Şimdi Ara

.:::Mazda Almayı Düşünenler:::. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba alıcam bana Mazda 6 yı tercih edermisiniz ??? 2.0 AT alıcam fiyatı 73 den 61 mi ne düşmüş çok cazip geldi.Bose-Xenon far falanda var donaımında ama aksesuarlarını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz sunroof falan varmı. ??
  • Çok daha uygun fiyata en dolu paketini verebilirim. Benden fiyat bekleyin..
  • executive modelinde herşey var arkadaş sunroofta var (bi düşük donanım dynamic plus tada sunroof var)
    bugun uzay gri rengini gördüm araca çook yakışmış

sympatique arkadaş mazda 6 kullandıysan sürüş izlenimlerini bize aktarırmısın...konfor yol gürültüsü vs ?..
  • Mazda 6'nın kullanımı kesinlikle çok rahat. Tüm japonlarda olduğu gibi Mazda 6'da da motorun ince sesi kabin içerisinden duyulabiliyor ancak rahatsızlık verecek seviyede değil. Süspansiyonlar orta sertlikte. Sakin kullanımda konforlu spor kullanımda ise güven verecek kadar etkili.147 Bg'lik motor kasayı rahatlıkla taşıyabiliyor.Performans olarak çok seri olmadığını söyleyebilirim ama ara hızlanmaları falan kesinlikle hantal değil. Tüm bunların yanında tasarımı nedeniyle trafikte çok dikkat çeken bir araç. Araçta çok fazla hissedilmesede sporcu bir karakter var. Kullanırken bunu daha iyi anlıyorsunuz..
  • bilgilerin için teşekkürler.....izlenimlerin aynen kafamdakiler gibi...araç 1450 kg 2000 cc ye göre ağır değil..demekki tüketim performans seviyesine göre çok seri yapmamışlar aracı...mazdanın da fazla 6 satmak gibi bir niyeti yok heralde 3 ve 2 ye odaklanılmışlık var..insan bi reklamını bişeyini yapar..şu ana kadar yolda 3 tane görmemişimdir ki istanbulda ki çoğu insanda aracın kasa değiştirdiğinden bihaberdir
  • mazda 6 daki motorun alt devirleri ekonomi sağlamak adına zayıf tutulmuş, fakat 3500 devirden sonra son derece iyi perfrmansı var.

sınıfındaki 2.0 atmofserik hemen hemen her araçtan daha seridir. bununla beraber tüketim değerleri diğer markaların modellerinden daha düşük.

.:::Mazda Almayı Düşünenler:::.
  • Valla ben onu bunu bilmem..2001 Marea HLX'im vardı. 2000 cc 154 Bg. 0-100 hızlanması 7.5 sn sürüyordu. Marea kullandıktan sonra Mazda 6 bana hiçte performanslı gelmiyor..Mareacığım ile ne 2000 cc'leri geçtiğimi bi ben bilirim bi de geçilenler ..Tek dezavantajı yakıt tüketimiydi performanslı kullandığım zaman 15-17 lt arası rahat yakıyordu Sakin kullanımda 10-11 lt altına hiç düşürememiştim..
  • o kadar yakıt yaksa japonlar 5 saniyede yapar 100 km yi. bende de 2004 liberty vardı. seri ve rahat araçtı. yakıt problem olduğu için dizel corolla aldım. bazen mareanın seriliğini arıyorum..
  • haftasonu comfort düz vites yeni kasa modelini 40 milyara bırakıyorlardı maltepedeki bayide. 8 araclık paket alım yapılmıs son 3 tane kalmıstı. avrupa yakasındaki bayi 43500 dedi ama yüzyüze konusursak birseyler yapabiliriz diyordu
  • pena çok iyi fiyatlar gerçekden golf bile 45bine satılırken. harbiden alip yıllarca binilecek bir araç
  • bide 45 bine boşş bir golf...manuel seçenek de çok keyifli performanslı olur..benım gibi otomatik severleri için biraz yakar çok da performansı otomatikte başarılı sayılmaz ama dediğiniz gibi mazda 6 alınacaksa öyle 8 ayda bir araç değiştirilmeyecek..min 5-6 sene binicen.....madem adamlar 8 araçtan 5 ini satmış nerde bu mazda 6 lar neden hiç göremiyoruz yolda.....aracı beğeniyorum meğeniyorum ama bi gerçek varki araç pazarlama fiyaskosu yada mazda 3 de kar oranı fazla, bu kadar modelde pazarlama tekniklerine gittiklerine göre

bu arada mazda 6 da yakın zamanda dashboardunda ufak tefek iyileştirmelere gidileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Çok daha uygun fiyata en dolu paketini verebilirim. Benden fiyat bekleyin..

Mazda 6 Exclusive AT almayı düşünüyorum. Sitede 63 bin ytl fiyatlanmış. Ne kadara bırakırsınız??
  • Mazda 3 touring hb at için bir fiyat verebilrmsnz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm660

Mazda 3 touring hb at için bir fiyat verebilrmsnz..

Genel olarak HB araçları severim ama Mazda 3 ün sedanı nefis.....
  • quote:

Arkadaş geçen hafta 35'e aldı Denizli'den (sedan AT siyah)
  • Sayın Sempatik Bayi arkadaşım,

Yeni Mazda 3 ne zaman Türkiye'ye gelecek..Hangi fiyatlardan satılacak? Bu konuda bilginiz varsa eğer bizi bilgilendirirmisiniz?

Mayıs ayında diye duyuyorum ama doğrumu? Ayrıca Mayıs'da yeni mazda 3 gelirse şu anki eski kasa mazda3 lerin fiyatları çok düşer yanılıyormuyum?

Bence Mazda 3 alacak arkadaşlar Mayıs ayını bekleyim yeni ve eski kasa Mazda 3 arasında tercih yapabilirler..Eğer hala eski kasa Mazda 3 almak isteyenler emin olsunki Aralık ayındaki fiyatlardan daha da aşağıya alabilirler...Sadece 3 ay daha sebretsinler...
  • Eğer mayıs ayında Yeni Mazda 3 ler gelirse bu arabayı bence 29.000 TL.ya kesin alırsın..

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: expli

Sayın Sempatik Bayi arkadaşım,

Yeni Mazda 3 ne zaman Türkiye'ye gelecek..Hangi fiyatlardan satılacak? Bu konuda bilginiz varsa eğer bizi bilgilendirirmisiniz?

Mayıs ayında diye duyuyorum ama doğrumu? Ayrıca Mayıs'da yeni mazda 3 gelirse şu anki eski kasa mazda3 lerin fiyatları çok düşer yanılıyormuyum?

Bence Mazda 3 alacak arkadaşlar Mayıs ayını bekleyim yeni ve eski kasa Mazda 3 arasında tercih yapabilirler..Eğer hala eski kasa Mazda 3 almak isteyenler emin olsunki Aralık ayındaki fiyatlardan daha da aşağıya alabilirler...Sadece 3 ay daha sebretsinler...

Yeni mazda3'ler kesin olmamakla birlikte haziran veya temmuz gibi satılmaya başlayacak. 2010 model olarak ağustosta da satabiliriz.Tarih ve fiyat henüz belli değil.

quote:

Eğer mayıs ayında Yeni Mazda 3 ler gelirse bu arabayı bence 29.000 TL.ya kesin alırsın..

Çok özür dilerek söylemek istiyorum ;

Ya 29.000'e alamazsa ? Şimdikinden daha pahalı olursa ? Aradaki farkı ödeyecek misiniz ? Kendiniz beklemek istiyorsanız bekleyin ancak insanların alım kararlarını etkilemeye çalışmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 21 Şubat 2009; 16:34:32 >

• Bunca yıllık araba meraklısı ve takipçisi biri olarak ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki;
    Eğer Yeni Mazda 3'ler Mayıs/2009 ayında Türkiye'de satılmaya başlarsa kesinlikle eski kasaları 28.000-29.000 TL.ya sıfırı satılacaktır..Bu yazımı bir kenara not ederseniz eğer; dediğim şartlar gerçekleşirse yani Mayıs ayında gelirse yeni Mazda 3'ler kesinlikle eskilerin fiyatı benim söylediğim gibi olur..

Benim niyetim kimsenin alım kararını etkilemek değil ama hiç kimsenin de 3 ay için 5-6 milyar zarara girmesini istemem..

Her yeni çıkan kasa veya makyajlanan kasalarda bu durum yıllarca böyle olmuştur..Eski ve yeni kasa birlikte satılmaya devam edilirse ve stok eritme yöntemine gidilirse kesinlikle benim görüşüm gerçekleşir..

En yakın bir örnek vermek istiyorum size..Yeni makyajlanmış kasa Citroen C4'ler çıktığında eski makyajsız kasaların fiyatları 38.000 TL.den birden 33.000 TL.ya gerilemişti..Çok değil henüz geçtiğimiz kasım-aralık ayında oldu bu olay..Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Sayın Sempatik Bayi arkadaşım,

Yeni mazda3'ler kesin olmamakla birlikte haziran veya temmuz gibi satılmaya başlayacak. 2010 model olarak ağustosta da satabiliriz.Tarih ve fiyat henüz belli değil.

quote:

Eğer mayıs ayında Yeni Mazda 3 ler gelirse bu arabayı bence 29.000 TL.ya kesin alırsın..

Çok özür dilerek söylemek istiyorum ;

Ya 29.000'e alamazsa ? Şimdikinden daha pahalı olursa ? Aradaki farkı ödeyecek misiniz ? Kendiniz beklemek istiyorsanız bekleyin ancak insanların alım kararlarını etkilemeye çalışmayın lütfen.

• ya siz benim başıma ne geldi biliyomusunuz..sene 2000....makyajlı kasa A4 ü pazarlık mazarlık 23 bine bıraktılar ( bu arada yeni kasası ingilterede çıkmış biliyorum 4 ay sonrada TR ye gelicek)...ama kısmet ve şartlar olmadı (alsam hala severek biniyodum ayrı)...aracın aşağı yukarı aynı dolulukta yeni kasası geldi 4 ay sonra...tam 41 bin....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.