Şimdi Ara

MAZDA 3 MEMNUNİYET (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
22
Favori
359.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KM gerçek 3 :) sıfır yani.
  • KM 3 veya 5 olmayan sıfır araba var mı ki?

    "0" mı olacaktı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan0033

    Herkese Merhaba...
    2011 Impressive, metalik beyaz için 41.700 Tl fyat aldım. Fikirlerinizi rica ediyorum.


    Arkadaşım hangibayi olduğunun ismini yaz. aynı araba için ben sıkı pazarlıkla 42.500 fiyat alabildim.
    Senin söylediğin araba otomatik değil herhalde eğer otomatikse gidelim beraber alalım 2 araç için belki biraz daha indirim alırız.
  • Merhaba aracı teslim aldım. 3 km'den şu an 120km oldu. Araç super. Aldığım fiyat 40 anahtar teslimi :) dedigim gibi bayi bayiligi bıraktıgı icin son aracı aldım ellerinden. Katalog mavisi rengi ve otomatik impressive hb. Şiddetle kararsız olanlara MAzda 3 almalarını tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız
  • Zaten Türkiye'de Mazda alıcaksanız Mazda 3 alın. İlerisini düşünüyorsanız tabi
  • arkadaşlar 3 aydır araba bakıyorum yoğun araştırmalar sonucunda mazda 3 e karar verdim ve lacivert bir mazda 3 aldım.. bir kere sınıfındaki arabalara kıyasla mazda 3 ün görüntüsü tek kelimeyle mükemmel.. aracın yol tutuşu iç dizaynı ve özellikleri de bir o kadar güzel.. arkadaşlar araba için ayırdığım parayla honda civic, ford focus veya toyota corolla gibi araçların ancak 2007-2008 modelini alabiliyordum ancak ben gidip aynı paraya 2010 model 20.000 km de bir mazda 3 aldım.. sırf 2. eli kuvvetli diye açıkçası gidip toyota, focus gibi herkesin bindiği ve bence fiyatına değmeyecek araçlara binmeyin.. kullanırken gerçekten büyük keyif alacağınız, aracınızı park ettikten sonra defalarca dönüp bakacağınız, size büyük keyif veren bir araç istiyorsanız kesinlikle mazda 3 derim.. sitede bazı arkadaşlar motor sesinin aracın içinde fazla hissedildiğini hatta bazı arkadaşların da sesten dolayı lastik değiştirdiklerini ve yumuşak lastiklere yöneldiğini duymuştum.. çok net bir şekilde söylüyorum kesinlikle ben böyle bir rahatsızlık duymadım.. bu konuda tereddüdü olan arkadaş varsa mesaj atsın hatta emin olmak istiyorsa gelsin aracımı görsün denesin yardımcı olurum.. dün jettası olan bir arkadaşıma verdim kullandı yorumunu aynen aktarıyorum '' hacı benim jettayla takasa girsek üstüne ne kadar istersin'' :))) ha bu arada araca öyle bir bagaj yapmışlarki o da sürpriz oldu bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum.. belirtmem gereken birşey daha var benim aracım 1.6 touring benzinli düz vites yani yanlış anlaşılma olmasın:)




  • Bende önceki gün itibariyle 2004 Model Mazda 3 ile aranıza katıldım. Şöyle söyleyeyim; yol tutuş olarak kesinlikle ama kesinlikle Toyota Corolla (2007), Opel Vectra (2006), Mitsubishi Lancer (2009), Opel Astra (2004 Classic 2), Renault Megane 1 ve 2, Laguna 1 ve 2, Ford Focus Sedan (2007) araçlardan kat be kat daha iyi. Aracın iç döşemeleri de öyle (ki Mazda'nın en alt donanımı olan Comfort modeli) Standart ses sistemine rağmen saydığım araçların hepsinden daha kaliteli ses verdiğini de iddia edebilirim.

    Motorun sessizliği de artı bir değer. Tek sorun LPG ile çalışırken sanki %30-%40 verim kaybı var gibi.. Onu da Lpg ayarıyla halledebiliriz sanırım.

    Özetle, şu aralar 20-24 Bin liranız varsa, 2004-2006 model Mazda 3 almak yapacağınız en akıllıca iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fallen23

    arkadaşlar 3 aydır araba bakıyorum yoğun araştırmalar sonucunda mazda 3 e karar verdim ve lacivert bir mazda 3 aldım.. bir kere sınıfındaki arabalara kıyasla mazda 3 ün görüntüsü tek kelimeyle mükemmel.. aracın yol tutuşu iç dizaynı ve özellikleri de bir o kadar güzel.. arkadaşlar araba için ayırdığım parayla honda civic, ford focus veya toyota corolla gibi araçların ancak 2007-2008 modelini alabiliyordum ancak ben gidip aynı paraya 2010 model 20.000 km de bir mazda 3 aldım.. sırf 2. eli kuvvetli diye açıkçası gidip toyota, focus gibi herkesin bindiği ve bence fiyatına değmeyecek araçlara binmeyin.. kullanırken gerçekten büyük keyif alacağınız, aracınızı park ettikten sonra defalarca dönüp bakacağınız, size büyük keyif veren bir araç istiyorsanız kesinlikle mazda 3 derim.. sitede bazı arkadaşlar motor sesinin aracın içinde fazla hissedildiğini hatta bazı arkadaşların da sesten dolayı lastik değiştirdiklerini ve yumuşak lastiklere yöneldiğini duymuştum.. çok net bir şekilde söylüyorum kesinlikle ben böyle bir rahatsızlık duymadım.. bu konuda tereddüdü olan arkadaş varsa mesaj atsın hatta emin olmak istiyorsa gelsin aracımı görsün denesin yardımcı olurum.. dün jettası olan bir arkadaşıma verdim kullandı yorumunu aynen aktarıyorum '' hacı benim jettayla takasa girsek üstüne ne kadar istersin'' :))) ha bu arada araca öyle bir bagaj yapmışlarki o da sürpriz oldu bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum.. belirtmem gereken birşey daha var benim aracım 1.6 touring benzinli düz vites yani yanlış anlaşılma olmasın:)


    Bir kez daha tekrarlıyorum. 2 aydır Audi A4 kullanıyorum. İnanın Mazda3'ün kalite olarak hiç aşağı kalır yanı yok. Hatta bazı yönlerden artısı bile var. Ki bir önceki Mazda3 kasa ve ön konsol (tek kelimeyle harikaydı, radyosu vs. hele radyo açılırken, sesi açarken animasyonu süperdi) bence hiç bir arabada halen yok.

    Varsa eski kasa kullanan arkadaş, söylesin yanılıyor muyum?




  • Bende dün itibariyle Mazda 3 almış bulunmaktayım, 2011 model sıfır mazda3 impressive full donanım + metalik boya 40000 TL ye almış bulunmaktayım. 2004 Astra'dan ( 7 sene kullandığım ve çok sevdiğim arabam), mazda3'e geçince eşşekten inip ata binmiş gibi hissettim kendimi bakalım bu kadar lüxe alışabilecekmiyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WpTürkiye

    Bende dün itibariyle Mazda 3 almış bulunmaktayım, 2011 model sıfır mazda3 impressive full donanım + metalik boya 40000 TL ye almış bulunmaktayım. 2004 Astra'dan ( 7 sene kullandığım ve çok sevdiğim arabam), mazda3'e geçince eşşekten inip ata binmiş gibi hissettim kendimi bakalım bu kadar lüxe alışabilecekmiyim

    ahahaha :D yat gibi araba. arkadaşımın arabasına binme fırsatını yaşadım.mükemmel bir seçim yapmışınız.benim 6'dan farkı yok denecek kadar az. :) (konfor bakımından)




  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler dilerim size.. bu arada fiyat olarak yaklaşık 3500 lira indirim almışsınız arabayı nerden aldınız birde çok sıkı pazarlıkçısınız heralde:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: WpTürkiye

    Bende dün itibariyle Mazda 3 almış bulunmaktayım, 2011 model sıfır mazda3 impressive full donanım + metalik boya 40000 TL ye almış bulunmaktayım. 2004 Astra'dan ( 7 sene kullandığım ve çok sevdiğim arabam), mazda3'e geçince eşşekten inip ata binmiş gibi hissettim kendimi bakalım bu kadar lüxe alışabilecekmiyim




  • Sağolun hocam, Ankara Opan'dan aldık aracı.
  • merhaba, bende 2010 model mazda 3 impressive otomatik 4 ileri vites var, araç şuan 20 bin km de, şimdiye kadar hiç bir sorun çıkarmadı, 0-100 km si gayet iyi ama şunu söyleyeyim özellikle 120 km den sonra araç yavaş hızlanıyor ve 185 km de limitor var yani 185'i geçemezsin limitoru kırdırmadan, ama limitoru kırdırırsanda motor büyük ihtimal yanar, bu araçla yüksek hızlara ulaşmak çok zor, ama araç oldukça sorunsuz çalışıyor, özellikle donanım ve güvenlik çok iyi kendi sınıfında ki araçlara göre ve özellikle tasarımı çok iyi, ben araca 18 inc spor jant taktım ve mat siyah kaplama yaptım, insanlar hayran gözlerle bakıyor arabaya, bir diğer sorun ise araç cok benzin yakıyor, benim kuzenimde de aynı araç var o lpg taktı ve aracın performası iyice düştü, özellikle yokuşlarda çok zayıf kalıyor. bence 2010 teknolojisinde 1.6 motora 105 beygir çok yanlış bir tercih.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the walking dead is dead -- 27 Aralık 2010; 18:57:27 >




  • 115 BG seçeneğide mevcut hocam, tabi fiyat biraz farklı Hız konusuna gelince 5 ileri manuel viteslerde 200 km kadar görebiliyorsunuz ancak bunu hayatınızda zaten en fazla 1-2 kere yapabilirsiniz, ülkemiz koşullarında en kaliteli otoyolda bile 140-160 arası hızı geçmek faciaya davet çıkartmak olacaktır. Yakıt tüketimine gelince 100 km de 8.5 litre ortalama şehir içi tüketim bence fena değil, hiç lpg işine giripte aracın performansını düşürmenin anlamı yok.
  • doğru manuel vitesi iyi, bende lpg taktırsam mı diye gidip geliyorum, benzine para yetiştiremez oldum 5 günde bir 100 liralık yiyor, lpg li hali ile neredeyse yarı yarıya düşüyor ama performans gidiyor.
  • Bende 2001 marea var 1,6 olandan LPG li
    Ankara Elmadağ rampasında sol şeritte giderken geriden (yaklaşık 500 metre) bi M3 sellektör yaptı sağ şeride geçtim gitsin diye, ancak yaklaşık 10 sn kadar debelendi ama geçemedi bu arada hızımız 100 civarı 5.viteste, baktım bu gidemiyor ben bastım gittim 10 sn sonra da M3 ayna da dahi görünmüyordu,

    Yani performansından şüpheliyim o aracın...

    benim marea 10 yaşında 105 beygir gücünde ama rampalarda filan bastım mı gidiyor öyle nazlı değil.
    bi ara aklımdan geçirdim M3'ü ama marea dan sonra M3'e alışabilir miyim bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_atr

    Bende 2001 marea var 1,6 olandan LPG li
    Ankara Elmadağ rampasında sol şeritte giderken geriden (yaklaşık 500 metre) bi M3 sellektör yaptı sağ şeride geçtim gitsin diye, ancak yaklaşık 10 sn kadar debelendi ama geçemedi bu arada hızımız 100 civarı 5.viteste, baktım bu gidemiyor ben bastım gittim 10 sn sonra da M3 ayna da dahi görünmüyordu,

    Yani performansından şüpheliyim o aracın...

    benim marea 10 yaşında 105 beygir gücünde ama rampalarda filan bastım mı gidiyor öyle nazlı değil.
    bi ara aklımdan geçirdim M3'ü ama marea dan sonra M3'e alışabilir miyim bilmiyorum

    iyi sallamışsınız.performans yönünden +larla dolu bir araç 100lük aracı geçemiyor.hadi hızınız 200 felan olsa diyeceğim bi ihtimal.güzel seneryo.bir ihtimal daha var oda şöför acemiydi?




  • Dostum dikkat ettiysen rampa dedim (10 KM var bu rampa)... rampada 200'ü bir tek ferrari ile görürsün herhalde, ben rampa yukarı M3'ün gitmediğinden bahsediyorum, başka bir ifadeyle ikimizde 100 ile yukarı çıkarken M3'ün selektör yapması ve akabinde hızlanamayıp geride kalmasından bahsediyorum, birde M3 katkat dolu demişsin o katları bi sayıversen... Maerada koltuklar dahi ısıtmalı deyim, diğerlerini saymama gerek yok sanırım...
  • m3 dediğin bmw m3 mü :)) onu da mı tokatladın yoksa :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.