Şimdi Ara

mazda 3 mps opel astra gtc megane rs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimleri biraz küçülttüğüm için belki kötü gözükebilir

mazda 3 mps opel astra gtc megane rs

mazda 3 mps opel astra gtc megane rs

işte bu araba

• mazda 3 harika bir çocukta

nedense şu mazda 6 yı sevemedim.... tipimi desem ön konsolmu desem bir şeyi hoş değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

konu başlığında zaten doğru sıralama verilmiş..........
    quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

bu 3 arasında 1 mazda 2 opel 3 reno

• yaa öyle resimler koyuyorsunki aracı şeker gibi gösteriyon. insanın yiyesi geliyor....
    nasıl güzel bir kırmızı bu ya..insan korkup alamıyor bu rengi
    quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

Mazda 3 MPS de 2.3lt turbo 250bg güç ve 380nm torkluk bir motor var,6 vitesli şanzuman ve 0-100km hızlanması 6sn, son hızı 260km..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

tartışmasız (bana göre) 1.opel 2.mazda 3.reno

opel varda ondan1 diyorum sorunsuz taş gibi motor harika güvenlik yolunu buldu mu hız herşey var hele hele muhteşem yakışıklı maşallah nazar değmesin

opel dediğin araba almanların tofaşı nereye sorunsuz bir motor pug lardan sonra gelen en sorunlu arabalardan biriydi güncel kasanın durumunu bilemiyorum ama önceki kasalarda alanlar problem üstüne problem yaşadı çevremde sorun yaşayan 5 kişiye şahidim
  • Şu an trt 2de megane rs ve opel astra gtc testi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

tartışmasız (bana göre) 1.opel 2.mazda 3.reno

opel varda ondan1 diyorum sorunsuz taş gibi motor harika güvenlik yolunu buldu mu hız herşey var hele hele muhteşem yakışıklı maşallah nazar değmesin

opel dediğin araba almanların tofaşı nereye sorunsuz bir motor pug lardan sonra gelen en sorunlu arabalardan biriydi güncel kasanın durumunu bilemiyorum ama önceki kasalarda alanlar problem üstüne problem yaşadı çevremde sorun yaşayan 5 kişiye şahidim

kendin diyorsun eski kasa yenileri bilmiyorum diye bizde burda yeniyi tartışıyoruz ve ben yenilerden bahsediyorum anladın mı

• VALLA İÇİME SİNMEYEN ARABA NE KADAR GÜVENLİ OLURSA OLSUN NE KADAR İYİ GİDERSE GİTSİN OLMAZ ALMAM...

O YÜZDEN BUNLAR İÇİNDEN ALACAĞIM ARABA MAZDA OLUR DERİM BEN
  • yanlış bilmiyorsam megane 2003-2004 aralığında çıkmıştı yani alınmaz opel ise sportif hızlı ama gt ruhuna sahip değil o tavan nedir öyle arabaya binince insanın ruhu daralıyor aşırı basık bir tavana sahip sanki bastırınca göçecek gibi duruyor burada alınacak en mantıklı araba yine mazda 3 mps dir
  • BEYİM DAHA ARCIN TEKNİK VERİLERİNİ BİLMİYOR MİLLET MAZDANIN HELE Bİ TR YE GELSİNDE SONRA YORUM YAPARIZ FİYATI FALAN BELLİ OLSUN ...
    ASTRA OPC Yİ TEK GECERİM GT SINIFINDA DEVRİM YARATACAGA BENZİYOR 240 HP YETERMİ?

quote:

Orjinalden alıntı: mzr

arkadaşlar olaya tarafsız bakarak almak isteseniz bu araçlardan hangisini tercih ederdiniz
    göz önüne alacağınız kriterler hızlanma hızlandıktan sonra durma güvenlik ve sportif kabiliyetler sportif çizgiler

yorum yapan her keze şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 16 Nisan 2006; 19:09:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

BEYİM DAHA ARCIN TEKNİK VERİLERİNİ BİLMİYOR MİLLET MAZDANIN HELE Bİ TR YE GELSİNDE SONRA YORUM YAPARIZ FİYATI FALAN BELLİ OLSUN ...
    ASTRA OPC Yİ TEK GECERİM GT SINIFINDA DEVRİM YARATACAGA BENZİYOR 240 HP YETERMİ?

quote:

arkadaşlar olaya tarafsız bakarak almak isteseniz bu araçlardan hangisini tercih ederdiniz
    göz önüne alacağınız kriterler hızlanma hızlandıktan sonra durma güvenlik ve sportif kabiliyetler sportif çizgiler

sana gereken cevabı lagaluga arkadaş vermiş opel anca devrimi yapsa yapsa kendi içinde yapar

• veli efendide bile 250 beygir yok....artık gerisini sem düşün
    quote:

quote:

BEYİM DAHA ARCIN TEKNİK VERİLERİNİ BİLMİYOR MİLLET MAZDANIN HELE Bİ TR YE GELSİNDE SONRA YORUM YAPARIZ FİYATI FALAN BELLİ OLSUN ...

quote:

beyim mazdanın teknik verilerini yukarıda ben verdim....bu arada mazda 3 mps tr ye gelmez....astra opc gt sınıfında devrim yaratacak demişsin....işte o zor biraz....240bg yetermi demişssin sana 250bg yetmediyse ona bana 240bg hiç yetmez

• opelin mantıgı bu iştee az beygir cok iş 1,6 vectra bunun örnegi degilmi hantaldır ama son hızda beygirine göre gayet iyi ve yakıtı az
    mazda cok mu kaliteli veya renault opele kafa tutamaz bunlar yormayın kendinizi lagunayıda gördük kullandıgı materyalleri falan kalitesizlik abidesi mazdaya gelince niye satılmıyor??????????????
    VECTRA 2,8 V6 OPC YE LAF ATIN BİDE VARMI BUNDAN ALASI!!!!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

quote:

sana gereken cevabı lagaluga arkadaş vermiş opel anca devrimi yapsa yapsa kendi içinde yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 17 Nisan 2006; 13:23:42 >

• 3 arabayı kullanmadıgım için kapsamlı bir fikrim yok ama astra opc cok hosuma gidiyor .
  • 1-megane rs... 2 ve 3 ? bilmem onlar kendi aralarında anlaşsınlar
  • Mazda türkiye'ye gelmiyor, iyidir kötüdür diye konuşmanın diğerleriyle karşılaştırmanın bi anlamı yok. Onun yerine gelince Focus ST düşünülebilir.
    Performansta RS, görünüş olarak GTC daha iyidir.
  • Ben de Mazda 3 MPS derim bunlar arasından Oldukça da büyük ve kullanışlı bir araba.

Ama yarış hissi yaşamak isteyenler çok daha basık olan Opel Astra demeli. Servisten çıktıkça kullanırlar artık Servisin bahçesinde filan..

Ama benim hayalimdeki A3 3,2 V6 quattro(var mı emin değilim).. Biraz fazla mı kaçtı ne
  • kesinlikle mazda derim. süper...
  • lagaluga önünde saygı ile eğiliyorum mütişsin ne kadarda güzel yazmışsın
  • mazda dediğiniz ford 'un fasonu değil mi ya?
    abartmayın opel konumunu bilsin falan
    opel çok çok ilerdediir mazda ya göre..

kompak sınıfın lideri astradır bir kere genelde.. mazda3 nerde

quote:

quote:

opelin mantıgı bu iştee az beygir cok iş 1,6 vectra bunun örnegi degilmi hantaldır ama son hızda beygirine göre gayet iyi ve yakıtı az
    mazda cok mu kaliteli veya renault opele kafa tutamaz bunlar yormayın kendinizi lagunayıda gördük kullandıgı materyalleri falan kalitesizlik abidesi mazdaya gelince niye satılmıyor??????????????
    VECTRA 2,8 V6 OPC YE LAF ATIN BİDE VARMI BUNDAN ALASI!!!!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

quote:

az beygir ile çok iş yapan araç vectra 1.6 mı....hocam allah aşkına benle dalga geçme gece gece...o araç g*tünü yerden kaldıramıyor.....0-100 ü 14.1 sn bu mu az güç çok iş....o araç son hızını görene kadar yol biter zaten.....az güç ile çok iş yapan araba arıyorsan mazda 3 e bakacaksın... opel den 4bg fazla 5 tork düşük ağırlıkları aynı ama 0-100 ü 10.7 sn.....yakıtı opelin az demişsin 9lt.. bu mu az..mazda 3 ünkü 7.6lt...

opelin verileri..http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/0/416/OPEL..

mazdanın verileri...http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/0/468/MAZDA...

mazda çok kaliteli tabiki.....kalitesizlik abidesi varsa o da opeldir...arkadaşım avrupaya gitti geldi orda çok yağmur yağar bilirsiniz ve ordaki 2004 opeller pastan dökülüyormuş...bu mu kalite....

illada satış rakamı dersen fiatta renoda pejoda opelden çok satar ve dünyanın en çok satan araçlarından onlar mı kaliteli oldu şimdi.....opel daha amerikan piyasasına girememiş bir araba markasıdır.....mazda rx-7 ler 8 ler sinema filmlerinde araba oyunlarda cirit atarken efsaneleşirken opelin adı bile insanlara garip gelir....opel anca reklam filmlerinde oynar....senin opelini de mazda ile katlederim ama renonun fiatın pejonun karşısında hakkını yemem merak etme.....opel iyi arabadır ama taraftarları konumunu bilmeli....

VECTRA 2,8 V6 OPC ye de laf atıyorum var mı...opel astra opc nin abisi var da mazda 3 mps nin abisi yok mu sandın sen...opel vectra opc2.8lt 6 silindirli bir motordan kastıra kastıra 255bg güç çıkarabilmiş hava atarken mazda 3 mps nin abisi mazda 6mps 2.3lt 4 silindirli bir motordan 274bg güç çıkarmış...vectra 7sn lerde 0-100 yaparken mazda 6 mps 6.6 sn de 0-100 yapmış...herkes haddini bilmeli....opelin daha rx-7 lerin 8 lerin karşısına çıkarabilecek bir arabası bile yok......

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.