Şimdi Ara

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Mazda 3 +2009 sedan aracın 3. stop lambası bildiğiniz üzere led değil konuda led işlemine dönüştürmeyi anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle Bağaj içi döşemesinin sustalı klipslerini çıkararak işleme başlıyoruz.

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Arka 3. stop lambasını sağ ve sol tarafındaki 10mm başlı somunu sökmeden,ampül ve bağaj açma butonuna giden kablolara ait soketleri tırnaklarına bastırarak çıkartıyoruz.

Stop lambasını sağ/sol oynatarak ve kendimize doğru hafifçe çekiyoruz.

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Stop lambası çıktı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 25 Ağustos 2012; 11:33:30 >

• Stop lambası üzerindeki kırmızı kaplamayı tırnaklarına bastırarak kırmadan çıkarıyoruz.
     Mazda 3 Led Stop Yapımı

Işığın homojen olarak yayılmasını sağlayan şefaf kaplamayıda peşinden çıkarıyoruz.(artık ihtiyacımız olmayacak)
     Mazda 3 Led Stop Yapımı

Ben mantar led kullandım, daha kolay olmasını isteyen kendinden yapışkanlı şerit led kullanabilir metresi 6 'ye hemen hemen her elektronik malzeme satan yerde bulabilirsiniz.

Hazırladığımız ledleri stop lambası içerisine göre boyunu ayarlıyoruz.

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

Mazda 3 Led Stop Yapımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 25 Ağustos 2012; 11:40:08 >

• Sökme işleminin tam tersini yaparak toparlanıyoruz ledler -/+ elektriğe duyarlı oldukları için kablo bağlantısını düzgün yapmanız gerekiyor.Ben kablo bağlantısı için kesme işlemi yapmadım led lambanın kablolarını orjinal soketli kabloya sıkıştırıp bantladım.

Sonuç....

Mazda 3 Led Stop Yapımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

Sökme işleminin tam tersini yaparak toparlanıyoruz ledler -/+ elektriğe duyarlı oldukları için kablo bağlantısını düzgün yapmanız gerekiyor.Ben kablo bağlantısı için kesme işlemi yapmadım led lambanın kablolarını orjinal soketli kabloya sıkıştırıp bantladım.

Sonuç....

Eline sağlık hocam gayet güzel olmuş fakat sanki ledler birbirine çok yakın olduğu için tam görüntü alınamamış gibi. Yada resimden pek anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Sökme işleminin tam tersini yaparak toparlanıyoruz ledler -/+ elektriğe duyarlı oldukları için kablo bağlantısını düzgün yapmanız gerekiyor.Ben kablo bağlantısı için kesme işlemi yapmadım led lambanın kablolarını orjinal soketli kabloya sıkıştırıp bantladım.

Sonuç....

Eline sağlık hocam gayet güzel olmuş fakat sanki ledler birbirine çok yakın olduğu için tam görüntü alınamamış gibi. Yada resimden pek anlaşılmıyor.

Ledler birbirine çok yakın doğru ama görüntü güzel.Ben aynalarıda uzaktan kapatıp açıyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Sonuç....

Ledler birbirine çok yakın doğru ama görüntü güzel.Ben aynalarıda uzaktan kapatıp açıyorum :)

onu nasıl yaptın hocam? Onu da paylaşırsan ben de denemek isterim..

• özelden mesajınız cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline Sağlık

Benzer bir çalışmayı sanırım geçen yıl hem Siyah HB hemde seninki ile aynı renkte beyaz bir sedana yapmışlardı arkadaşlar... Hatta aynı anda çift egzoz çıkışı, marşpiyel yay jant falanda yaptırdı arkadaş... Ben yeni kasa sedanları çok sevmem ama onun arabası gerçekten tam kararında olmuştu. Resmini bulursam bir yerlerde eklerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.