip Tavsiye Edilen Tavsiye Edilen Anahtar Teslim
    Anahtar Teslim Liste Fiyatı (TL) Özel Kampanya Fiyatı (TL)

Yeni Mazda2 1.3 Go 25,884 22,926
    1.3 Play 28,812 24,736
    1.5 Play 29,502 25,425
    1.5 Fun AT 30,019 26,573
    1.5 Fun+ AT 30,880 27,474
    Mazda3 1.6 Sedan Base 31,741 27,004
    1.6 Sedan Base AT 33,291 28,985
    1.6 Sedan Touring 35,014 3,0277
    1.6 Sedan Touring AT 36,565 32,258
    1.6 Sedan Sport AT 39,837 35,531
    1.6 HB Base 31,913 27,176
    1.6 HB Base AT 33,464 29,157
    1.6 HB Touring 35,186 30,450
    1.6 HB Touring AT 36,737 32,430
    1.6 HB Sport AT 40,010 35,703
    Yeni Mazda6 2.0 Comfort 57,821 47,556
    2.0 Dynamic 62,152 51,886
    2.0 Dynamic AT 64,078 53,813
    2.0 Dynamic + 67,447 57,182
    2.0 Dynamic + AT 69,372 59,106
    2.0 Exclusive AT 71,007 62,185
    Mazda MX-5 2.0 Coupe Cabrio 65,161 59,992
    Mazda RX-8 40th Anniversary Limited Edition 65,591 60,828
    Yeni Mazda BT-50 High Çift Kabin 2.5L 4x2 37,962 31,164
    High Çift Kabin 2.5L 4x4 48,522 45,900

• quote:

Ben hala tezimi sonuna kadar savunuyorum kardeş, sorun yok..Bu ÖTV indirimiyle beraber Mayıs ayında bir de Mazda3'lerin yeni kasası gelirse eski kasaların vay haline..Bırakın 28-29 milyarları belki de 24-25 milyara satılacak...Mayıs ayına az kaldı..Bekleyip göreceğiz..Ben hep buralardayım..

Yapılan ÖTV indiriminden sonra stoklarda eski kasa Mazda 3 kalmadı gibi bir durum oluşmak üzere .. Şu anda sınırlı sayıda araç kalmış durumda. Yeni kasa geldikten sonra eski kasa bulursanız alırsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: saksoy

sayın Sympatique

henüz kararsızım ama kısmet olursa mazda 3 touring AT almak istiyorum.

size göre ÖTV indiriminden sonra bu aracı kaça alabiliriz

yardımcı olursanız sevinirim

arkadasın sorusu yanıtsız kalmış. @sympatique
    son fiyatlar nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: myilmaz67
    Arkadasın sorusu yanıtsız kalmış. @sympatique
    son fiyatlar nasıl?

Fiyat ile ilgili soruları PM'den yanıtlıyorum. Sorular yanıtsız kalmaz merak etmeyin

Sedan Touring AT araç kalmadı
    HB Touring AT araç 1 adet var

HB Touring Düz Vites 11 adet kaldı
    Sedan Touring Düz Vites 16 adet kaldı.

HB veya sedan Base kalmadı
    Sedan Base AT 3 adet kaldı.
    HB Base AT kalmadı.

Son stok durumu kabaca bu şekilde. Alım düşünenler elini çabuk tutsun diye tekrarlamak istiyorum. 2 günde yaklaşık 190 tane araç satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 18 Mart 2009; 9:29:20 >

• quote:

quote:

son fiyatlar nasıl?

Fiyat ile ilgili soruları PM'den yanıtlıyorum. Sorular yanıtsız kalmaz merak etmeyin

HB Base AT kalmadı.

Son stok durumu kabaca bu şekilde. Alım düşünenler elini çabuk tutsun diye tekrarlamak istiyorum. 2 günde yaklaşık 190 tane araç satıldı.

o zaman bana da sedan touring düz vites mazda3 fiyatını pm'den bildirirmisin?

• sympatique mazda 6 almayı düşünüyorum düz vites full donanımlısının fiyatı ögrenebilirmiyim ilgilenirseniz sevinirim
  • quote:

quote:

son fiyatlar nasıl?

HB Base AT kalmadı.

Yeni kasa Mazda 3 ne zaman gelir? Ötv indirimine yetişir mi? Olası fiyat hakkında bilgi lütfen...

• quote:

Orjinalden alıntı: cevikism

quote:

quote:

son fiyatlar nasıl?

HB Base AT kalmadı.

Yeni kasa Mazda 3 ne zaman gelir? Ötv indirimine yetişir mi? Olası fiyat hakkında bilgi lütfen...

sanırım yeni kasa mazda3 ler mayıs ayında gelecek.

• Yeni kasalar çıkınca Eski kasayı bulup bulmamak önemli değil ki...Önemli olan eski kasanın fiyatı olacak..Her halde bir süre daha eski ve yeni kasa birlikte ithal edilerek de olsa satılmaya devam edecektir..Yanılıyormuyum? Diyelim yeni kasa mazda3 gelince eski kasaların satımı durduruldu (ben pek tahmin etmiyorum bunu), Zaten yeni kasa mazda3'ün fiyatı ucuz olacağı için eski kasaların bu sefer ikinci elleri çok düşecek..Ve yine eski kasa alanlar pişmanlık duyacak..Neyse 2-3 ay daha bekleyip olacakları görmek en güzeli..Saygılar..

quote:

quote:

Ben hala tezimi sonuna kadar savunuyorum kardeş, sorun yok..Bu ÖTV indirimiyle beraber Mayıs ayında bir de Mazda3'lerin yeni kasası gelirse eski kasaların vay haline..Bırakın 28-29 milyarları belki de 24-25 milyara satılacak...Mayıs ayına az kaldı..Bekleyip göreceğiz..Ben hep buralardayım..

Yapılan ÖTV indiriminden sonra stoklarda eski kasa Mazda 3 kalmadı gibi bir durum oluşmak üzere .. Şu anda sınırlı sayıda araç kalmış durumda. Yeni kasa geldikten sonra eski kasa bulursanız alırsınız

• yeni mazda 3 leri ötv ye yetiştirme çabalarına gireceklerini hiç düşünmüyorum..muhtemelen megane 3 te olacağı gibi haziran sonuna iteleyebilirler...
    megane 3 mayısta çıkacaktı..sağolsunlar şimdi ayak yapıyolar
  • Sympatique Hocam

Mazda RX8 almayı düşünüyoruz. Stokta var mı? yok ise sipariş verilerek getirilmesi mümkün mü?
    Sipariş verildiği takdirde fiyat garantisi verebiliyor musunuz?
    Aracın fiyatını bırakabilceğiniz fiyatı gönderebilir misiniz?
    Ve 2009 RX8 lerde sunroof bulunuyor mu ve rengini beyaz getirebiliyor muyuz?
    Saygılarımla
    İyi çalışmalar.
  • quote:

Yeni kasalar çıkınca Eski kasayı bulup bulmamak önemli değil ki...Önemli olan eski kasanın fiyatı olacak..Her halde bir süre daha eski ve yeni kasa birlikte ithal edilerek de olsa satılmaya devam edecektir..Yanılıyormuyum? Diyelim yeni kasa mazda3 gelince eski kasaların satımı durduruldu (ben pek tahmin etmiyorum bunu), Zaten yeni kasa mazda3'ün fiyatı ucuz olacağı için eski kasaların bu sefer ikinci elleri çok düşecek..Ve yine eski kasa alanlar pişmanlık duyacak..Neyse 2-3 ay daha bekleyip olacakları görmek en güzeli..Saygılar..

quote:

quote:

Yeni mazda3 üm fiyatının düşük olacağını sanmam hatta Nisan ayında mazda fiyatlarını yükselteceğini açıkladı.uzun zamandır kampanyalı olan fiyatlarına birde ötv indirmi gelmişti. onun için mazdanın fiyatları bukadar düştü.

• quote:

Orjinalden alıntı: adastra

Sympatique Hocam

Mazda RX8 almayı düşünüyoruz. Stokta var mı? yok ise sipariş verilerek getirilmesi mümkün mü?
    Sipariş verildiği takdirde fiyat garantisi verebiliyor musunuz?
    Aracın fiyatını bırakabilceğiniz fiyatı gönderebilir misiniz?
    Ve 2009 RX8 lerde sunroof bulunuyor mu ve rengini beyaz getirebiliyor muyuz?
    Saygılarımla
    İyi çalışmalar.

RX8 maalesef kalmadı. 57.000.-TL'den verdik araçları. Sipariş ile araç getiremiyoruz. Beyaz renk Türkiyeye gelmiyor. ve araçlarda sunroof yok navigasyon vardı. Yeni gelecek araçlar içinde şu anda ne bir tarih ne de bir fiyat belli..
  • 1.6 Sedan Touring Manuel vites fiyat ve elinizde olan renk seçeneklerin verebilirmisiniz?
  • çok teşekkür ederim hocam.
    kısmet değilmiş.
    iyi çalışmalar dilerim saygılarımla.
    bu durumda sanırım astra twintop a yönelicez. 1.6 turbo olan versiyonuna
  • merhablar...

elinizde Sedan Touring Düz Vites 16 adet kaldı demişsiniz.. acaba güneş gümüş rengi var mı ???

almayı kesinlikle düşünüyoruz.. tabi fiyatta yardımcı olursanız...bu ötv indiriminden sonra sorduğum aracın fiyatı nedir acaba??
    bu arada sıfır araba satıyorsunuz değilmi ??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.